Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

14 dolog, amit az anyósod nem mond el neked

2011.05.07. 10:18 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.felesegek.hu/write/articles/kommunikacio_a_hazassagban/mi_az_ami_nem_segit_avagy_az_anyos_beleszol/orokzold-1199/article-1199_614_thumb.gifAz anyós-meny viszony legendás, sokszor feszültségekkel teli intézmény. Pedig az anyós is ember, és hidd el, igazán igyekszik. Tudd meg, mire gondol valójában, amiket nem szokott elmondani!

Mielőtt feleségül vett volna, a férjed valaki más univerzumának volt a középpontja:az anyjáé. És ha már vannak gyerekeid, pontosan tudod, ez mit jelent. Nos, a drágád sosem lesz igazán felnőtt, önálló jogú férfi az anyja szemében, és ezzel nincs is semmi baj. Elvégre ő már akkor is a férjed száját törölgette, amikor te még talán járni sem tudtál.

http://astro24h.hu/var/plain_site/storage/images/asztro-info/asztrologiai-utmutato-az-anyosoknak/9014-1-hun-HU/Asztrologiai-utmutato-az-anyosoknak_large.jpgAmikor összekötjük az életünket valakivel, szeretnénk azt hinni, hogy ő csak a miénk, és az életünk csak a miénk. Ez viszont egy teljesen téves elképzelés. Végül is neki is van egy családja, aki már előtted is a családja volt, és a házasságot nem lehet teljesen különválasztani az életetek többi szereplőitől. Legyen az anyós bármilyen, tiszteletben kell tartani azt a tényt, hogy ő nevelte fel a férjed. Te sem szeretnéd kizárni az életedből a saját anyád, ahogy azt sem feltételezed, hogy rosszat akar nektek, vagy a férjednek, nem?

Abba pedig sokan nem is gondolnak bele, hogy milyen lehet mindez az anyós számára. Szeretné ő jól csinálni, de legtöbbször már a kezdetektől fogva előítéletekkel kell megküzdenie. Miközben hiányzik neki a fia, aggódik, hogy vajon boldog-e, és igyekszik a lehető legjobban megfelelni a szerepének. Persze sokszor nem árulja el, mi zajlik benne, de mi most megosztjuk veled, hogy okulj belőle, vagy megpróbáld az ő szemével is nézni a világot kicsit. Ez perszenem mindig mindenkire igaz, ám a többségre igen. Akkor is, ha sosem vallaná be.

http://www.plidesign.co.uk/wp-content/uploads/2008/07/old_lady002.jpgCSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: vita szenvedés titok anyós gyűlölet veszekedés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr952884453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása