Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Távolsági kapcsolat esetén nem számit a megcsalás?

2011.08.06. 23:59 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.terapia-parkapcsolat.hu/Cuccok/vegyes%20k%E9pek/long_distance_love_c.jpgA távolsági kapcsolat nagyon vitatott téma. Az idealisták tűzbe tennék a kezüket érte, hiszen „a szerelem mindenekfelett győzedelmeskedik”. A pragmatikus gondolkozásúak és az idősebbek azonban kételkedve ingatják a fejüket, amikor szóba kerül a távolsági kapcsolat.

Mindegy, hogy más-más városban vagy más-más országban éltek, számitanotok kell a távolsági kapcsolat esetén fellépő problémákra. Távolsági kapcsolat esetén nagyon fontos a felek közötti kommunikáció és a kölcsönös bizalom. Ha nem bízol a párodban és annak hűségében, akkor a kapcsolat halálra van ítélve.

Nemrég egy baráti társaságban hallottam beszélgetés közben ezt a mondatot: „Távolsági kapcsolat esetén nem számit a megcsalás!” Aki ilyent mond, az szkeptikus, annak viszont, aki elhiszi ezt, nem való a távolsági kapcsolat. Ha egy olyan személy, aki ilyen elvek szerint él, ilyen jellegű kapcsolatba bonyolódik, biztosan nem szerelemből teszi. Végül is mindez még nem lenne probléma, ameddig ki nem derül.


Mielőtt távolsági kapcsolat mellett döntenél

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: hűtlenség kapcsolat megcsalás távolsági kapcsolat számit a megcsalás

Tényleg másképp szeretünk 25 felett?

2011.08.06. 23:55 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://blogol.hu/pikz/jazminkittyidezetek/Deux_by_Crizata.jpgNe viselkedj úgy, mint egy 15 éves gyerek, szeress úgy, mint egy felnőtt. Add fel álmaidat és reményeidet. Ásd be magad egy komoly kapcsolatba, amely egy egyszerű esküvővel és valószínűleg 2 gyerekkel fog befejeződni (feltétlenül egy fiú és egy lány!). Vajon ez jelenti azt, hogy úgy szeretsz, mint egy felnőtt? Azt mondom, vizsgáljuk meg jobban ezt a kérdést.

Szórakozottan olvastam a múlt héten egy hozzászólást a fórumon, amelyben Diána panaszkodott, hogy írtam egy blogot, amiben tanácsokat adtam arról, hogyan hódítsuk meg szerelmünket 3 lépésben és ehhez hasonlók, mintha kamaszoknak ajánlanám ezt a blogot. Bevallom, először hibásnak éreztem magamat.

Pár napig azt próbáltam megérteni, hogy hol hibáztam, min kellene változtatnom és milyen tanácsokat kellene adnom, ami kielégíti kíváncsiságotokat és segíteni is tudok vele.

Nem, nem hinném, hogy elsősorban tizenéveseknek írnék, nem hiszem, hogy tudnék, mert átléptem azt a kort, amikor iskolába jártam és csillagász szerettem volna lenni. De nem hittem, hogy az érett nők másként szeretnek, mint a tizenévesek.

A szerelem örök

Lehet, hogy az én világomban az emberek ugyanúgy szeretnek, mint a világ más területein, ahol a szerelem megoszlik évekre és anyagi hátterekre. Tény az, hogy nem értem mi ez a megszállottság az érett női szerelem fogalmával.

Elkészítette m a leckéimet, és azt hiszem megértettem, hogy az érett nők (25 év felettiek) nyugodtabban tudnak szeretni, határozottabbak, kevesebbet álmodoznak, és nem hiszik, hogy egyszer eljön a szőke herceg fehér lovon.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: gondolkodás szerelem hozzáállás szeretünk

8 hiba, amit a férfiak elkövetnek az ágyban

2011.08.06. 23:53 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://images.postr.hu/uploads/blogs/4424/30746/post_30746_20110422221417.jpgBiztosan nagyon jó dolog lenne, ha a férfiak tudnának olvasni partnerük gondolataiban, ezzel nagyon sok, ágyban elkövetett hibát tudnának kiküszöbölni és sokkal kellemesebben éreznék magukat az együttlétek alatt.

Nem ritka az olyan eset, amikor a férfi, miután valahol az interneten olvasva a rejtélyes Gräfenberg pontról, tele ambícióval siet haza, hogy minél hamarabb eljuttassa partnerét egy új, eddig még soha nem tapasztalt élvezeti szintre.

Maga az akarat még ha dicsérendő is, az ily céltudatos törekvés mégis azt a benyomást kelti a nőben, hogy egy nőgyógyászati vizsgálatra került, nem pedig a szeretett fél ágyába.

Nem beszélve arról, hogy miközben a vacsora pont kezd odaégni a tűzhelyen, nem biztos hogy bármilyen „pont” is érdekelné.

Nagyon valószínű, hogy a tapasztaltabb csábítók nem sok újdonságot vélnek felfedezni a lejjebb leírtakban, mégis, sok férfi hajlamos a tett helyszínén megfeledkezni az alapvetőbb dolgokról is.

Fő az előkészítés

Mindig bizonyosodj meg afelől, hogy partnered eléggé „készen áll” ahhoz, hogy bármit is elkezdjetek. Nem az a lényeg, hogy mit és hová, vagy hogy kedvesünk néhány másodperc alatt izgalomba jön, lehet, hogy pont ez a pár másodperc fog hiányozni a tökéletességhez, amit türelmetlenül elmulasztunk.

Ez azért lényeges, mert egy szép napon a túlzott sietség rosszul sülhet el, teljesen kiütheti partneredet az eleinte oly gyengéd izgalmi állapotból, rosszabb esetben még fájdalmat is okozhatsz neki, akár olyan „horzsolásokat” is, melyek jelentősen megnehezítik játékaitokat a következő napokban.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: hiba hibák szex sex férfiak 8 ágy aktus ágyban

Freud tévedett – nem a szex hajt minket

2011.08.06. 23:50 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.boon.hu/2010/12/news-20101201-01441641-773262176.jpgNagyon úgy néz ki, hogy Freud papa kissé becsapott bennünket. Hogy miről is van szó? Eddig köztudott volt az a tény, hogy életünk gyakorlatilag összes pszichés funkcióját a szex és a szaporodásra való törekvés hajtja.

Mára kiderült, hogy a túlélési ösztön és a haláltól való félelem messze fontosabb tényezők. Míg a Freud elméletei a szaporodást vették alapul, addig a halálfélelmet inkább vallási fogalmakkal hozta összefüggésbe – bár köztudott volt, hogy ezt területet nem igazán szerette. Nem titok továbbá az sem, hogy Freud tudatlanul is törekedett a vallás és az ezzel kapcsolatos témák kirekesztésére.

Valamilye n értelemben ez sikerült is neki – tanításai a modern elméletek részévé váltak, melybe ma is rengetegen hisznek. Miért is ne, ugyanis a szexet mindenki szereti. Talán ez lehetett az oka, hogy Freud elmélete ilyen mélyen be tudott ívódni a köztudatba, már-már szinte ismerkedési útmutatóvá vált. Ugyanolyan nehéz lenne kiirtani az emberek fejéből, mint ahogyan semlegesíteni nemzetünk nyugatnak való behódolását. Ma ez már két egymással szoros összefüggésben lévő dolog, de most nem erről van szó.

"A lelki gyengeség és az egoizmus lényegében egy és ugyanaz – ha az embernek kevés ereje van, akkor saját magara jut csak belőle.."

Az alaptétel

A fő gondolat az, hogy a nők és a férfiak erkölcsi kicsapongásairól alkotott sztereotípiák mind-mind ugyanabból a freudi forrásból erednek – azaz a szexualitás utáni vágyból. Tehát ha valaki most arra hivatkozna, hogy a nő elsősorban a férfiak karizmájához vonzódik, máris az a válasz, hogy ez nem így van. A baj elsősorban a leküzdhetetlen szeméremtájék gyengeségben keresendő.

A legújabb elméletek szerint mind a férfi, mind a női ledérségnek semmi köze a szexuális erőhöz, sokkal inkább személyiségünk gyengeségéhez.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex tévedés freud

5 intő jel, hogy érdekkapcsolatban élsz

2011.08.06. 18:23 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://napidoktor.hu/media/content/Fokuszban/Szeretve_lenni/3205.jpgEgy párkapcsolat kudarcának számos oka lehet. Ha tudatában vagy annak, hogy már nem működik és mégis benne maradsz, ezt hívják gazdasági kapcsolatnak. Szeretnél tisztában lenni az intő jelekkel? Böngészd át összeállításunkat és megtudhatod.

1. Majd jobb lesz...

Ha nem működik a párkapcsolat, nehezen veszünk róla tudomást, nehezen ismerjük be magunknak, hogy valami véget ért. Pedig a problémákkal való szembenézéssel sokkal többet használhatsz magadnak, mint az önámítással. Sajnos nagyon gyakori, hogy csak azért marad valaki egy rossz kapcsolatban, mert nem mer váltani vagy mert nem tudja, hogyan fog anyagilag lábra állni. Két fizetésből persze könnyebben működnek a napi dolgok, mint egyből, de mérlegelni kell, hogy mégis meddig kívánja az ember gyötörni magát feleslegesen. Ne hitegesd magad azzal, hogy majd jobb lesz, mert nem, már nem lesz olyan többé. Merj váltani, és vállald be, hogy pár hónapig, fél évig kemény időszakok jönnek, de legalább nem kell elviselned a másikat és emelt fővel, tartással léphetsz ki a régóta rosszul működő kötelékből.


2. Egyedüllét? Na azt már nem!

Az egyedüllét kérdése kardinális a gazdasági kapcsolatokban, mert sokan azt hiszik, hogy az érdekorientált hozzáállás csak az anyagi biztonságban jelentkezik. Pedig az érzelmi alapon történő kihasználás is ugyanolyan tényezője, sőt alkotóeleme a gazdasági kapcsolatnak. Először is azt kellene tisztázni, hogy van különbség a szinglilét és a magányosság között. Attól, mert kilépsz egy pocsék kapcsolatból, még nem leszel magányos, hiszen megmarad a családod, a barátok, van kihez szólni, ugyanúgy tudsz társasági életet élni. Bár a szinglilét nem feltétlenül ideális, sokat tanulhatsz magadról egy ilyen időszak alatt. Ilyen értelemben gazdasági kapcsolatról akkor beszélhetünk, ha csak azért maradsz együtt a „pároddal", mert így biztosan rázúdíthatod valakire a problémáidat, van akin lehet érzelmileg élősködni. Mert szerelem nélkül már csak erről van szó.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: kapcsolat párkapcsolat jelek jel érdekkapcsolat

Miért veszélyes, ha a pasid még mindig a szüleivel él?

2011.08.06. 18:19 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://napidoktor.hu/media/content/Huncut/5553.jpgBizonyára sokan emlékeznek arra a hollywoodi filmre, amiben a sármos Matthew McConaughey-nek csak egyetlenegy szépséghibája van: nem hajlandó elköltözni a szüleitől. Mentségére legyen mondva, ő is tisztában van azzal, hogy ez 35 évesen kissé kínos, de úgy véli, megéri, hiszen ha valakivel nem akar tartós kapcsolatot, elég felvinnie az illetőt a családi fészekbe, és a hölgy máris menekülőre fogja. Nos, filmünk hőse napjainkban nincs egyedül ezzel a viselkedéssel, bár a legtöbb férfi inkább kényelmi okokból lakik a szüleivel, és nem a szebbik nem elriasztása céljából.

Carpe diem

– A mai huszonéveseknek csak az számít, ami a mostban van – kezdi szakértőnk, Szatmári Ági, a Nyíregyházi Főiskola tanársegédje. – A média az örök fiatalság eszményét közvetíti, az üzenet ez: „maradj gyerek, és érezd jól magad". A fiatalok mindent szeretnének kipróbálni, mielőtt belevágnának a felnőttéletbe. Nem akarnak kihagyni semmit, nem óhajtanak lemaradni semmiről, és emiatt minden kitolódik.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: veszély veszélyes miért pasi szülők

7 eset, mikor nem számít a "szeretlek"

2011.08.06. 18:14 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://superhero.freeblog.hu/files/2010/09/__Owner_of_a_Lonely_Heart_by_IsaiahS.jpgBár a "szeretlek" egy olyan varázsszó, ami mindent képes megváltoztatni, vannak bizonyos esetek, amikor nem számít, hogy elhangzott. Íme hét ilyen helyzet.

Fiatal voltál és naiv

Azt mondtad a gimis pasidnak, hogy szereted, de közben nem úgy érezted? És a másik kettőnek is, akikkel pár hónappal később jártál? Talán abban a pillanatban azt gondoltad, hogy aki rózsát küld a 16. szülinapodra és bemutat a haverjainak, igazán szerelmes beléd. Nos, nem. Különösen akkor, ha kezded furának találni a fiút, szakítani akarsz vele, ő pedig tiltakozik és hívatlanul megjelenik a házatoknál. Ez biztosan nem szerelem.


Magányos voltál

Nem szép dolog ezt tenni valakivel, de talán nem jössz rá azonnal, mikor kilépsz egy kapcsolatból, hogy csak azért voltál benne, hogy ne unatkozz. Együtt vagy vele és végigmentek azokon a lépcsőfokokon, melyeken egy normális kapcsolatban is, beleértve a varázsszó kimondását. És miután ráeszmélsz arra, hogy ennek semmi értelme, összetöröd a pici szívét. Ha nem szándékosan csináltad, próbáld meg kerülni az ilyesmit a jövőben. Ha végig tisztában voltál vele, hogy csak szórakozol, szégyelld magad!

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem 7 szeretlek

Szex vérrokonok között

2011.08.05. 00:49 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Nem olyan rég nagy port vert fel a hír, mely szerint bizonyos enyhülések várhatók a családjog házasságkötést szabályozó rendelkezéseiben. Ennek értelmében, ha az új jogszabály életbe lép, a nagybácsik gond nélkül vehetik hitvesül tulajdon édestestvérük lányát.

Egyelőre a tilalom maradt, de már a felvetés is okot adhat az aggodalomra, főleg, ha mindezt nem feltétlenül jogi vagy etikai, esetleg lélektani szempontból vizsgáljuk, hanem az ilyen típusú házasságokból származó utódok genetikai kockázatát vesszük figyelembe. A legerősebb tilalom ugyanis, amit a mindenkori emberi társadalmak a történelem során, a párkapcsolatok és a szexualitás terén csak hozhattak: a vérfertőzés tilalma volt.

A több ezer éves történelmi gyakorlat ellenére hazánkban és külföldön is több olyan hír lát napvilágot, amely arról tanúskodik, hogy a tilalom ellenére a közeli hozzátartozók házasságot kötnek, vagy szexuális kapcsolatot létesítenek egymással. Felmentést adhatna az, ha valaki nincs tökéletesen tudatában mindennek a társadalomra gyakorolt negatív hatásával, esetleg az alapvető információk sem állnak a rendelkezésére, mégis a papírra vetett tilalmakon felül mindenkinek rendelkeznie kellene egy olyan belső etikai normával, amely egész egyszerűen viszolygást szülne, mielőtt a légyott megtörténik.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Az ölelés az egyik legbensőségesebb mozdulat!

2011.08.04. 10:31 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://2.bp.blogspot.com/_Wly0xmvdZRw/TM5rHI7nI1I/AAAAAAAAAAo/kvZGQXcL1cw/s1600/f_lovehugm_8ad44fe.jpgSzerelem. Biztonság. Megnyugvás. Feltöltődés. Ezt mind átélheted egy ölelés hatására, azonban az érzelmi töltet attól függ, kitől kapod ezt fizikailag. Kifejezhetjük vele a szeretetet, a szerelmet, a barátságot. A legkisebb és legfinomabb érintés is azonnal visszatükrözi, hogy érez a másik irántunk. Az ölelés az egyik legbensőségesebb mozdulat két ember között.
Szakemberek azt tartják, hogyha napi húsz másodpercet szánnánk erre az érintkezésre, sokkal boldogabb emberek lehetnénk. Virginia Satir amerikai pszichológus még ettől is konkrétabban fogalmaz. Szerinte napi 4 ölelés kell a túléléshez, 8 a szinten tartáshoz, és 12 a fejlődéshez. Az ölelés megnyugtat, növeli az önbizalmat, biztonságérzetet ad, mert tudod, hogy van valaki, akire számíthatsz, aki szeret, és segít a nehézségekben is.
A távol-keleti kultúrában még nagyobb jelentőséggel bír ez a fajta érintkezés. Egyes munkahelyeken bevett szokás, hogy a munkatársak megölelik egymást, ezzel kifejezve pozitív érzéseiket és tiszteletüket a másik iránt.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: biztonság szerelem öröm szeretet ölelés megnyugvás feltöltődés bensőség

Nővérke vagy tanító néni? Szexi szerepjátékok a hálószobában

2011.08.04. 10:26 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.szexiruha-fehernemu.hu/images/detailed/0/1817OSRI.jpgKendő van a szemeden, vagy szexi nővérkejelmezben hódítasz? Esetleg kalózzá változott a kedvesed egy izgalmas, kalandor menet erejéig? Nekünk elmondhatod: ugye te is szeretsz játszani? Arra keresem a választ, hogy miért ennyire népszerűek a jelmezes vagy jelmez nélküli szexszerepek.

A szürkeség megöli a szerelmet

A szerelemre és a párkapcsolatra veszélyes lehet, ha a szexben monotonná válnak a mozdulatok, és mindig ugyanazon a helyszínen kerül sor az együttlétre. Ugyanakkor nem kell feltétlenül rózsaszín plüssbilincs ahhoz, hogy izgalmas legyen a felek közötti szex. A párok jelentős része mégis kedveli a jelmezes szerepjátékokat, mert azontúl, hogy színt visz az ellaposodott szexbe, izgató is.

Kati, vállalkozó (30)

"Már sokszor voltam pincérnő, titkárnő, tanító néni, diáklány, főnökasszony, bombanő (latexcuccban), ajándék (szalag volt rám tekerve).
Feldobja a hangulatot és a megszokott szextől eltérően, mindkettőnk számára irtó izgató az egész."


Sztetoszkópos kommunikáció

A szakemberek (és az érintettek) szerint a szerepjáték nem csupán az unalom elűzését szolgálja, ennél sokkal erősebb prevenciós hatása van: az együttlét alatt ugyanis egészen másféle, nyitott, gátlások nélküli kommunikációs csatorna nyílhat meg a felek között, ahol az adott szereplő (lehet akár nővérke, vagy éppen hivatásos prosti is a szerepe szerint) úgy fogalmazhatja meg a vágyait, ahogy azt előtte soha nem merte. Ráadásul, ha valóban jól viszonyul az új "személyiséghez", akkor a napi sérelmeket - amelyek a párjával is kapcsolatosak lehetnek - a szerepen kívül hagyhatja. Csak a nővérke marad, és a "beteg".

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: nővérke szerepjáték szexi hálószoba

Álszent nők, avagy a pornó tényleg szörnyű?

2011.08.02. 16:59 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://files.mommo.hu/pictures/000/600/600513_227cb19d33_s.jpgEgy barátnőm a minap panaszkodott, hogy a párja pornót néz. Na, gondoltam, bár ez lenne a legnagyobb problémám! Persze megint zárjuk ki a szélsőségeket: aki szex HELYETT menekül a virtuális valóságba, műnők műorgazmusai közé, az a beteg kategória, amiről nem óhajtok szólni. Többször utaltam már rá, hogy egy jó(!) film, videó érdekes is lehet és új tippeket is adhat.
Most pedig tegyük a szívünkre a kezünket: mi nők, tényleg soha nem nézünk pornót? Tényleg igaz az általános ítélet, hogy a pornókban a férfiak vágyai érvényesülnek, és a nők csak tárgyként vannak jelen?

Nos ez nem így van. Igenis, a nők is néznek pornót, nekik is jobb, ha van egy kis vizuális ingerlés magányos óráikban. Ez nem csak a férfiak kiváltsága. Meg aztán vannak olyan filmek, amikben igenis a nő játssza a domináns szerepet. Irányít, csapkod, esetleg felcsatolható műpénisszel 'magáévá teszi' a férfit. Mondjuk felmerül a kérdés: jó ez nekünk? Ha azt látjuk, hogy a férfi meghunyászkodik, a nő az erősebb fél? Lehet, hogy a harcos feministák (akik a fenti balítéleteket is elterjesztették) így érzik. Nos nekik ajánlom is ezeket a videókat.

De mi van az olyan csajokkal, akik bevállalósak ugyan, de elfogadják a női szerepet, vagyis a 'gyengébb' félét? Szerintem valahol a legtöbb nőben megvan az igény a szubmisszív szerepre.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: szex pornó álszent nők pornozó nők

5 jel, ami még nem feltétlenül jelenti azt, hogy megcsal

2011.08.02. 16:55 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://archiv.magyarszo.com/arhiva/2005/12/15/images/110_tv09a_ferfiak_12_gyenge_pontja.jpgTúl gyakran fürdik? Gyorsan és részletesen válaszol? Ismeretlen női név van elmentve a telefonjában? Egyértelmű. Megcsal, úgyhogy rúgd ki minél hamarabb. Vagy…lehet, hogy tévedünk? Szerintem vessünk még egy pillantást azokra a jelekre, amik a hűtlenség kétségbevonhatatlan bizonyítékai.

Megcsal! Vagy mégsem…? Nem hiszem, hogy létezik olyan nő, akinek még soha nem ingott meg a hite párja hűségében. Igen, szereted, jobban, mint bárkit, megbízol benne, de ha több időt tölt a haverjaival, mint általában, felmerül benned a kérdés, vajon nem szokott-e félrelépni?

Tévedni olyan könnyen lehet, pedig megtörténhet, hogy a párodnak esze ágában sem volt más nőre pillantani.

Ha azonban holmi buta félreértések mellet barátnőid „jó tanácsit” is meghallgatod, és néhány „biztos” bűnjelet is látni vélsz, úgy érzed, az lenne a legjobb, ha kapna tőled egy félórás „lelki fröccsöt”, majd faképnél hagynád.

De nem lehet, hogy mindez túlzás? Szerintem vegyük sorba az összes „bűnjelet” és gondoljuk végig, mi mindent lehet ezekből kikövetkeztetni.


1. „Ha magyarázkodik, biztosan megcsal!”

Még sohasem történt veled olyan, hogy annyira zsúfolt volt a programod, hogy semmire sem volt időd? Lehet, hogy vele is ez történt.

Ha néha kimagyarázza a késést vagy azt, hogy elfelejtett valamit, lehet, hogy tényleg gondjai akadtak, és nem enyelgéssel töltötte az időt.

 

CSAJOK: FOLYTATÁST ITT TALÁLJÁTOK

PASIK: FOLYTATÁST ITT TALÁLJÁTOK

 

Szólj hozzá!

Címkék: jelek megcsal hűséges magyarázkodás

Kérdések hűtlen kedvesedhez

2011.08.02. 16:12 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://meztelenul.freeblog.hu/files/2011/01/2011-01-12-kili-anderson.jpgMegcsalt. Kiderült, végigsírtál néhány éjszakát, meghánytad-vetetted a dolgot, és úgy döntöttél, megbocsátod. Attól félsz, hogy újra megtörténhet. Meg akarod tudni, miért történt, miben hibáztál, és hogy tudnátok újraépíteni kapcsolatotokat.

Ezek a gondolatok nem csak téged kínoznak. A párok 90%-a átesik egy ilyen krízisen, a szakértők pedig készítettek egy kérdéssorozatot, melyet megbeszélhetsz partnereddel. Ahhoz, hogy folytatni tudjátok, más irányba kell fordítani a kapcsolatot. A hűtlenség legtöbbször a változtatás szükségének tünete.


1. Mit mondtál magadnak, hogy meg tudj csalni? Hogy győzted meg magadat arról, hogy a hűtlenség elfogadható?

Több oka van annak, ha valaki félrelép, nemcsak az, hogy a hűtlenség mezejére tévedt. Ha megtette, muszáj kiderítened, hogyan győzte meg magát arról, hogy szüksége van erre.

Tedd fel ezt a kérdést, mert meg fogsz lepődni a válaszon. Így jobban megértheted tettét. Meglátod, milyen bizonytalan, mennyi érzelemre és a látszattal ellentétben, mennyi figyelemre van szüksége.

Nem azt jelenti, hogy a másik nő vonzóbb és szebb. Arról van szó, hogy elismerésre van szüksége, és azt gondolta, így megkaphatja. Lehet, hogy a lehetőség egy egyszerű beszélgetésből, egy közös problémából adódott. Vagy azt gondolta, hogy ő annyira értékeli, amennyire te sohasem tetted. Hallgasd meg figyelemmel, és látni fogod, hogy ez egy jó pont a kapcsolat újraépítésében.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: kérdések bánat hűtlen düh megcsalás válaszok megcsalt

Hogyan elégítsük ki orálisan a férfit?

2011.08.01. 16:24 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://img.ahaonline.cz/img/18/full/762495-img-import-oralni-sex-jak-na-to.jpgTégy meg mindent, hogy a férfi teljes mértékben elégedett legyen az orális szex-el. Ha elérted ezt a csillagokat is lehozza az égből és viszonozni fogja a teljesítményt ugyanolyan mértékkel, élvezettel.

Hogyan légy profi? Nagyon egyszerű.

Az orális szex természetes aktivitás a felnőttek körében. Vannak akik élvezik azt ha élvezetes orális szexet nyújthat partnerének, mások pedig élvezik ha megkapják. Biztos lehetsz benne, hogy nem igazán találsz olyan férfit aki ezt elutasítaná, főleg ha az aktuális partnernek ez egy rutin dolog.
Eltekintve attól, hogy egyes nők mégsem nyitottak erre az élvezetre, mégis elvárják tőlük a férfiak, hogy igenis az orális szex nagyon fontos, míg vannak nők akik éjjel nappal csinálnák.
Azok a hölgyek, akik nyitottak nagyon figyeljenek, hisz ne feledjétek, ez is egy élvezet.

Minél nedvesebb annál jobb...

Legfontosabb dolog az orális szexben a nedvesség. Amikor elengedi magát “ott lent” , elkezded nyalni a péniszt a “gyökértől” fölfelé a “kalap” felé. Ezt kétszer háromszor csináld meg, de mindig más helyeken, ezután lassan vedd be a szádba és kezd el szívni, közben kézzel huzogasd le-föl a péniszt, amivel biztosítod a kellő nedvességet, a nyelved is járon a “kalapon”.


Legjobb póz a számodra...

Eléggé benedvesítetted a péniszt, így a következő nagyon fontos szempont a póz. Partnered feküdjön hanyatt, így lehetővé teszi számodra a teljes hozzáférést a nemi szervhez. Jobb hozzáférés több élvezetet garantál.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!

Címkék: szex tippek orális szex

Szex úton-útfélen - Káma Szútra az autóban

2011.08.01. 02:35 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.centrumnet.hu/helyseg/newspix/15b07b7cd3781d9f62bd3f4b0d3b7a68.jpgSoha nem tudhatod, hol és mikor tör rátok az ellenállhatatlan vágy egy gyönyört hozó szeretkezésre. Ha ez éppen autózás közben következik be, elég, ha félreálltok egy nyugodt helyen... Még a legkisebb kocsiban is bevethetitek a Káma Szútra erotikus fortélyait. Íme, tippjeim!

Mindenki tudja, hogy mi áll a Szerelem könyvének lapjain, de csak kevesen merik kipróbálni az időtálló szexuális fortélyokat. A Káma Szútra legalább annyira szól a férfi és a nő érzelmi kapcsolatáról, mint a szexről fekve, ülve, állva vagy spárgában. A "használati útmutató" inkább azt hangsúlyozza, hogy a változatos, örömteli és kiegyensúlyozott szexuális élet mennyire fontos része egy párkapcsolatnak. Talán az egyik legfontosabb...

Hasznos tippek a kezdetekhez

Először is a megfelelő helyet kell kiválasztanotok. Ez lehet egy eldugott mellékút, egy elrejtett tisztás vagy akár a saját garázsotok is. Persze ha hirtelen jön a vágy, nem lehet jól felkészülni erre, de nem árt, ha könnyen levehető és felvehető ruhában vagy. Ha ülve szeretnétek szeretkezni, a vezető melletti ülés a legkényelmesebb, ha inkább fekve kezdenétek egy gyors menetbe, akkor irány a hátsó ülés. A fokozott izgalom feltétlenül szükséges, sok helyetek nem lesz az akrobatikus előjátékhoz, lehet, hogy időtök sem.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: tippek sutra kama kama szutra autóban szex

süti beállítások módosítása