Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Lenyeled vagy kiköpöd? 18+

2012.09.04. 09:19 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Igen, azt... Sok nőt elriaszt a gondolat, míg mások örömmel teszik ezzel is még élvezetesebbé az együttléteket. Egy biztos: a pasik számára izgató, ha lenyeled!

Az orális szex az egyik legbensőségesebb módja annak, ahogy a párod a csúcsra juttathatod, illetve lázba hozhatod, hogy aztán alaposan összegyűrjétek a lepedőt. A gyors, már-már "összecsapott" menetekben egyáltalán nem, vagy csak nagyon kevés idő jut a szájjal való kényeztetésre, pedig azt minden férfi nagyra értékeli. Ahogy azt is, ha a végén lenyeled "munkád gyümölcsét" - de ha úgy érzed, hogy neked ez nem megy, ne erőltesd magadra, és ne is érezd úgy, hogy ezzel csökken az együttlét varázsa!

  • Legjobb, ha olyan férfit részesítesz orális örömökben, akihez szoros érzelmi szálak fűznek, így sokkal könnyebben át tudod adni magad a szenvedélynek, és ha eddig nem gondoltál rá, még ahhoz is kedvet kaphatsz, hogy a spermáját is lenyeld.
  • Nyugodtan beszéljetek erről az első alkalom előtt, ha ettől jobban érzed magad. Elmondhatod, hogy nem szeretnéd lenyelni a végén, biztos, hogy meg fogja érteni, és nem fogja ráderőltetni - ha mégis, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy megérdemli-e, hogy intim közelségbe kerülj vele.
  • Attól, hogy nem a szádban kerül sor a művelet záróakkordjára, még ugyanolyan szenvedélyes lehet az együttlét. A férfiak számára igen izgató az is, ha a melledre vagy a hasadra élveznek.
  • A sperma lenyelése - a köztudatban keringő sok tévhittel szemben - egyáltalán nem ártalmas, ha a partnered odalent is gondot fordít a személyes higiéniára, akkor nincs okod félelemre.

Aranyszabály!

Az AIDS sajnos könnyen terjed a férfiak nemi váladékával, így az orális szex is fertőzésveszélyt jelenthet. Úgyhogy csak óvatosan az élvezetekkel!

Szólj hozzá!

Címkék: sex sperma aranyszabály

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr604754074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása