Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Hervad a szerelem

2012.05.20. 21:52 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://nojka87.freeblog.hu/files/y1p-nkpKtTZOof8J7ylH08XRuT5oKaCcS9aNF_rFg52X0BbkzW6dg8nvWaHrxZ4be1SVqdGqY2z4GZb6mMfUksWhg.jpgEgy német felmérés szerint a nőgyógyászati rendeléseken megjelenő nők több, mint fele hiányzó szexuális vágyról, vagy elmaradt orgazmusról panaszkodik. Minden tizedik nő arról számol be, hogy közösülés közben fájdalmai vannak.

A bajok hátterében legtöbbször pszichoszociális okok keresendők. Amennyiben Ön is érintett, javasoljuk, hogy tisztázza önmagában a három legfontosabb kérdést:

1. Milyen a testi közérzete? Hogy érzi magát a bőrében? El tudja-e fogadni a testét, függetlenül attól, hogy kövér vagy sovány, alacsony vagy magas?
2. Elemezze a kapcsolatát. Megbízik-e partnerében olyannyira, hogy legféltettebb kívánságait és legtitkosabb nemi vágyait is megossza vele? Hajlandó-e azokra a szexuális játékokra, amelyekre társa csábítja?
3. Milyen környezetben él? Hogy érzi magát a munkahelyén, családjában, otthonában? Meleg szeretet veszi-e körül? Nem érzi magát állandóan fáradtnak, hajszoltnak, nem roskad-e össze a vállára rakott terhektől?


Nos, ha őszintén válaszolt, bizony közelebb jutott az igazsághoz. Hiszen az a nő, aki nem tudja elfogadni és megszeretni saját testét, az bizony más közeledését és szeretetét sem képes viszonozni. Az is tény, hogy a partnerrel való sorozatos konfliktusok, idegörlő veszekedések, valamint a megrendült bizalom elfojtják a vágyat a meghitt, szerelmes együttlétekre. Sőt, mindenki előtt nyilvánvaló, hogy a túlterhelt, kimerült, stresszben élő nő az ágyban leginkább aludni akar. Apróságnak tűnhet, de a szexuális életre bénítólag hat az is, ha „csendben kell maradni”, hiszen a szomszéd szobában felébredhet a gyerek vagy a nagymama.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem elmúlás hervad a szerelem

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr694528234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása