Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Mit csinálsz az ajándékaiddal szakítás után?

2011.08.27. 20:08 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

https://m.blog.hu/mo/mosolyka/image/ajcsi.jpgAz illatgyertyáját dühösen égettem el, azt képzeltem, hogy ő lángol, és ahogy fogy a gyertya, úgy fogy az a csodás dolog is, ami egykor kettőnk közt volt – mesélte Péter, aki így próbált szabadulni a kapcsolat emlékétől is. Ha szakításra kerül a sor, kérdéses az ajándékok jövője. Összeállításunk szerint a biciklitől nehezebb megválni, mint más tárgytól.

Érdekes oldalra bukkantunk a minap: az Exboyfriend Jewelry olyan ékszerek eladására specializálódott, amelyeket tulajdonosuk az exétől kapott, de már nem tart rá igényt. Az oldal pikantériája, hogy minden egyes eladásra kínált ékszer mellett ott virít a tárgy tragikus sztorija, aminek szakítás lett a vége. Így az, aki megveszi, tisztában lehet vele, milyen múltú ékszert vállal magára.
Szakítás után szanálni kell

Az oldal egyébként - nevével ellentétben - a női exektől kapott cuccokat is szívesen látja. Ez a bizarr, de praktikus oldal így juttatta eszünkbe azt az ismerős szituációt, amikor nem tudunk mit kezdeni az ex cuccaival.

Egy szakítás általában már önmagában annyi kellemetlenséggel jár, hogy az ember legszívesebben az egész kapcsolatot meg nem történtté tenné, de ha már beleszaladt, kénytelen az összes ezzel járó nyűgöt a nyakába venni. Természetesen ezek közül az érzelmi rendrakás a legkeservesebb, de sokak szerint a szó szoros értelmében vett kirámolás is javallott, ha szeretnél végleg megszabadulni minden, az exszel kapcsolatos emléktől. De vajon mi alapján érdemes szelektálni? Hulljon az összes? Vagy a kedvesebb, netán értékesebb darabokat azért nem bűn megtartani?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: ajándék szakítás ajándékok

A szingli is lehet anya

2011.08.27. 20:02 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://starity.hu/images/articles/465x245/christina-aguilera-szeret-szingli-anya-lenni-11300630.jpg

Egy barátnőm a közelmúltban vesztette el gyerekkora óta tartó nagy szerelmét. Egy másikat pedig többéves együttlét után most hagyott ott az, aki társa volt, akinek gyerekét közösen nevelték. Mindkét nő 35 felett van. Mindketten gyerektelenek. Mindketten szeretnének még szülni.

Mindketten kétségbeestek.

Ezért is tartom fontosnak, hogy beszéljünk róluk.

Egy téves gondolatot oszlassunk el. A szingliség és az anyaság nem zárja ki egymást. Ma már egy szingli nő megteheti, hogy gyereket vállal és ennek elég sok módja is van. Ha egy nő nagyon akar gyereket, akkor (néhány kivételtől eltekintve) lehet is neki. A férfiak bizonyos esetekben nem gondolkodnak túl sokat, ezt például kiválóan tudják a nők... De már egy ideje el lehet menni a spermabankba, ott válogathatunk a donorok között szemszín, magasság, iskolai végzettség, stb. szerint. Az örökbefogadás Magyarországon még férjhez kötött, de ha nagyon akar egy nő gyereket, még ezt is megoldja. Szóval vannak lehetőségek.

Csakhogy az én barátnőim, Eszter és Andi nem gyereket akarnak, hanem családot, ahol van anya, apa, gyerek és Szerelem. Nem voltak önzők szingli korszakukban sem, mindig szem előtt tartották a leendő gyerekük érdekeit.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: anya kétségbeesés szingli anya

11 érdekesség a csókolózásról

2011.08.26. 00:58 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://thelajk.com:90/images/choices/koll/100486.jpgÉrdekességek:

1, Egy átlagos csókolózás során körülbelül 300 féle baktérium cserél gazdát.

2, Ha kellően belemelegszünk, egy szenvedélyes csókoklózás alatt körülbelül 30 kalóriát is elégethetünk!


3, A csókolózás a férfi és a női szervezetben is boldogsághormont szabadít fel és ez az endorfin gondoskodik arról a bizonyos bizsergésről, amit közben érzünk.

4, Az első igazi csókjára mindenki emlékszik, még akkor is, ha annak a bizonyos srácnak az arca már réges régen elhomályosult.

5, A csókolózás edzi a szívet, emeli a vérnyomást és javítja a vérkeringést.

6, Közel 40 arcizmunkat használjuk egyetlen csókhoz.

7, Meghosszabítja az életet, mégpedig csókolózásonként három perccel!

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

http://www.fullextra.hu/images/figyi.gif

 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekesség csókolozás

Miért nem viccesek a nők?

2011.08.25. 10:28 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

https://m.blog.hu/ra/rajottem/image/nevetes.jpg"Találkoztál már az új barátnőmmel? Olyan, szép, okos és csinos." Nem, nem találkoztunk. De olyan férfival sem, aki a jellemzést úgy folytatná, "és olyan vicces is". Vajon tényleg nem humorosak a nők?

Megjegyzem, azt sem gyakran hallani, hogy "te, olyan okos barátnőm van". De, most nem ez a témánk. Hanem, a humor-szakadék. Igen, igen, nők és férfiak között létezik információs szakadék, mert ugye egyikünk a Vénuszról, másikunk a Marsról érkezett és létezik humor-szakadék is.

A nők és férfiak nem ugyanazon nevetnek általában, ez bizonyára mindenkinek feltűnt már. Elég ha csak megnézzük, hogy ki milyen vígjátékokra ül be a moziba. Jim Carrey vígjátékain általában csak "kísérők" a lányok, még egy romantikus komédia esetén, ez, nem meglepő módon megfordul. Persze vannak vegyes fogyasztású filmek is, a Van aki forrón szereti például ezen örök klasszikusok közé tartozik. De ez a film, és a való élet más.

Nem csak más dolgokon nevetünk, hanem más embereket találunk viccesnek is. A lányok a barátjukat, a férfiak pedig a haverjaikat. Erre lehetne egy nagyon egyszerű magyarázat: a férfiak alapjáraton viccesebbek. Végül is, ezt bizonyítja a komikusok nemi aránya is. Egyértelműen több férfi komikus van, mint női. A tengerentúlon ebből a szempontból talán kevésbé gyatra a helyzet, de nálunk hamar végig lehet érni a női komikus nevek felsorolásában.

http://www.netnagyiklub.hu/Gif_kepek/Neveto_ember.gif

 

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: vicc viccek csajok vicces nők

Régóta egyedül vagy? Így törj ki a szingliségből!

2011.08.24. 11:27 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://protect-me-from-what-i-want.freeblog.hu/files/bajban%20ismerszik.jpgRégóta tengeted már az életed egyedül? Van ilyen. És zavar? Mert ha nem, akkor végül is minden rendben. Kérdés persze, hogy mennyire vagy önmagadhoz őszinte. Mert ugye az is benne van a pakliban, hogy kicsit ciki szinglinek lenni.

Ezért az egyedülállók gyakran hangoztatják: nincs pasim, de nem is bánom, csak a baj van velük! Jól elvagyok én egyedül is. Így legalább nem kell miattuk idegeskednem.

A magány, az egyedüllét és az önállóság természetesen pozitív hatással is lehet az életünkre. Amikor egyedül vagyunk, akkor végre pontosan úgy viselkedhetünk, ahogy jól esik, és nem kell tekintettel lennünk valaki más igényeire, elvárásaira. Az alkotáshoz, elmélyüléshez szintén az egyedüllét a legalkalmasabb. Ha egyedül élünk, akkor nincs más választásunk, mint hogy minden problémánkat saját magunk oldjuk meg - így talpraesettek leszünk, akik nem ijednek meg néhány akadálytól. Ez jó.

De mi van, ha csak úgy mondom, hogy jól elvagyok én egyedül is, és kifelé mosolygok, befelé azonban zokogok, és szenvedek, mert rettenetesen vágyok már egy kapcsolatra, valakire, akivel közös programjaim vannak, akivel együtt élhetek, akivel megoszthatom a gondolataimat, nem beszélve arról, hogy milyen piszkosul hiányzik már egy ölelés, egy csók, és egy színes, széles vásznú, egész estét betöltő szexuális élmény?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szingli egyedül szingliség

A szex nem csak a fiataloké - Lepedőakrobaták 40 felett

2011.08.23. 15:06 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://keptar.szabadfold.hu/cikkepek/28256/Image/Nagy_JmZX_idos_szex.jpgHogyan orvosolhatók az életkorral járó szexuális problémák?
Túl vagy már egy-két hempergésen. Szinte kizárt, hogy tapasztalatlan lennél a szexben. Mégis felmerülhet néhány probléma. Megtudhatod, melyek ezek, és azt is, hogyan orvosold!

Testkép

Negyv en fölött sajnos már nem olyan rugalmas a bőr, mint fiatalabb korban. Ezzel ki kell békülnöd. Ha ez zavaró tényező a szexuális életedben, jó, ha elkezded még ma a bőröd ápolását és feszesítését. Másképp kell étkezned, és másképp kell mozognod. A mozgás mindenképp fontos, hiszen egészséged érdekében is jó, ha rendszeresen tornázol. Ezenkívül lassan, de biztosan visszanyerheted hajlékonyságod, ami kifejezetten jót tesz az ágyban. Ne kezdj drasztikus fogyókúrába, csak lassan és átgondoltan táplálkozz. Vegyél bőrfeszesítő testápolót, és járj rendszeresen szaunázni!

Szexus

Azér t, mert már nem vagy mai csirke, még nem kell lejjebb adnod a szexuális igényeidből, sőt! Sok férfi kifejezetten imádja az érett nőket. Nincs kérdés, nincsenek gátlások, csak a tiszta és kiforrott szex. Jó, ha tudod, a nők szexualitása harminc és negyven év között teljesedik ki. Épp ezért, élvezd! Bátran ösztönözd férjed vagy a barátod szexuális játékokra! A szexualitás csodálatos dolog, és te épp erőd teljében vagy ebből a szempontból!

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex fiatalok idősek

7 nyomós indok, amiért maszturbálnak a férfiak

2011.08.22. 12:21 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.harmonet.hu/data/cikkek/18000/18011/02.jpgA férfilélek kifürkészhetetlen rejtelmeit fürkészem....


1. Az önmegismerés egy módja

A kisfiúk egészen a kezdetektől fogva rendkívül érdeklődőek az őket körülvevő világgal és saját testükkel kapcsolatban egyaránt. Szinte az első alkalommal, amikor megérintik testüket, felfedezik nemi szervüket, illetve az örömteli érzést, melyet kiválthatnak belőle, és már úton is vannak afelé, hogy rászokjanak a maszturbációra.

2. Egy kamaszkori szokás folytatása

A serdülőkor folyamán a fiúk teste ébredezni kezd, és ezzel együtt felélénkül érdeklődésük a szexualitás és a lányok iránt. Így a fiatal fiú gyakran magához nyúl, mígnem a maszturbáció naponta visszatérő elfoglaltsággá válik. Ez a tendencia idővel csökken, mivel 18-20 éves korban a szexualitás érettebbé válik, és a maszturbációt felváltja a szexuális kapcsolat.

3. Félénkség vagy az érzelmek hiánya

Bár a fiatalemberek erősen kötődnek barátaikhoz, cimboráikhoz, sokszor nagyon félénknek mutatkoznak, amikor lányokkal érintkeznek. Ez a félénkség zárkózottsághoz vezet, és a fiúk a maszturbációban találnak vigaszt - olyan helyzeteket képzelnek el, melyeket a való életben nem képesek megvalósítani.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!

Címkék: önkielégítés férfiak maszturbálás indokok

Boldog a párkapcsolat: ha idősebb a férfi és okosabb a nő

2011.08.22. 12:16 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static2.origos.hu/i/1103/20110331szeressmi.jpgKutatók szerint nem a vak szerelmen, hanem a megfelelő partner kiválasztásán múlik a boldog párkapcsolat. A boldogságra különösen azoknak a pároknak van jó kilátásuk, amelyeknél a férfi öt évvel idősebb a nőnél, a nő viszont képzettebb a férfinál.

Genfi kutatók szerint nem a vak szerelmen, hanem a megfelelő partner kiválasztásán múlik a boldog párkapcsolat. A boldogságra különösen azoknak a pároknak van jó kilátásuk, amelyeknél a férfi öt évvel idősebb a nőnél, a nő viszont képzettebb a férfinál - vélekednek a genfi gazdasági főiskola kutatói. A tudósok öt éven át 1074 svájci párt figyeltek meg, a felmérés eredményeiről pedig az European Journal of Operational Research című tudományos folyóiratban számoltak be. A szakemberek házasságban vagy élettársként élő párokat vizsgáltak, és azt kutatták, hogy a kor, a képzettség...

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: férfi párkapcsolat idősebb

süti beállítások módosítása