Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

7 eset, mikor nem számít a "szeretlek"

2011.08.06. 18:14 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://superhero.freeblog.hu/files/2010/09/__Owner_of_a_Lonely_Heart_by_IsaiahS.jpgBár a "szeretlek" egy olyan varázsszó, ami mindent képes megváltoztatni, vannak bizonyos esetek, amikor nem számít, hogy elhangzott. Íme hét ilyen helyzet.

Fiatal voltál és naiv

Azt mondtad a gimis pasidnak, hogy szereted, de közben nem úgy érezted? És a másik kettőnek is, akikkel pár hónappal később jártál? Talán abban a pillanatban azt gondoltad, hogy aki rózsát küld a 16. szülinapodra és bemutat a haverjainak, igazán szerelmes beléd. Nos, nem. Különösen akkor, ha kezded furának találni a fiút, szakítani akarsz vele, ő pedig tiltakozik és hívatlanul megjelenik a házatoknál. Ez biztosan nem szerelem.


Magányos voltál

Nem szép dolog ezt tenni valakivel, de talán nem jössz rá azonnal, mikor kilépsz egy kapcsolatból, hogy csak azért voltál benne, hogy ne unatkozz. Együtt vagy vele és végigmentek azokon a lépcsőfokokon, melyeken egy normális kapcsolatban is, beleértve a varázsszó kimondását. És miután ráeszmélsz arra, hogy ennek semmi értelme, összetöröd a pici szívét. Ha nem szándékosan csináltad, próbáld meg kerülni az ilyesmit a jövőben. Ha végig tisztában voltál vele, hogy csak szórakozol, szégyelld magad!

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem 7 szeretlek

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr953130327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása