Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Miért érzik ellenállhatatlannak magukat a férfiak?

2012.10.18. 08:15 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu


http://www.kiskegyed.hu/lapokkepek/cikkek/39000/39203_ferfi-625-d000321CF966e1844fcfa.jpg

Ha a férfiak az alkalmi szex kedvéért kalandokba bocsátkoznak, az esetek többségében túlbecsülik a nőkre gyakorolt vonzerejüket. A nők ezzel szemben inkább arra hajlamosak, hogy a ténylegesnél jóval kisebbnek ítéljék meg hatásukat a férfiakra.    

             
A férfiak magabiztossága a legtöbb férfi esetében nem ismer határokat, főleg akkor, ha a nők meghódításáról van szó. Nem ritkán fordul elő, hogy a kiszemelt nő nemet mond, ám a férfi a határozott elutasítást is igennek veszi.

Mennyire jövök be a másik nemnek?

Ez mindenekelőtt a villámrandik esetetében fordul elő, amikor csak kevés idő áll az érintettek rendelkezésére, hogy a másikat megismerjék, s megítéljék, van-e esélyük szexre a villámrandi-partnerrel – állapították meg az amerikai Williams College kutatói. Carin Perox és kollégái 199 egyetemi hallgató viselkedését figyelték meg villámrandik során.
A randik előtt mindenkinek pontoznia kellett saját vonzerejét, s arról is beszámolni, mennyire nyitottak egy lazább kapcsolatra. Minden közreműködő öt, vele ellentétes nemű partnerrel ismerkedhetett meg az egyenként három percig tartó villámrandik során. Miután a gyors randevúk lezajlottak, minden résztvevőnek újra meg kellett ítélnie vonzerejét és azt, mekkora hatást tett a potenciális partnerekre.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!

Címkék: hiba szex férfiak tipikus ellenállhatatlan Miért

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr404855603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása