Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

A telt nők jobbak az ágyban?

2011.08.29. 10:53 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://lostwords.freeblog.hu/files/bra.jpgAz anorexiás modellek divatja ellenére több telt idomokkal megáldott nő él kiegyensúlyozottabb életet, mint vékony nőtársaik. Ki gondolná, hogy az ágyban is kerekebb a molettek élete?

A divatmagazinokban a zörgő csontú modellek százával próbáltak évekig győzködni minket, hogy a tökéletes nő védjegye az idomok nélküli csont- és bőr külső, méregdrága ruhákba bújtatva. Miután a csapból is a pehelykönnyű, törékeny nő eszménye folyik, egy idő után nem csak szépnek láttuk, de hasonlítani is akartunk az egykori Vénus-szobor egytizedét kitevő modellekre.

Előtérbe kerültek a teltebb hölgyek

Az utóbbi években azonban a teltebb nők újra előtérbe kerültek, és bár a divatmagazinok nádszálmodellekkel indított támadását nem egykönnyen tudjuk kiverni a fejünkből, a molettebb nők lassan kezdik elhinni, hogy vannak még férfiak, akik a média által sugallt eszményképnek ellenállva inkább a kerek idomokkal megáldott nőket részesítik előnyben.

Persze nem lehet a férfiakat hibáztatni azért, mert miattuk akarunk a magazinok sztármodelljeire hasonlítani, hiszen mi nők sem egyformán szeretjük a vékony, az izmos vagy a mackós pasikat, embere válogatja. Okolhatnánk a médiát is, de a törékeny nőideál világában az újságok is csak a profitért dicsőítették és tették címlapra a negyven kilót épp súroló modelleket.

Sovány vs. molett nők

A csontsovány női ideálnak bedőlő férfiak legnagyobb döbbenetére egy nemrégiben készített német közvéleménykutatás megcáfolta, hogy mindenben a vékonyabb nők lennének a jobbak. A kutatás azért is megdöbbentő, mert a nádszál és a teltebb lányok közti harc apropója az ágyban nyújtott teljesítmény volt.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex ágyban telt nők kövér nők jobbak

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr833187417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása