Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

A fiatalok egyre hamarabb szexelnek

2011.07.23. 23:29 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://enmg.hu/images/2011/05/szex07.jpgA fiatalok többsége 13-14 éves korban veszíti el szüzességét – derül ki a többek között az Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI) nyilvánosságra hozott felméréséből.

A felmérés kapcsán Simich Rita, az OEFI főigazgató-helyettese azt mondta: az is megdöbbentő, hogy a megkérdezett több mint 3 ezer diák fele szinte senkivel nem beszél a szexről, se a családjával, se a barátaival, pedig hihetetlen információhiány, kesze-kuszaság van a fejében a témával kapcsolatban.
A felmérés szerint hamar oda van a szüzesség

Az Országos Egészségfejlesztési Intézet az Egészségügyi Minisztérium támogatásával végezte a kutatást. Az adatgyűjtés a 14-16 éves diákok szexualitássalkapcsolatos ismereteire, attitűdjeire és viselkedésére vonatkozott. A diákok közül 1300 nyolcadikos és 1986 tízedik évfolyamos diákot kérdeztek meg, míg a pedagógusok közül 846 tanárt értek el a kérdőívvel.

A felmérés kérdéseire adott válaszokból kiderült, hogy a fiúknál az első szexuális élmény átlagos életkora a 13,56 év, a lányoknál pedig 13,97 év. A 16 évesek közül a fiúknak már 63 százaléka, a lányoknak pedig 56 százaléka válaszolta azt, hogy túl van a szüzessége elvesztésén.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex fiatalok

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr53092560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása