Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Vad szex - Vágyfokozók, a hálószobában

2012.03.09. 15:55 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/407119_281790708542737_100001354306595_706927_1139860382_n.jpg

A második legjobb dolog, amit egy kellemesen berendezett hálószobában lehet: mélyen aludni, pihenten ébredni. De ne feledkezz meg az elsőről!

A hálószobában az egyik fő szerep kétségkívül a szexé. Ha okosan rendezed be, világítod és illatosítod a helyiséget, szerelmi életetek is új dimenzióba lép át.

* A hálószoba legyen nyugodt és békés. Egyesek szerint az is fokozza az intimitást, ha gyermekmentes zónává nyilvánítják.

* Határozzátok meg a szoba nemét. Az sem jó, ha túlságosan nőies, de az sem, ha kifejezetten férfias karakterű. Ez tudat alatt visszahat(hat) a párok viselkedésére is.

* Ne tartsatok ott száraz virágot. Csak az elmúlásra emlékeztet, a szomorúságot, az érzések megfakulását jelképezi.

* Az ágytakaró lehetőleg világos színű legyen. Az erőteljes csíkos vagy sötét színek túlságosan agresszívak, férfias jellegűek.

* Az ágy – ha megoldható – szorosan a fal mellett legyen. Ettől a szex is biztonságosabb, felszabadultabb lesz. (A szoba közepén elhelyezett ágy bizonytalanság-érzetet kelt.)

* Szerelmeskedés közben ki kell küszöbölni minden olyan tényezőt, ami elterelheti a figyelmet. A macskának kívül tágasabb ilyenkor!

* Szőrmék, műszőrök – nagyon szexisek a hálószobában. Az allergiások azonban óvakodjanak, mert vonzzák a port és kifejezetten károsak az arra érzékenyek számára.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK:  FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex vágyfokozók

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr894300049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása