Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Orgazmus vagy sem? A kielégülés 12 biztos jele!

2011.07.27. 00:33 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://articlestatic.donna.hu/004234/1249035165.jpgA nők 5-10%-a sohasem jut el az orgazmusig, 70%-uk pedig legalább egyszer már azt hazudta a partnerének, hogy átélte a gyönyört. Összegyűjtöttük azt a 12 jelet, amely elárulja, hogy valóban feljutottál a csúcsra!

Vajon mit jelent az, hogy soha nem volt orgazmusod? Amennyiben az együttlét alatt nem jutottál el a csúcsra, de önkielégítés közben igen, úgy semmi okod a búslakodásra. Ha úgy sem sikerült átélned a gyönyört, nem véletlenül találtál ránk. A lélektani okokat nézve a megoldás egyszerű: tudod, hogy a párodnak most szüksége volt a szeretkezésre, a kedvére akartál tenni, de nem akartál ügyet csinálni a dologból. Vagy nem igazán érezted jól magadat és csak gyorsan túl akartál rajta lenni. A pasid szemfülességén múlik, hogy észreveszi-e a nyilvánvaló reakcióidat, vagy ezek hiányát - melyet nem tudsz leleplezni. Ha ki akar elégíteni téged, az őszinteséggel többre mész. Íme, 12 jel, amely bizonyítja, hogy feljutottál a csúcsra.

1. Visszahúzódik a klitoriszod bőre

Közvetlenül kielégülés előtt teljesen visszahúzódhat a bőr, s ha szirtként kiemelkedik, a legjobb úton vagy, hogy eljuss a csúcsra. Ilyenkor a pasid egy pillantással el tudja dönteni - ha elég gyakorlott szerető -, hogy hol jársz az úton. Világosban könnyen lebukhatsz, mindenesetre, ha épp a kísérletező fázisban vagytok, akkor se használjatok a helyzet eldöntésére vallatólámpa-beállítást. Kivéve, ha ettől mindketten valódi izgalomba jöttök.

2. Felgyorsul a légzés és hevesen pumpál szív

Ha a partnered szorosan tapasztja fülét az arcodhoz, akkor gyanakodhatsz, hogy a lélegzetedet figyeli. Lihegni lehet gyorsabban, de a szíved ritmusát nem fogod tudni felgyorsítani, hacsak nem vagy keleti guru.

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex sex orgazmus öröm szeretkezés kielégülés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr643102909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása