Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

A hűtlenség fáj?

2011.09.01. 00:28 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://3.bp.blogspot.com/-pTw0p7njCSY/TZAmLWjz63I/AAAAAAAAAKc/D_rEgUROPBA/s1600/h%25C5%25B1tlen+f%25C3%25A9rj.jpgTe elgondolkoztál már azon, mit tennél, ha megtudnád, hogy a legjobb barátnőd párja hűtlen? Vagy netán már meg is történt veled? Ha igen, de nem tudod, mit tegyél, most eláruljuk!

A hűtlen pasi téma egyenes úton következik a legújabb amerikai durranásnak készült Dilemma c. filmből, de sajnos Ron Howard alkotásából csak azt tudjuk leszűrni, mit ne tegyünk ilyen helyzetben. Elrettentő példaként lássuk a film rövid történetét, és annak rövid tanulságát!

A megrögzött agglegény, Ronny (Vience Vaughn) elköveti az összes hibát, amit egy barát elkövethet, hogy a végén ő legyen a hibás barátja feleségének hűtlenségéért. Pedig ő csak jót akart, főleg egy szem barátjának, Nicknek (Kevin James), és egy kicsit magának is, hiszen egy autótervező cég vezetőiként egy fontos projecten dolgoznak, ami beindítaná karrierjüket, és ami miatt Nick aludni sem bír. Ronny pedig nem akar felzaklatni egy olyan férfit, aki már attól is a plafonon van, ha hozzászólnak, még azzal a mellékes ténnyel is, hogy felesége megcsalja, nehogy emiatt csődbe menjen a cégük rég tervezett felvirágzása. Így hát barátja lelki békéjéért és a sikeres álomprojectért ő maga kezd barátja felesége, Geneva (Winona Ryder) után kutakodni, amíg el is mondja a hűtlen feleségnek, hogy látta az eljegyzése helyszínének szánt növénykert mélyében egy tetovált férfi társaságában.

Azután, hogy nem mondta el Nicknek a hűtlenséget, ez volt a második legrosszabb ötlet, ugyanis a trükkös feleség gyakorlott megcsalóhoz híven azonnal elkezd zsarolni, hogy bizony akkor már a rég elfeledett egyetemi részeges kalandjukat is elmondja, előadását megspékelve a hatásos női könnyekkel és a fordított logikával, miszerint Ronny zaklatja őt szerelmével, ezért találta ki a megcsalásos sztorit.

                                                                                                                                                     http://www.fullextra.hu/images/figyi.gif

 

 

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!

Címkék: hűtlenség megcsalás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr663194434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása