Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

10+1 szexi tévhit

2012.09.04. 23:47 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://kitnes.net/1_188398/300..1.880464.jpgTévedni emberi dolog – ám nem mindegy, hogy egy-egy berögzült elképzelés milyen irányba tereli a szexuális életedet. Vannak ugyanis olyan tévhitek, amelyeket valóban csak a gyakorlat igazolhat. Lássuk hát a leggyakoribb szexi téveszméket…

1. Minél nagyobb a pénisz, annál nagyobb örömet képes szerezni

Sokan úgy tartják: nem baj, ha kicsi, csak játékos legyen. Ez a mondás csak részben igaz. Egy apró, vékonyka pénisz valóban nem mindig tud vaginális orgazmust előidézni, ám egy izgalmi állapotban lévő 8 cm hosszú, ugyanakkor vaskos pénisz már alkalmas a női csikló izgatására, és a G-pont elérésére egyaránt. A legideálisabb méretnek egyébként a 14-16 cm között mozog. 18 cm felett már könnyen fájdalmat okozhat. Sőt, egyes nőknek még az is kifejezetten fájdalmas, ha mélyen beléjük hatolnak, ezért sokszor fordul elő, hogy akkor érzik a legnagyobb kéjt, ha a pénisz csak a háromnegyedéig hatol be. Egyes nőknek az átlagon felüli méret egyenesen kínszenvedéssel járhat, hiszen olyan érzésük van, mintha felnyársalták volna őket.

Az a lényeg, hogy a pénisz merev állapotban legyen

Igen, merevedés nélkül valóban nem lehet tökéletes az aktus, hiszen el sem juthatunk a normál behatolásig. Ám nem kell azonnal akcióba lendülni, egy kiadós előjáték csak tovább fokozza az izgalmat. Ha nem érzed, hogy elég kemény lenne a behatoláshoz, alkalmazz orális szexet! Képezz vákuumot a száddal, hogy a vérerek megduzzadhassanak. Fektesd úgy a pasit, hogy pénisze a föld felé lógjon. De semmiképp se küzdj vele elkeseredetten! Mondd, hogy nincs szükséged az ő keménységére ahhoz, hogy kényeztethessen téged. Ne támassz követelményeket vele szemben, ha nem sikerül felállítani a szerszámát. Vezesd ujjait a hüvelyedbe, és mutasd, hogy mennyire élvezed!

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr184755881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása