Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Anális szex: gyönyör vagy fájdalom?

2011.07.28. 11:02 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

https://m.blog.hu/se/sexyandfunny/image/New-2010-m%C3%A1jus/Sexy.jpgAkad, akinek az anális kalandozás a szex legizgalmasabb területe, mások félnek tőle, vagy ismeretlenül is elutasítják, ám egy biztos: kevesen maradnak közömbösek, ha szóba kerül.

A nők számára azonban még kényesebb és megosztóbb a kérdés, hiszen jellemzően éppen a női test az, amely titkos kapu az anális örömökhöz. Az ország nagy szextesztje nem is olyan rég nyilvánosságra hozott adatai alapján már tudjuk, hogy a nők több mint fele nem vágyik popsiszexre. Ez a magas szám azért elgondolkodtató, mert azoknak a véleménye is benne van, akik már engedtek a kíváncsiságuknak, de nem találtak benne élvezetet, sőt fájdalmas aktusként maradt meg számukra a próbálkozás. A megkérdezett nők 31 százaléka azonban gyönyört lelt a hátsó kapu környékén és semmi problémát nem jelent számukra kedvesük ilyen úton való befogadása.

Kinga, üzletvezető (30):

"Először nagyon fájt és évekre elment tőle a kedvem, de a mostani párom hetekig készítette elő a terepet, és boldogan mondhatom: megérte. Gyönyör kívül-belül."

Análvarázs?

Persze amikor anális szexről beszélünk, akkor mindenki azonnal a teljes, a behatolással együtt járó aktusra gondol, pedig ennek a gyönyörszerző módnak vannak gyengédebb, szelídebb fázisai, amelyek jó esetben megelőzik a konkrét kapunyitást. A végbél környékének ujjakkal vagy nyelvvel történő izgatása, a combtőtől induló apró csókok is az análszex részei. Komoly kérdéseket vethet fel, hogy a hüvelyhez ennyire közel fekvő terület, amely számos, izgatásra alkalmas idegvégződéssel rendelkezik, vajon miért marad ki egy pár szexuális repertoárjából?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex nők anális szex kalandozás szexteszt

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr883106656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása