Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Miért van szükségünk búcsúszexre?

2011.07.31. 19:08 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://kep.index.hu/1/0/215/2154/21545/2154596_e4fd8861a68fd1c9728684fa1eff659c_wm.jpgSzakítás után is, mint a kapcsolatban élve, az egyik központi kérdés a szex.

A búcsúszexben az a jó, hogy akkor is megtehetjük, ha a pasink lép le, és persze akkor is, amikor mi csajok mondjuk be a szerelem végét.

A búcsúszex egy olyan szex, amikor már nem tervezünk további kapcsolatot az adott személlyel, de még egy utolsót szeretkezni a másikkal kötöttségek és elvárások nélkül.

Kár lenne kihagynunk, hisz a búcsúszex még egy utolsó alkalom az exünkkel egy kis intimitásra. Búcsúszexelni csak a szakítóknak szabad, és arra nagyon vigyázzunk, hogy ilyen okból szeretkezni igazából csak egyszer lehet.

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: búcsú szex szexualitás öröm bánat búcsúszex

Rákot okozhat az orális szex?

2011.07.31. 19:02 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://mrteeb.mindennapra.com/wp-content/uploads/2011/02/2011-02-10_oralrak0.jpgAz elmúlt időszakban a tudósok szerint a középkorú és a fiatal felnőttek esetében jelentősen megemelkedett a fejen és nyakon kialakuló rákos elváltozások néhány fajtájának előfordulása.

Ez a tendencia pedig számos szakember szerint összefüggésbe hozható azzal, hogy az elmúlt néhány évtizedben egyre népszerűbbé vélt az orális szex.

A fejen és a nyakon kialakuló daganatos elváltozások egy részét ugyanis a humán papillomavírus (HPV) okozza, ami szexuális úton terjed.

Az adatok pedig azt bizonyítják, hogy az orális szex során fokozottan nagy az esély arra, hogy a fertőzés átterjedjen egyik emberről a másikra – írja a New England Journal of Medicine.

Annak ellenére, hogy a fejen és nyakon kialakuló tumorok előfordulása az elmúlt évtizedben átlagosan csökkent, a mandulán és a nyelv tövén kifejlődő rákos elváltozások egyre gyakoribbak.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex betegség rák orális halálos orális szex rákot okozhat

Ismét lehetsz szűz – a legújabb plasztika őrület

2011.07.30. 23:26 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.tinedzserambulancia.hu/kepek/no-letamad_agyban.jpgA Közel-Keleten és Latin-Amerikában a szűzhártya plasztika rutin műtétnek számít, s jó pár éve már Amerikában is nagy divat lett. Bár Magyarországon is igénybe vehető a szolgáltatás, nálunk még nem igazán terjedt el. Vajon kit és mi vesz rá arra, hogy új szűzhártyát csináltasson magának?

A szűzhártya helyreállítása csak egy a sok intim plasztikai műtét közül. Magyarországon leggyakrabban a nagy méretű kisajkak korrigálást kérik a hölgyek a plasztikai sebészektől, de azért itthon is akadnak jelentkezők a szűzhártya korrekcióra. Hogy vajon miért szeretné egy hölgy „visszakapni” a szűzhártyáját? Megpróbáltunk választ találni erre a kérdésre.
A háttérben meghúzódó lehetséges okok

A szűzhártya plasztikára sokan a vallásuk miatt vállalkoznak, hiszen az a (szexuális) tisztaság jelképe. Többnyire a közel-keleti és latin-amerikai nők igénylik a vallásuk miatt ezt a beavatkozást, például az esküvőjük előtt.

A szűzhártya visszaállítására magyarázatul szolgálhatnak bizonyos lelki okok is. Ilyen például, ha a szüzesség elvesztése valamilyen traumatikus élménnyel járt, például erőszakkal. Ebben az esetben lehetséges, hogy a nő könnyebben túlteszi magát a történteken, ha „visszakapja” szüzességét, bár az átélt trauma sosem múlik el.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex szűz szüzesség szűzhártya

Nem szabad sokat gyakorolni az anális szexet

2011.07.29. 11:58 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://files.blogter.hu/user_files/85713/fenek2.jpgAz anális szex nem tartozik a szokásos közösülési módszerekhez. Tehát semmiképpen sem ajánlatos, hogy túlságosan gyakran térjen át erre a módszerre.

Az anális közösülés útján a hüvelybe fertőzést vihetünk át és folyást okozhatunk vele. A hímvesszőn is kialakulhat gyulladás.

A végbélben is előfordulhat fertőzés, a közösülésből adódó sérülések miatt. A közösülés előtt a végbél záróizma nem elég tág, tehát az első alkalommal illetve a későbbiekben is nagyon óvatos tágítás kell, hogy a közösülést megelőzze.

Nagyon fontos a megfelelő síkosító szer alkalmazása. Ilyen például a vazelin és a paraffinolaj. A gyógyszertárban és a szex shopokban is lehet kapni síkosító szert, azok is megfelelők erre.

Mi történik, ha szex közben megsérül a végbélnyilás?

Amennyiben sérülés keletkezett a végbélnyílás területén, akkor a közösülés felfüggesztése ajánlatos, mert a sérült nyálkahártyán keresztül a baktériumok bejutva fertőzést okozhatnak.

Előfordulhat olyan sérülés is, amely már nemcsak a felületes hámot érinti, hanem a mély rétegeket is. Ilyenkor orvosi vizsgálat és ellátás szükséges, mert a mélyre terjedő sérülések potenciális veszélye a későbbi széklettartási nehézség.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: sérülés anális szex segg sikosító seggbe közösülés

Anális szex: gyönyör vagy fájdalom?

2011.07.28. 11:02 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

https://m.blog.hu/se/sexyandfunny/image/New-2010-m%C3%A1jus/Sexy.jpgAkad, akinek az anális kalandozás a szex legizgalmasabb területe, mások félnek tőle, vagy ismeretlenül is elutasítják, ám egy biztos: kevesen maradnak közömbösek, ha szóba kerül.

A nők számára azonban még kényesebb és megosztóbb a kérdés, hiszen jellemzően éppen a női test az, amely titkos kapu az anális örömökhöz. Az ország nagy szextesztje nem is olyan rég nyilvánosságra hozott adatai alapján már tudjuk, hogy a nők több mint fele nem vágyik popsiszexre. Ez a magas szám azért elgondolkodtató, mert azoknak a véleménye is benne van, akik már engedtek a kíváncsiságuknak, de nem találtak benne élvezetet, sőt fájdalmas aktusként maradt meg számukra a próbálkozás. A megkérdezett nők 31 százaléka azonban gyönyört lelt a hátsó kapu környékén és semmi problémát nem jelent számukra kedvesük ilyen úton való befogadása.

Kinga, üzletvezető (30):

"Először nagyon fájt és évekre elment tőle a kedvem, de a mostani párom hetekig készítette elő a terepet, és boldogan mondhatom: megérte. Gyönyör kívül-belül."

Análvarázs?

Persze amikor anális szexről beszélünk, akkor mindenki azonnal a teljes, a behatolással együtt járó aktusra gondol, pedig ennek a gyönyörszerző módnak vannak gyengédebb, szelídebb fázisai, amelyek jó esetben megelőzik a konkrét kapunyitást. A végbél környékének ujjakkal vagy nyelvvel történő izgatása, a combtőtől induló apró csókok is az análszex részei. Komoly kérdéseket vethet fel, hogy a hüvelyhez ennyire közel fekvő terület, amely számos, izgatásra alkalmas idegvégződéssel rendelkezik, vajon miért marad ki egy pár szexuális repertoárjából?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex nők anális szex kalandozás szexteszt

Orgazmus vagy sem? A kielégülés 12 biztos jele!

2011.07.27. 00:33 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://articlestatic.donna.hu/004234/1249035165.jpgA nők 5-10%-a sohasem jut el az orgazmusig, 70%-uk pedig legalább egyszer már azt hazudta a partnerének, hogy átélte a gyönyört. Összegyűjtöttük azt a 12 jelet, amely elárulja, hogy valóban feljutottál a csúcsra!

Vajon mit jelent az, hogy soha nem volt orgazmusod? Amennyiben az együttlét alatt nem jutottál el a csúcsra, de önkielégítés közben igen, úgy semmi okod a búslakodásra. Ha úgy sem sikerült átélned a gyönyört, nem véletlenül találtál ránk. A lélektani okokat nézve a megoldás egyszerű: tudod, hogy a párodnak most szüksége volt a szeretkezésre, a kedvére akartál tenni, de nem akartál ügyet csinálni a dologból. Vagy nem igazán érezted jól magadat és csak gyorsan túl akartál rajta lenni. A pasid szemfülességén múlik, hogy észreveszi-e a nyilvánvaló reakcióidat, vagy ezek hiányát - melyet nem tudsz leleplezni. Ha ki akar elégíteni téged, az őszinteséggel többre mész. Íme, 12 jel, amely bizonyítja, hogy feljutottál a csúcsra.

1. Visszahúzódik a klitoriszod bőre

Közvetlenül kielégülés előtt teljesen visszahúzódhat a bőr, s ha szirtként kiemelkedik, a legjobb úton vagy, hogy eljuss a csúcsra. Ilyenkor a pasid egy pillantással el tudja dönteni - ha elég gyakorlott szerető -, hogy hol jársz az úton. Világosban könnyen lebukhatsz, mindenesetre, ha épp a kísérletező fázisban vagytok, akkor se használjatok a helyzet eldöntésére vallatólámpa-beállítást. Kivéve, ha ettől mindketten valódi izgalomba jöttök.

2. Felgyorsul a légzés és hevesen pumpál szív

Ha a partnered szorosan tapasztja fülét az arcodhoz, akkor gyanakodhatsz, hogy a lélegzetedet figyeli. Lihegni lehet gyorsabban, de a szíved ritmusát nem fogod tudni felgyorsítani, hacsak nem vagy keleti guru.

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex sex orgazmus öröm szeretkezés kielégülés

Impotenciát okoz a pornófüggés!

2011.07.27. 00:28 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://prohardver.hu/dl/cnt/2006-07/1184/fuggo_3.jpgMa már a legtöbben nevetséges feltételezésnek tartják, olasz kutatók szerint azonban helytálló a régi megfigyelés: a pornófüggőség és a túlzásba vitt maszturbáció merevedési zavarokhoz vezet.

A Padovai Egyetem munkatársa, Carlo Foresta által végzett felmérés tanúsága szerint a szexuális problémákkal orvoshoz forduló férfiak 70 százaléka néz rendszeresen internetes pornót. Legtöbbjük először nem hajlandó belátni, hogy függőségének és a tüneteinek köze van egymáshoz. "Nagyon sok huszonéves fiú van, aki már nem tud mit kezdeni egy hús-vér lánnyal, mivel extrém szexfilmnéző- és maszturbáló szokásokat vett fel. Mindezt nagyon szégyellik, ezért nem beszélnek róla a barátaik és a munkatársaik körében. Az arctalan internetes fórumokon azonban hamar kiderül, milyen sokan küzdenek ugyanezzel a gonddal" - mondta el egy fiatalember.

A probléma gyökere az agy jutalmazásért felelős részének túlzott izgatásában rejlik. A baj azonban átlagosan 4-12 hét alatt orvosolható. A filmek nézésének beszüntetésekor a következő sorrendben zajlik le a gyógyulás:

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: pornó impotencia pornofüggőség

Miért maszturbálunk?

2011.07.27. 00:25 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://image.hotdog.hu/_data/members2/794/1794/images/szerelem-szex%20magazin/szex/k%E9zi%20munka.jpgA maszturbáció a nemi szervek saját kezű izgatása az orgazmus eléréséig - de vajon a természetes viselkedés része-e?

Mindenki maga tapasztalja ki, hogyan a legkellemesebb a számára: a pénisz vagy a klitorisz érintésével, simogatásával, vagy akár masszázzsal jut-e el önkielégítés során az orgazmusig.

A nők közül néhányan szexuális segédeszközt, így például vibrátort is bevetnek, hogy eljussanak a csúcsra.

Mindenki maszturbál?

Gyakorlatilag mindenki űzi ezt a stresszoldásra is alkalmas tevékenységet – mindennapos cselekedetnek számít, a partnerrel rendelkező emberek között is.

Egy amerikai felmérés során a férfiak 95, míg a nők 89 százaléka vallotta be, hogy rendszeresen szerez örömet magának. A maszturbáció az első szexuális téren szerzett tapasztalat a férfiaknál és nőknél egyaránt.

A gyermekeknél is normális viselkedésnek számít, része saját testük felfedezésének. Általában fiatalkorban is folytatják, de van, aki egész életében műveli.

Miért tesszük?

Akárhogy is nézzük, a maszturbáció is hozzátartozik a jó közérzethez. Jó módszer a megkönnyebbülésre, a szexuális izgalom levezetésére, amely bármilyen szituációban előjöhet – különösen hasznos a partner nélkülieknek, vagy azokban az esetekben, ahol a partnerrel nem működik az egyik fél számára kielégítően a dolog.

Biztonságos alternatíva a teherbe eséstől tartóknak, és azoknak is, akik félnek a szexuális úton terjedő betegségektől.

Meddőség i teszten részt vevő vagy spermadonornak jelentkező férfiak számára kifejezetten szükséges is.

A maszturbációt olykor maga a szexterapeuta javasolja az orgazmusproblémákkal küzdőknek – különösen nőknek, hogy tapasztalatot szerezzenek, férfiaknak pedig az orgazmus késleltetésének gyakorlására.

Normális ez?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szexualitás önkielégítés erotika öröm boldogság vágy maszturbálás

A fiús lányok előbb-utóbb lányokra vetnek szemet?

2011.07.25. 13:58 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://efpeter.freeblog.hu/files/leszbosz.pngA genetika a hormonális működéssel és a neveltetéssel együtt járul hozzá a szexualitás kialakulásához. A kutatók hivatkoztak a jól elkülöníthető vonásokra, melyek a két nemet megkülönböztetik egymástól, például a fiúk jobban szeretik a durva játékokat.

A később leszbikussá vagy meleggé váló gyermekek nagyobb valószínűséggel térnek el ezektől a vonásoktól, vagyis a nemi konformitástól, állapította meg a londoni Mária Királynő Egyetem kutatócsapata.

A nemileg non-konform fiúk 50-80 százaléka válik meleggé, a lányoknál ez az arány kb. 30 százalék. Andrea Burri és Qazi Rahman orvosok úgy vélik, lányok esetében részint a gének játszanak szerepet abban, hogy nem felelnek meg a nemi szerepek által felállított elvárásoknak, és következésképp leszbikusokká válnak.

Négyezer női ikerpárt követtek nyomon, kikérdezték őket a szexuális érdeklődésüktől és a nemi szerepvállalásukról. A PLoS One-ban megjelent cikkükből kiderült, hogy az esetek 25 százalékában genetikai tényezők, 31 százalékban pedig a nemi non-konformitás befolyásolta a szexuális irányultságot.

Dr. Rahman elmondta: „Összefüggést találtunk a mentális vonások és a szexuális irányultság kialakulása között. Az egyik elképzelés szerint azért függnek össze, mert mindegyiket ugyanaz a biológiai motor hajtja: az agyi területek hormonális és gének hatására történő fejlődése. Szerintünk környezeti és genetikai tényezők befolyásolják az egyéb mechanizmusokat, mint például, hogy mennyi nemi hormon éri a gyermeket az anyaméhben, mely egyszerre alakítja ki a nemi konformitást és a szexualitást.”

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: leszbik lezbik fiús lányok

A filléreskedés átka a párkapcsolatban

2011.07.25. 12:28 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.mayra.hu/files/2011/04/fillereskedes-02.jpgMi is a teendő olyankor, mikor a párunknak kissé zord elvei vannak az anyagi terhek megoszlását illetően? Elhalványulóban van az a felfogás, miszerint a férfiaknak kell a nagyobb anyagi terhekkel megküzdeniük. De valóban minden esetben megoldást nyújthat a „közös kassza”?!

A filléreskedés okozta problémák és esetleges megoldásai:
Filléreskedés – piszkos anyagiak

Számos esetben hallhattuk már, hogy a felek a piszkos anyagiakat okolják a válságba kerülő kapcsolatuk miatt. Értetlenül állhatnánk a helyzet előtt, ha még mindig a régi szokások élnének ma is, miszerint a férfi keresi meg a betevőt, a nő pedig vezeti a háztartást, a későbbiekben pedig neveli a közös gyermekeket.

Ma azonban tagadhatatlanul azt a korszakot éljük, ahol magánál a pénznél csak a pénztárcában vagy bankszámlán szereplő összeg mértéke jelentősebb. A szerepek megváltoztak, kenyérkeresők lettek a férfiak mellett a nők is.

A bérek azonban hihetetlen módon megoszlanak, mind nemek, mind életkor, végzettség és tapasztalat alapján, nem beszélve a különböző szférákról és az azokon belüli elhelyezkedésről. A felmerülő különbségek pedig magától értetődően megnehezíthetik a felek számára a kiadások egyenlő, rosszalló pillantások, megjegyzések, viták nélküli finanszírozását. Mindezzel párhuzamosan alakult ki az a felfogás, miszerint egy kapcsolat addig tartható fenn, míg a felek egyenlő részben veszik ki a részüket a költségek rendezését illetően.
Közös kassza – megoldás?

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem átok párkapcsolat veszekedések filléreskedés

süti beállítások módosítása