Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Amit tudni akarsz a swingerről - de sosem merted megkérdezni

2011.09.02. 16:44 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.femina.hu/kapcsolat/szex_harmasban/sex2.jpg"Sokan táncklubbnak hiszik, a legtöbben még sosem hallottak róla. Nálunk még csak öt éve van és csak elvétve, a világban azonban rohamosan terjed." Így kezdtük cikkünket előző számunkban, amely meglehetősen nagy érdeklődést váltott ki. Ezért úgy döntöttünk, ismét visszatérünk a témára. Először azonban foglaljuk össze, hogy mit is tudhattunk meg eddig a swinger sexről.


1 - 6. lecke

(összefoglalás haladóknak)
A swinger angol szleng kifejezés, azt a személyt jelöli, aki igen intenzív szexuális életet él. A swingers klub pedig az a hely, ahol az intenzív szexre vágyók találkoznak. Magyarországon ennek a fajta "felnőtt szórakozásnak" nincsenek komoly hagyományai, öt éve nyílt az első, összesen pedig tíz klub működik az országban. Ezzel szemben Skandináviában többévtizedes múltja és több ezer tagja van a swinger mozgalomnak, de még a prűdnek tartott Ausztriában sem ritka, hogy többszáz fős swinger bulikat rendeznek.
A swingers klubba párok járnak (a félreértés elkerülése végett: egy nő és egy férfi) másokkal ismerkedni, szórakozni - és ha úgy tartja kedvük -, szeretkeni. Zártkörű klubokról van szó, de bárki tag lehet, akit a már meglévő swinger közösség elfogad. Az ápoltságon és a kulturált viselkedésen túl tehát egyéb kötöttség nincs. Illetve csak annyi, hogy kötelező viselet a fürdőruha, szexis fehérnemű vagy ezek teljes hiánya. A legtöbb klubban van úszómedence, de legalábbis szauna, bár, táncparkett és különböző stílusú, hangulatú helységek. Általában van lehetőség a teljes elvonulásra is, persze a résztvevők elsősorban nem ezért jönnek ide.
Egy külföldön végzett felmérés szerint a párok többsége kiváncsiságból megy el először swingers klubba. Kiváncsiak, hogy milyen, hogyan viselkednek mások, de elsősorban arra, hogyan reagál az új helyzetre partnerük. A megkérdezettek második legtöbbet hangoztatott válasza az volt, hogy partnerükkel közösen, másokkal is szexelni nagyon izgató, és voltak akik töredelmesen bevallották: kifáradt szexuális életükön kívántak javítani. Aztán olyan is válaszadó is akadt, aki úgy fogalmazott: "tanulni jöttem".

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: swinger

A hűtlenség fáj?

2011.09.01. 00:28 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://3.bp.blogspot.com/-pTw0p7njCSY/TZAmLWjz63I/AAAAAAAAAKc/D_rEgUROPBA/s1600/h%25C5%25B1tlen+f%25C3%25A9rj.jpgTe elgondolkoztál már azon, mit tennél, ha megtudnád, hogy a legjobb barátnőd párja hűtlen? Vagy netán már meg is történt veled? Ha igen, de nem tudod, mit tegyél, most eláruljuk!

A hűtlen pasi téma egyenes úton következik a legújabb amerikai durranásnak készült Dilemma c. filmből, de sajnos Ron Howard alkotásából csak azt tudjuk leszűrni, mit ne tegyünk ilyen helyzetben. Elrettentő példaként lássuk a film rövid történetét, és annak rövid tanulságát!

A megrögzött agglegény, Ronny (Vience Vaughn) elköveti az összes hibát, amit egy barát elkövethet, hogy a végén ő legyen a hibás barátja feleségének hűtlenségéért. Pedig ő csak jót akart, főleg egy szem barátjának, Nicknek (Kevin James), és egy kicsit magának is, hiszen egy autótervező cég vezetőiként egy fontos projecten dolgoznak, ami beindítaná karrierjüket, és ami miatt Nick aludni sem bír. Ronny pedig nem akar felzaklatni egy olyan férfit, aki már attól is a plafonon van, ha hozzászólnak, még azzal a mellékes ténnyel is, hogy felesége megcsalja, nehogy emiatt csődbe menjen a cégük rég tervezett felvirágzása. Így hát barátja lelki békéjéért és a sikeres álomprojectért ő maga kezd barátja felesége, Geneva (Winona Ryder) után kutakodni, amíg el is mondja a hűtlen feleségnek, hogy látta az eljegyzése helyszínének szánt növénykert mélyében egy tetovált férfi társaságában.

Azután, hogy nem mondta el Nicknek a hűtlenséget, ez volt a második legrosszabb ötlet, ugyanis a trükkös feleség gyakorlott megcsalóhoz híven azonnal elkezd zsarolni, hogy bizony akkor már a rég elfeledett egyetemi részeges kalandjukat is elmondja, előadását megspékelve a hatásos női könnyekkel és a fordított logikával, miszerint Ronny zaklatja őt szerelmével, ezért találta ki a megcsalásos sztorit.

                                                                                                                                                     http://www.fullextra.hu/images/figyi.gif

 

 

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!

Címkék: hűtlenség megcsalás

Hetven felett is létezik szenvedélyes szex

2011.08.31. 11:00 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://articlestatic.donna.hu/002424/1232346110.jpgMár a harminc felettiek is gondban vannak a társkereséssel, a hatvanasoknak sem könnyű. De a vágy ugyanúgy megvan bennük!

A hír: Franciaországban robbanásszerűen gyarapodik az idősebb korosztály számára létrehozott társkereső portálok száma. A NetSenior.f a seniorproximeety, a senior-rencontre csak három példája azoknak a vállalkozásoknak, amelyek az őszülő találkozni vágyóktól várják a fellendülést. A piacvezető online társkereső portál, a Meetic szenior ügyfeleinek részaránya a teljes forgalomban megkétszereződött 2002 óta. Miközben a házasságok száma 2005 és 2009 között 10 százalékkal csökkent, a 60 éven felüliek közötti frigyeké 17 százalékkal nőtt.

Karafiáth Orsolya véleménye:
Arany alkony, ősszel is nyílik a virág – ha ezeket a kifejezéseket halljuk, kizárólag a nyugdíjasklubok és az öregek otthonai jutnak eszünkbe. És nem is gondoljuk tovább. Az van a legtöbbünk tudatában, hogy egy idős nőnek és férfinak bőven elég, ha szép környezetben van, akad enni- és innivalója, néha pedig elviszik busszal egy színházi előadásra. Mekkorát tévedünk!

Hetven felett is létezik szenvedélyes szex Pár éve meghívtak egy idősek klubjába író-olvasó találkozóra. Mit mondjak, kicsit tartottam attól, hogy a szerelemről, vágyakozásról (tágabban a kapcsolatokról és a szexualitásról) szóló verseim süket fülekre találnak majd. Gyanúm akkor kezdett oszladozni, mikor a vendéglátóim által összeállított kis műsort meghallottam. Az idős emberek belenevettek egy nagyon is pajzán költemény végébe, elkaptam néhány közöttük cikázó, szerelmes pillantást és a végén, mikor a Nyugdíjasindulót énekelték („A nyugdíjasnak nincsen semmi vágya, csak hogy boldog legyen a családja…” kezdetűt), bizony már láttam is, hogy ezt azért nem gondolják teljesen komolyan. Látta valaki az Erdőszéli őszikék című dokumentumfilmet, amely egy tatabányai otthon lakóiról szól? (Néha játsszák, érdemes elcsípni!) A fő alak itt egy koros bonviván, aki táncol, gondosan állítja össze meglepő ruhatárát, és korát meghazudtoló elánnal teszi a szépet a gyengébb nem tagjainak. A film megmutatja, micsoda ereje van a játéknak és a szexualitásnak ebben a korban is: segít megőrizni a szellemi frissességet, a testi kondíciót, egyszóval életörömmel tölti fel az embereket.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: szex létezik szenvedélyes szex hetven felett

Te mire gondolsz szex közben?

2011.08.31. 10:54 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.egeszsegkalauz.hu/db/0D/48/no-nyaron-d00000D4882754ef140be.jpgVan úgy, hogy szex közben máshol jár az eszed? Utána mindig bűntudatod van? Nem vagy egyedül.

„Létezik egy módszer, melynek segítségével megítélhetjük egy szexuális együttlét minőségét. A vén erotomán szerint, akitől tanultam, pontosan abban a pillanatban kell alkalmazni, amikor az együttlét kezd a legintenzívebb lenni. »Ha most képes lennél bármi mást tenni, tedd azt…« Ha szex közben képes vagy akárcsak gondolni is arra, hogy valami mást csinálsz, akkor ott valami nagyon nem működik” – Valerie Tasso.

Valerie Tasso elég szigorú a kérdésben, mégis hajlok arra, hogy azt gondoljam, igaza van. És még azt is mondanám, hogy nem is csak a szexuális együttlétekre igaz ez az állítás. Hány olyan helyzet van az életünkben, amikor csak fél szívvel, fél figyelemmel, más dolgokon gondolkozva vagyunk jelen? Több anyától is hallottam azt, amivel én is gyakran szembesülök, hogy amíg a gyerekem az apukájával ha együtt van, akkor ők százszázalékosan figyelnek egymásra: játszanak, videóznak, bármi. Én meg közben mindig csinálok valami mást is, gyorsan beteszem a mosást, összeütöm a vacsorát. Talán ez a multifunkciós női szereppel van összefüggésben, vagy talán azért, mert olyan világot élünk, ahol több mindent csinálunk, tervezünk, mint ami valóban belefér az időnkbe? Nem tudom.

Szexfantáziák

T e mire gondolsz szex közben?Hogy szeretkezés közben milyen gondolatok jönnek-mennek a fejünkben, több kérdést is felvet. Milyen típusú gondolatokról is van szó? A napi teendőimen gondolkodom, vagy azon, hogy most ez a szex milyen lenne valaki mással? Szexuális fantáziák úsznak be, vagy a témába egyáltalán nem vágó, oda nem illőségek? A szexuális fantáziákat példának okáért én nem is sorolnám a máson gondolkodás tárgykörébe. Szerintem azok teljes értékű részei az együttlétnek. Sok nő és férfi van zavarban attól a tudattól, hogy akkor most ez hűtlenségnek minősül-e, vagy hogy nem elég jó a szex, és a fantáziára a vágyfokozás miatt van szükség.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex bűntudat gondolatok szexfantáziák

A telt nők jobbak az ágyban?

2011.08.29. 10:53 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://lostwords.freeblog.hu/files/bra.jpgAz anorexiás modellek divatja ellenére több telt idomokkal megáldott nő él kiegyensúlyozottabb életet, mint vékony nőtársaik. Ki gondolná, hogy az ágyban is kerekebb a molettek élete?

A divatmagazinokban a zörgő csontú modellek százával próbáltak évekig győzködni minket, hogy a tökéletes nő védjegye az idomok nélküli csont- és bőr külső, méregdrága ruhákba bújtatva. Miután a csapból is a pehelykönnyű, törékeny nő eszménye folyik, egy idő után nem csak szépnek láttuk, de hasonlítani is akartunk az egykori Vénus-szobor egytizedét kitevő modellekre.

Előtérbe kerültek a teltebb hölgyek

Az utóbbi években azonban a teltebb nők újra előtérbe kerültek, és bár a divatmagazinok nádszálmodellekkel indított támadását nem egykönnyen tudjuk kiverni a fejünkből, a molettebb nők lassan kezdik elhinni, hogy vannak még férfiak, akik a média által sugallt eszményképnek ellenállva inkább a kerek idomokkal megáldott nőket részesítik előnyben.

Persze nem lehet a férfiakat hibáztatni azért, mert miattuk akarunk a magazinok sztármodelljeire hasonlítani, hiszen mi nők sem egyformán szeretjük a vékony, az izmos vagy a mackós pasikat, embere válogatja. Okolhatnánk a médiát is, de a törékeny nőideál világában az újságok is csak a profitért dicsőítették és tették címlapra a negyven kilót épp súroló modelleket.

Sovány vs. molett nők

A csontsovány női ideálnak bedőlő férfiak legnagyobb döbbenetére egy nemrégiben készített német közvéleménykutatás megcáfolta, hogy mindenben a vékonyabb nők lennének a jobbak. A kutatás azért is megdöbbentő, mert a nádszál és a teltebb lányok közti harc apropója az ágyban nyújtott teljesítmény volt.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex ágyban telt nők kövér nők jobbak

Nyugdíjas szinglik

2011.08.29. 10:47 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.168ora.hu/db/03/71/nagymama-d00009371d69570b8deb1.jpgSokakat meglepett a hír, amikor Arnold Schwarzenegger és felesége bejelentették, hogy 25 évnyi házasság után elválnak útjaik, hiszen harmonikusnak tűnt a kapcsolatuk. A válást a feleség, Maria Shriver kezdeményezte kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Ugyanez történt az egykori amerikai alelnökkel, Al Gore-ral és feleségével, Tipperrel, akik 40 év után folytatták külön az életüket. A család barátainak küldött e-mailben közös megegyezést emlegettek és sajtószóvivőjük is megerősítette ezt. Tény, hogy több hullámvölgyön is túl van a pár, de úgy tűnt, hogy a nehézségek még inkább összekovácsolták őket. Számos példát lehetne még hozni, melyekben közös, hogy a párok több évtizednyi házasság után a hatodik iksz környékén döntenek úgy, hogy elválnak. Nemcsak a hírességek körében ölt egyre nagyobb méreteket ez a jelenség, hanem a ’civilek’ is egyre gyakrabban választják ezt az utat. Lehet, hogy arra figyelmeztet ez a tendencia, hogy ideje újragondolni a házasság intézményét?

"Nagyon össze voltam törve. A fájdalom, amit akkor éreztem, örökké velem marad. A leghalványabb sejtésem sem volt arról, hogy a házasságunk bajban lett volna. Végül idegösszeroppanást kaptam, és 19 hónapon keresztül gyógyszereken éltem. Bár a férjem esküdözött, hogy nincs másik nő a dolog hátterében, négy nappal azt követően, hogy elköltöztem otthonról, már láttam az új barátnőjét korábbi otthonomba behurcolkodni.”

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: nyugdíj szingli

5 jel, hogy nem élvezi veled a szexet

2011.08.29. 10:39 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

https://m.blog.hu/cs/csajokrol/image/sz%C3%A9gyenl%C5%91s.jpgA spontaneitás és a változatosság nélküli szex nem jósol túl sok jót egy komoly kapcsolatban. A rutinos szexnek számtalan oka lehet. Először mindig arra gondolsz, hogy megcsal. De mi van akkor, ha nem ez a helyzet? Talán nem elégedett a szexuális életével?
Hogyan derítheted ki?

A legegyszerűbb módja természetesen az, ha nyíltan beszéltek a dologról. De mivel ez a módszer nem mindig válik be, így készítettünk neked egy kis útmutatót, aminek segítségével megállapíthatod, hogy párod elégedetlen-e a szexuális életetekkel.

Figyeld a viselkedését az ágyban, hogy megtudd, lankadt-e a szex utáni vágya.

1. Távolságtartó

Máskor ő hívott lefeküdni az előjáték bevezetéseként, most azonban mindig ő fekszik le később… és nem azért, mert éppen szenvedélyesen szeretkeztetek. Megpuszil atyáskodóan a homlokodon, majd a számítógép felé veszi az irányt,vagy a tévé távirányítóját pötyögteti céltalanul, amíg el nem alszik.

A távolságtartás és a szex iránti érdektelensége arról árulkodik, hogy rejteget valamit. Gondolj csak vissza azokra az időkre, amikor mindketten alig vártátok, hogy a a paplan alá bújjatok. Ha a dolgok radikálisan megváltoztak, akkor sürgősen javítanotok kell szexuális életetek minőségén.

2. A szex már nem élvez elsőbbséget nála

Mindig te kezdeményezel az ágyban. Nem rossz, ha egy nő lép elsőként, sőt ellenkezőleg, Ezzel azt bizonyítja, hogy kívánja partnerét. Viszont el kellene gondolkodnod a dolgon, ha már arra sem emlékszel pontosan, hogy mikor kezdeményezett ő legutóbb. Köztudott, hogy ha szexről van szó, a férfiak aktívabbak a nőknél és azonnal reagálnak a külső ingerekre.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!

Címkék: szex jelek jel élvezet

10 ok, amiért jó metroszexuális pasival járni

2011.08.29. 10:34 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://articlestatic.donnalight.hu/000184/1214903060.jpgZac Efron és David Beckham Hollywood két közismert metroszexuális híressége. Sokan úgy gondolják, hogy metroszexuális pasival járni nem a legjobb ötlet, de ha jobban megfigyeled a hibátlan barna bőrét, tökéletesen borzos Robert Pattinson-os haját és szőrtelen testét, a véleményed bizony könnyedén megváltozhat.

Hahó! Láttad már Beckhamet abban a Calvin Klein reklám kampányban? Úgy látszik, számos jó ok van, amiért érdemes egy ilyen cuki játékfiúcskát tartanunk!


1.Mindig lesz egy készséges bevásárló partnered

Többet nem kell egyedül vadásznod az árleszállításokat és kedvezményeket, hiszen magaddal viheted legfőbb férfi kísérődet anélkül, hogy végighallgatnád a férfiaktól megszokott morgolódást és siránkozást. Sőt, valószínűleg ő is ugyanolyan lelkes lesz, mint te, és alig várja majd, hogy megvehesse magának a kedvenc True Religion farmerét vagy azt a szexi kis fekete rucit neked. Mázlista!


2.Mindig lesz tartalék hajápolási terméked

Ha elfogy a kedvenc hajzseléd, vagy véletlenül elszórod a hajcsipeszeidet, a pasid mindig ott lesz, hogy a segítségedre siessen. Mivel az önápolás mestere, fürdőszobai szekrénye akár a tiednél is felszereltebb lehet. Az az ő kis titkos barlangja tele szépségápolási termékekkel, és a teljes Clinique arcápolási termékcsaláddal, melyek felfedezésére csak te kaptál engedélyt!


3.Soha nem fogja azt gondolni, hogy túl sokáig készülődsz

A férfiak első számú panasza a nőkre az, hogy túl sok időbe telik, amíg elkészülnek. Ez viszont a 22-es csapdája, hiszen ők is azt szeretnék, ha jól néznénk ki, nem? A metroszexuális pasidat azonban ez egy cseppet sem fogja zavarni. Valószínűleg még mindig azon fog gondolkodni, hogy melyik Tommy Hilfiger cipőjét vegye fel a sok közül.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: metroszexuális

süti beállítások módosítása