Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

5 jel, hogy nem élvezi veled a szexet

2011.08.29. 10:39 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

https://m.blog.hu/cs/csajokrol/image/sz%C3%A9gyenl%C5%91s.jpgA spontaneitás és a változatosság nélküli szex nem jósol túl sok jót egy komoly kapcsolatban. A rutinos szexnek számtalan oka lehet. Először mindig arra gondolsz, hogy megcsal. De mi van akkor, ha nem ez a helyzet? Talán nem elégedett a szexuális életével?
Hogyan derítheted ki?

A legegyszerűbb módja természetesen az, ha nyíltan beszéltek a dologról. De mivel ez a módszer nem mindig válik be, így készítettünk neked egy kis útmutatót, aminek segítségével megállapíthatod, hogy párod elégedetlen-e a szexuális életetekkel.

Figyeld a viselkedését az ágyban, hogy megtudd, lankadt-e a szex utáni vágya.

1. Távolságtartó

Máskor ő hívott lefeküdni az előjáték bevezetéseként, most azonban mindig ő fekszik le később… és nem azért, mert éppen szenvedélyesen szeretkeztetek. Megpuszil atyáskodóan a homlokodon, majd a számítógép felé veszi az irányt,vagy a tévé távirányítóját pötyögteti céltalanul, amíg el nem alszik.

A távolságtartás és a szex iránti érdektelensége arról árulkodik, hogy rejteget valamit. Gondolj csak vissza azokra az időkre, amikor mindketten alig vártátok, hogy a a paplan alá bújjatok. Ha a dolgok radikálisan megváltoztak, akkor sürgősen javítanotok kell szexuális életetek minőségén.

2. A szex már nem élvez elsőbbséget nála

Mindig te kezdeményezel az ágyban. Nem rossz, ha egy nő lép elsőként, sőt ellenkezőleg, Ezzel azt bizonyítja, hogy kívánja partnerét. Viszont el kellene gondolkodnod a dolgon, ha már arra sem emlékszel pontosan, hogy mikor kezdeményezett ő legutóbb. Köztudott, hogy ha szexről van szó, a férfiak aktívabbak a nőknél és azonnal reagálnak a külső ingerekre.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!

Címkék: szex jelek jel élvezet

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr623187378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása