Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Kiknek nehéz párt találni?

2012.11.02. 23:02 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.novagyok.hu/uploads/_cikk_kepek/_thumbnails/1988_2_1348061759.jpg

Párt találni nem könnyű. Vannak, akik minden szakításuk után máris új férfi oldalán feszítenek – míg mások évekig hiába bóklásznak keresve a Nagy Őt. Vajon milyen tényezők nehezítik meg a pártalálást, milyen típusú nők találnak nehezen rá az igaz szerelemre?

A Félénkek

Nehéz párt találni a félénk nőknek.
A félénkség nemcsak azért akadály, mert az ember lánya nem mer odaaraszolni ahhoz a férfiúhoz, aki megdobogtatta a szívét – a túlzott visszahúzódás „láthatatlanná” teheti a belső értékeket. A társaságban túlbeszélik, a véleménynyilvánításokkor meg sem hallgatják, a kihívóan öltözött barátnők között elszürkül a szerény, visszafogott személyiség.

A Karrieristák

A "karrierista" nők a szakmaiság területét kiemelt fontossággal kezelik - munka mellett alig jut idejük magánéletre. Ők nemcsak azért tudnak nehezen kialakítani kapcsolatot, mert „nem is vesznek részt az életben”, hanem azért is, mert önállóságuk, karrier-központúságuk riasztóan hat a férfiakra. Egy öntudatos, dolgozni akaró és szerető nő még a 21. században is „keményebb diónak” tűnik, mint a gyengébb nem családanyai szerepre vágyó, a házasságban és gyermekvállalásban önmagukat megtaláló tagjai.

A Magasak

A magas nők ugyan előbb tapasztalják magukon a férfitekinteteket, ám az ismerkedés terén bizony hátrányból indulnak: sok alacsonyabb férfi nem is mer közelíteni egy magasabb nőhöz. De még ha ez nem is okoz problémát, számos magas nő nem tud igazán férfiként tekinteni egy válláig érő pasira.

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr764886266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása