Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Miért nem viccesek a nők?

2011.08.25. 10:28 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

https://m.blog.hu/ra/rajottem/image/nevetes.jpg"Találkoztál már az új barátnőmmel? Olyan, szép, okos és csinos." Nem, nem találkoztunk. De olyan férfival sem, aki a jellemzést úgy folytatná, "és olyan vicces is". Vajon tényleg nem humorosak a nők?

Megjegyzem, azt sem gyakran hallani, hogy "te, olyan okos barátnőm van". De, most nem ez a témánk. Hanem, a humor-szakadék. Igen, igen, nők és férfiak között létezik információs szakadék, mert ugye egyikünk a Vénuszról, másikunk a Marsról érkezett és létezik humor-szakadék is.

A nők és férfiak nem ugyanazon nevetnek általában, ez bizonyára mindenkinek feltűnt már. Elég ha csak megnézzük, hogy ki milyen vígjátékokra ül be a moziba. Jim Carrey vígjátékain általában csak "kísérők" a lányok, még egy romantikus komédia esetén, ez, nem meglepő módon megfordul. Persze vannak vegyes fogyasztású filmek is, a Van aki forrón szereti például ezen örök klasszikusok közé tartozik. De ez a film, és a való élet más.

Nem csak más dolgokon nevetünk, hanem más embereket találunk viccesnek is. A lányok a barátjukat, a férfiak pedig a haverjaikat. Erre lehetne egy nagyon egyszerű magyarázat: a férfiak alapjáraton viccesebbek. Végül is, ezt bizonyítja a komikusok nemi aránya is. Egyértelműen több férfi komikus van, mint női. A tengerentúlon ebből a szempontból talán kevésbé gyatra a helyzet, de nálunk hamar végig lehet érni a női komikus nevek felsorolásában.

http://www.netnagyiklub.hu/Gif_kepek/Neveto_ember.gif

 

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: vicc viccek csajok vicces nők

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr243179152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása