Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Miért buknak a pasik a kívánatos anyukákra?

2011.07.24. 02:44 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static8.origos.hu/i/1010/20101021miertbukn1.jpgTudod, mit jelent a MILF és a MILF Hunting kifejezés? Biztosan vannak köztetek olyanok, akik már hallottak róla, de olyanok is, akik el sem tudják képzelni, mit jelenthet ez a mozaikszó. A MILF azaz "Mother I Like to Fuck" egy angol rövidítés, magyarul finoman fordítva 'kívánatos anyukát' jelent.

Manapság a fiatal, 16-28 éves pasik túlnyomó része nem utasítana vissza egy rendesen karbantartott 30-50-es hölgyet. A kalandvágyó fiataloknak igenis van lehetősége beleakadni egy-egy "fekete özvegy" hálójába. Persze, pénzért mindent lehet, de a történet itt kettéválik.

Az senkinek sem meglepő, hogy a legősibb szakma elhivatott képviselői között is akad jó pár, aki a harmadik, negyedik x-en is túl van. Ez mindig is így volt, és soha nem is lesz másképp. Azonban napjainkban egyre gyakrabban fordul elő, hogy bármiféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül is kapcsolatba kerülhet valaki egy csinos anyukával. Közösségi oldalak, chatprogramok, webkamera, társkeresők - elég széles ahhoz a paletta, hogy mindenki találjon magának egy-két zamatos, "érett gyümölcsöt".

Ha jobban belegondolunk, a jelenséget már évekkel ezelőtt láthattunk egy tini-vígjátékban, az Amerikai pitében. Nem, nem most nem a pités fiú lesz a lényeg, hanem Stiffler mamája! A történet hasonló volt, mint a való életben. A baráti társaságból az egyik srác kapott az alkalmon, és egy billiárdasztalon óriásit szexelt a szilikoncicis anyukával. Ez a MILF kultuszban sincs másképp, hiszen a fiatal hímek nem komoly kapcsolatot keresnek az ilyen hölgyek körében, pusztán könnyed kikapcsolódást, szexet.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex sex pasik milf özvegy kívánatos anyukák

Szavakkal (is) szeress!

2011.07.24. 01:39 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://kepek.freemail.hu/fototar/kepek/00/02/12/65/83/U0002126583/T00000001248803798361/jS5CGxE3cA4gcCFH9eBp/4754153.jpegLehet, hogy mágiához fordulnál, csakhogy megszerezhesd és megtarthasd a kedvesedet? Lehet, hogy nem gyertyára, varázskőre van szükség. S talán nem is mágikus versikék mormolására. Sokkal többet ér, ha beszélgetsz, ha becézgetsz, ha szavakkal is simogatsz…

Óriási a szó hatása. Az emberiség történelméből jól ismert, hogy ez az a fegyver, amivel a legtöbb embert meg lehet mozgatni, amivel legyőzhetők az ellenfelek és az akadályok. A kimondott szó hozhat áldást, de hordozhat átkot is. Miért ne lenne fontos szerepe a férfi-nő viszonyban is?

Szakértők szerint a szó a szexuális élet egyik legnagyobb hatású ajzószere. A hallgatásnál nincs rosszabb, vélik még azok is, akik amúgy távol állnak a szex dicséretétől. A Keresztény szex című szakkönyv szerzője ugyancsak azt tanácsolja olvasóinak: „Beszélgessetek előtte, közben és utána!”

A nők legfontosabb erogén zónája az a harmincezer érzékelő szálacska, ami a fülükben található. A női fül, agy és tudat érzéki beszélgetésre vágyik elsősorban – előtte, alatta és utána is.

Nem véletlen, hogy a legtöbb nő szex előtt leoltja a lámpát a hálószobában. Sötétben ugyanis könnyebb arra koncentrálni, amit hall, mert a látvány kevésbé befolyásolja, mint a férfit.
A nagyon érzékeny nő képes beleszeretni olyan férfiba, akit soha nem látott – csupán a hangja alapján. A telefonban vagy rádióműsorban megszólaló, különösen mély hangú férfi ne csodálkozzon, ha ostromló leveleket kap.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: love szerelem szavak szeress szavakkal

Ha maszturbálsz, szőrös lesz a tenyered?

2011.07.23. 23:37 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

 http://www.femina.hu/kapcsolat/miert_maszturbalnak_a_ferfiak/4.jpgCsökkenő nemzőképesség, szőrös tenyér, nemi betegség, pattanások és a látás romlása: mítoszok, amelyeket a maszturbálás következményeinek tartanak. Lássuk, mi az igazság!

1. Mítosz:

Jobban elfogadható, ha a fiúk maszturbálnak, mintha a lányok. Tény: teljesen természetes a maszturbáció mindkét nem számára – a fiúk és a lányok egyaránt csinálják.

2. Mítosz:

Azok a gyerekek, akik maszturbálnak, olyan szexuális információkat szereznek, amik nem helyesek az ő korukban. Tény: A gyerekek születésüktől fogva érintések során fedezik fel a testüket. Megtanulják, hogy ez jó érzés. Ha a maszturbáción kívül más szexuális tevékenységgel is kapcsolatba lépnek, akkor az már lehet nem megfelelő szexuális információ számukra.

3. Mítosz:

A maszturbáció pattanásokat és a látás romlását is okozhatja.

Tény: Ez az állítás nyílván ahhoz a tényhez kapcsolható, hogy a tinédzserek abban az időszakban kezdenek el maszturbálni, amikor beüt a pubertáskor - ami egyet jelent a pattanások megjelenésével és sok tininek ilyenkor kell elkezdeni szemüveget hordania is.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

A fiatalok egyre hamarabb szexelnek

2011.07.23. 23:29 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://enmg.hu/images/2011/05/szex07.jpgA fiatalok többsége 13-14 éves korban veszíti el szüzességét – derül ki a többek között az Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI) nyilvánosságra hozott felméréséből.

A felmérés kapcsán Simich Rita, az OEFI főigazgató-helyettese azt mondta: az is megdöbbentő, hogy a megkérdezett több mint 3 ezer diák fele szinte senkivel nem beszél a szexről, se a családjával, se a barátaival, pedig hihetetlen információhiány, kesze-kuszaság van a fejében a témával kapcsolatban.
A felmérés szerint hamar oda van a szüzesség

Az Országos Egészségfejlesztési Intézet az Egészségügyi Minisztérium támogatásával végezte a kutatást. Az adatgyűjtés a 14-16 éves diákok szexualitássalkapcsolatos ismereteire, attitűdjeire és viselkedésére vonatkozott. A diákok közül 1300 nyolcadikos és 1986 tízedik évfolyamos diákot kérdeztek meg, míg a pedagógusok közül 846 tanárt értek el a kérdőívvel.

A felmérés kérdéseire adott válaszokból kiderült, hogy a fiúknál az első szexuális élmény átlagos életkora a 13,56 év, a lányoknál pedig 13,97 év. A 16 évesek közül a fiúknak már 63 százaléka, a lányoknak pedig 56 százaléka válaszolta azt, hogy túl van a szüzessége elvesztésén.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex fiatalok

A 10 legjobb idézet a férfiakról

2011.07.23. 16:24 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://tutioldal.hupont.hu/felhasznalok/25985/kepfeltoltes/mosoly.jpgAmikor az ember lányának rossz kedve van, bizony nem árt, ha egy maszkot húz magára, hogy mások ne lássák, egyfolytában járnak az agytekervényei. Ennél azonban van egy jobb ötletünk. Ha ugyanis a férfiakból van eleged, valami nem tetszik az aktuális pároddal kapcsolatban, vagy egyszerűen csak kedved van egyet mosolyogni, akkor íme a legjobb idézetek a férfiakról.

Egy idézet általában nem csak azért jó, mert igaz. Ezek a frappáns kis mondatok oly’ módon fogalmazzák meg, amiket egyébként is tudunk, hogy sok esetben szem nem marad szárazon. És ugye mi, nők, szeretjük az önigazolást, szeretjük tudni, hinni, hogy olyannak látjuk a férfiakat, amilyenek. Döntsd el, hogy az idézetek alapján valóban jól csináljuk-e.
Íme a 10 legjobb idézet
1.

“A szerelemben egy férfi csak akkor győzhet, ha elfut.“

(Napoleon Bonaparte)
2.

- Tudod egyáltalán, mi az a biolepedő?
– Biolepedő: alattam a pasasom.

(Vavyan Fable)
3.

“A férfiaknak nincsenek céljaik. Így aztán kitalálnak párat, és felállítják azokat egy focipálya két végében.“

(Hugh Laurie)
4.

“A nők többet gondolkodnak azon, hogy min gondolkodnak a férfiak, mint amennyit a pasik egyáltalán gondolkodnak.“

(Kathy Lette)
5.

“Két módja van annak, hogyan bánjunk a nőkkel, de egyiket sem ismeri senki.“

(Frank McKinney Hubbard)

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: idézetek idézet férfiakról

Tíz év múlva annyi szexjáték fogy majd, mint okostelefon

2011.07.21. 11:56 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://ruszona.ru/uploads/posts/2009-12/1262004495_2672.jpegEgy felmérés szerint, ha a szexjátékok piaca ugyanúgy bővül, ahogy jelenleg, akkor nagyjából tíz év múlva évente annyi szexjátékot fognak majd eladni, mint okostelefont. Mindezt annak köszönhetően, hogy a legtöbb híresség egyre nyíltabban mer beszélni a saját szexuális életéről, ami jó hatással van mindenkire, kevésbé számít már tabunak síkosítót vagy valamilyen segédeszközt venni.

A Hewson piackutató cég felmérést készített a szexipar változásairól, és azt az eredményt találták, hogy ha minden a jelenlegi úton halad tovább, akkor tíz év múlva annyira hétköznapi lesz vibrátort venni, mint új telefont. Legalábbis a brit nők számára, akik között a felmérést készítették. A megkérdezettek száma nem volt túl nagy, 700 nővel és öt női tulajdonban lévő szexshop vásárlóival beszéltek, úgyhogy valószínűleg érdemes fenntartásokkal kezelni a megállapításaikat, de mindenképpen érdekes dolgokat vettek észre.

“A nők több mint 60 százaléka izgalmasnak találja annak a gondolatát, hogy vegyen valamilyen szexjátékot. A nőket sokkal több ösztön motiválja az ilyen vásárlásokban, mint amennyit általánosságában társítunk hozzájuk. Az erotika, a pajkosság, a tiltott megszerzése, de még a mocskosság vásárlásra csábít” - idézi a Daily Mail a tanulmányt.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás erotika izgalmas okostelefon szexjáték

Tíz furcsaság a szexszel kapcsolatban

2011.07.20. 07:53 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://hangulatjatek.freeblog.hu/files/romantikus.jpgMindannyian egyetértünk abban, hogy az állatvilágban egy csomó furcsa dolog övezi a nemi kapcsolatokat. Sok természetfilmet láthattunk már a százlábúak, illetve a rénszarvasok intim kapcsolatáról, de gondoltad volna valaha, hogy az emberek szexuális kapcsolatai is tele vannak kuriózumokkal?


A szex: furcsaságok tárháza

Annak ellenére, hogy az ember a “teremtés koronája”, nem sikerült levetkőznie különös szaporodási szokásait. És, mert sokszor úgy tekintünk a szexre, mint egy művészetre, arra gondoltunk, most az egyszer úgy fogunk írni róla, mint egyszerű szaporodási aktusról. Íme a toplista:

1. Szex közben a férfiak bőre tesztoszteront áraszt magából. Úgy tűnik ez fokozza a nők izgalmi állapotát.

2. Körülbelül 500 fajta baktérium van a szádban. Ennek az 50%-a a nyelveden. Ezért a francia csók dupla élvezet (pfúj!).

3.  17 emberből egy szeretkezik egy nap. Vagyis 400 millió ember szexel naponta. Azaz 4000 ember szeretkezik ebben a pillanatban. Olvass csendben, ha nem szeretnéd megzavarni őket!

4. Fűts be a szobában, a szakemberek bebizonyították, hogy a magas hőmérséklet intenzívebb orgazmust idéz elő. A heves vértolulás gondoskodik majd az érzetek fokozásáról szeretkezés közben.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex szexualitás furcsaság szeretkezés

A csiklóizgatás az út a hüvelyi orgazmus felé

2011.07.20. 07:22 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.funnydb.com/img/glitter-graphics/sexy/044.gifA nők kis százaléka élvezi, ha csak a hüvelyfalát ingerlik, a legtöbben direkt csiklóizgatással képesek csak a csúcsra törni. A szexológus szerint reflexszerűen rögzült az agyban a csiklóhoz kötődő pozitív élmény, ami megfelelő technikával, rengeteg gyakorlással, intim tornával, jó partnerrel és jó kommunikációval átvezethető az aktus közbeni, behatolással összefüggő örömökre.
hirdetés

A női orgazmus sokkal bonyolultabb és összetettebb, mint a férfiaké, velük ellentétben ugyanis ez nem spontán képesség, illetve nem is annyira látványos és egyértelmű. Számtalan felmérés készült már a nők orgazmusáról, külön kitérve a kérdésre, hogy csiklóizgatás nélkül, pusztán a hüvelybe hatolással is képesek-e elérni a csúcspontot – már azok, akik képesek rá. Ahány felmérés készült, annyiféle eredmény született: hazánkban a Nagy Szex Tesztet kitöltő, orgazmusra képes nők 56 százaléka adott számot vaginális örömökről, míg egy harvardi kutatás szerint ez a szám a nők 25%-ára jellemző csupán. Az Alfred Kinsey Intézet felmérése szerint a nők akkor érik el az orgazmus állapotát, amikor a hüvelyt és a csiklót egyaránt ingerlik. A kérdés egy nőkből álló baráti társaságban vetődött fel: van olyan egyáltalán, hogy hüvelyi orgazmus? És ha valakinek nincs ilyenje, akkor meg tudja tanulni?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex orgazmus szerelem vágy csilkóizgatás

Hörögj szex közben!

2011.07.19. 15:25 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://imagestore1.cotcot.hu/39_0_3715_84a25bfedf8e75728c26c692f8f30afd_d1b798_701.jpgFelmerült az az intim téma, hogy kinek mit csinál az ágyban - igen, szex közben - a partnere. Csendes, beszédes, huncutkodós, vulgáris, szóval nyög-e, beszél-e? Szerkesztőségünkben egyöntetű volt a vélemény: beszéljen, nyögjön, jöjjenek ki hangok belőle, mert ha nem, akkor még a végén azt hisszük, hogy nagy magányában megzavarjuk, ha megszólalunk. Annyira furcsa az, amikor bár tisztában vagyunk azzal, hogy bizony nagyon jó a szex velünk - és ez nem önfényezés -, de nem reakciózik a partner, hanem csendesen élvez. És amire egyáltalán nem számítottam, nem reprezentatív, hirtelen felindultságomban történő felmérésem során, hogy húsz megkérdezett csaj igényelné a verbális pornót, a valódin kívül is, de nem kapja meg.

 

Ehhez képest, ezt már egy reprezentatív felmérés mutatta meg másoknak, hogy a pasik hatvan százaléka szereti, ha a nője, szex közben édes kis disznóságokat mond. Ne adj isten sikítson, nyögjön, nyüsszögjön! Persze ezek zsigerből jönnek, de mi van, ha valaki visszatartja? Vagy neki ez a zsiger?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szex szexualitás intim hörögj

Csábítás Schweppes-el?

2011.07.19. 15:04 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Nem tudom láttad e már valamelyik Schweppes reklámot, de tele vannak gyönyörűbbnél gyönyörűbb nőkkel, mint pl Nicole Kidman, Uma Thurman, akik a hűsítő Schweppes-et választotják a férfiak helyett. Ha férfi vagy, akkor ezt nyilván nem akarod annyiban hagyni, ha pedig Nő, akkor biztos Te is tanulhatsz egy kis csáberő növelést…A „Te csábítottál-e már Schweppes-el avagy mi a köze a társkeresésnek a Schweppes-hez – kérdésre keressük most a választ. Ha egy pillantást vetsz a Schweppes Appeal alkalmazásra, ahol Guy Gadbois a Rózsaszín párduc egykori sztárja, a csábítás nagy mestere  megtanít mindenkit, hogyan is kell csábítani és mi is az a Schweppes vonzerő, talán közelebb kerülünk az igazsághoz (ha mégse, akkor ott van a csajozas.hu és a pasizás.hu.-)). Nekem egyébként bejön Guy Gadbois szövege, stílusa, vonzereje :-) (A Schweppes rajongói oldalán a facebookon 100 ezer felett jár a rajongók száma, biztos nem véletlenül).

Ennek a linkje íme, kedves csábításra vágyóim:

http://www.facebook.com/SchweppesFanPage

Egy kis ízelítő a Schweppes vonzerőből:

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: schweppes vonzerő

Maszturbáló kisasszonyok

2011.07.19. 11:30 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

"Lájk" 17 éves blogger:

http://mielott.blog.nlcafe.hu/files/barnapopbig1.JPG

Volt egy időszak az életemben, mikor nem nagyon tudtam mit kezdeni a vibrátorom rezgő funkciójával. Aztán volt egy olyan is, mikor nem tudtam elszakadni tőle…
Nos, igen! Segédeszközzel vagy anélkül, de valljuk be, kevés nő van meg tartósan maszturbáció nélkül. Magam sem vagyok kivétel.

Az első

Az első vibrátorom beszerzését a barátnőmmel együtt vittem véghez.
Akkor azt hittem, elég, ha a célszerszám formai kidolgozottságát tekintve hasonlít egy valódi péniszre, valamint képes a vibrációra. Nos, azóta több ilyen eszköz büszke tulajdonosává váltam, ennek ellenére még mindig nem vallhatom magam a téma szakavatott ismerőjének.
Aki járt már szex-shop-ban, tudja, miről beszélek:
Kicsi, nagy, sima, göröngyös, kukoricát mintázó vagy épp „öltöztethető”, duplavégű, felcsatolható, tapadókorongos, világító és ezek még csak a vibrátorok!
Nem nehéz elveszni ekkora kínálat láttán, ám egy a szortimentjében otthonosan mozgó eladó nagy segítségünkre lehet a választás során.
Az első műpénisz megvásárlása mindazonáltal felelősségteljes dolog!
És könnyű melléfogni, pláne, ha valaki nem ismeri olyan jól saját igényeit, illetve a piac által kínált kéjforrások nyújtotta lehetőségek tárházát.
De lássuk csak, mi fán terem a női vágy!

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

 

Szólj hozzá!

Címkék: önkielégítés öröm vágy vibrátor női vágy maszturbáló csaj

Véget érhet az arcra élvezés korszaka

2011.07.18. 20:40 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://image.hotdog.hu/_data/members0/956/1196956/images/www.tvn.hu_bc4516d4ba19e51fef5104a27b0b19d1.jpgA Los Angeles megyei egészségügyi hatóság bekeményít, vázlatukban azt javasolják, dental dammel és kondommal orálozzanak a pornósok, hogy nylonnal fedjék le a forgatás helyszínét. A hetero pornók lényegi részébe is beleszólnak: a férfi ne élvezzen partnerére, sehogy sem.

A kaliforniai pornóvölgyet, azaz az amerikai pornóipar szívét szigorú szabályokkal tartaná kordában a Los Angeles megyei egészségügyi hatóság. Bár egyelőre még csak a vázlatnál tartanak, a kilátások nem túl biztatatók. A húsz oldalas dokumentum legzaftosabb részleteiből kiderül, hogy a testi kapcsolat nem lesz akadálymentes: a forgatás helyszínét nylonnal kell borítani – például a kanapéket, ágyakat –, hogy szájgumival, vagyis dental dammel lehet puncit nyalni, hogy kesztyűvel nyúlhatnak egymáshoz a pornósok, maszkok és még védőszemüveg használata is szerepel a tervek közt. Ha ez így lesz, pornófilmet gyakorlatilag csak az egészségügyi fétisesek néznek majd. A szabályok lefektetésének célja egyébként az, hogy visszaszorítsák a szexuális úton terjedő fertőzések terjedését a pornósok körében, a chlamydiát, a gonorrheás fertőzéseket, a HIV vírust, a HPV-t, a herpeszt és a hepatitist, ami 2004 óta napirenden van.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex sex pornó punci nyalás arcra élvezés

Amikor a nő dugja a férfit

2011.07.18. 09:24 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://kep.index.hu/1/0/218/2188/21887/2188728_1b4564ac322b713bda9643efab3aaca2_wm.jpgA szerepcsere, a tiltott gyümölcs fílingje - vélik azok a férfiak, akiket csajuk már elégített ki vibrátorral vagy felcsatolható dildóval. Sokan viszont attól tartanak, homoszexualitással vádolják őket, ha bevallják, minden vágyuk, hogy csajuk jól megdugja őket. Szakember szerint viszont köze sincs ennek a dolognak a nemi identitáshoz: az anális szex a férfiaknál sokkal erőteljesebb orgazmust okoz, és saját magukat is izgatják ilyen módon azok, akik erre vágynak. Sőt. Még a nőket is izgatja.

Lerágott csontnak tűnhetnek már az anális szexről szóló cikkek és tanácsok [1], és lassan már azt is mindenki tudja álmából felébresztve, hogy miként kell prosztatamasszázst alkalmazni [2]. Míg az előbbi javarészt arról szól, hogy egy nőt hogyan kell ilyen módon kielégíteni, illetve hogyan kell ellazulni, utóbbi pedig arról, hogyan kell az ujjakkal örömöt okozni egy férfinak, alig esik szó arról, hogy mi van akkor, amikor egy pasi többet akar: vibrátort, felcsatolgató dildót az ánuszába. Pedig van rá igény, mégis tabu téma még - derült ki gyors felmérésükből.
A szerepcsere, a tiltott gyülölcs fílingje

„Ha az ember megfelelően ellazult állapotban van és a lány is nyitott rá, akkor ez iszonyú élvezet tud lenni” – mesélte Béla, aki nyomdászként dolgozik és 33 éves. „Egyrészt a szerepcsere miatt, aztán mert van benne valamit tiltott gyümölcs fíling. Szerintem a csajok annyira nem kaphatóak erre, ők ugyanis nem élvezik annyira a dolgot. De azért ha megvan a lelki kapcsolat és a bizalom, akkor nincs vele gond. Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy a befogadó anális szexnek és a homoszexualitásnak van köze egymáshoz – miközben persze nem sok van.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex szexualitás erotikus szerepcsere

Oka van, hogy a férfiak elalszanak szex után

2011.07.18. 09:13 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://kep.index.hu/1/0/214/2145/21457/2145730_ea24dd81e3f2ae460b64ed163375be38_wm.jpgA nő szex után még egy kis kényeztetésre vágyik, ám a pasi már az igazak álmát alussza.
Pedig a pasik nem tehetnek róla, hogy még a kevésbé kiadós szeretkezés után is elnyomja őket az álom. Így vannak felépítve: orgazmus után a testükben zajló kémiai folyamatoknak köszönhető ez.
Dr. Billy Goldberg szerint, aki a Miért alszanak el a férfiak szex után? című könyv társ-szerzője, egyértelmű magyarázata van annak, miért nyomja el az álom a pasikat, miután szexben volt részük. A szerveztükben levő kémiai anyagok, így az oxitocin, prolaktin, gamma-aminobutyrát sav és egyéb hormonok mind részt vesznek a felpörgés, majd lelassulás és elalvás folyamatában. Sőt, megkönnyítik az álomba merülést.
Orgazmus után kémiai változás történik a férfiak testében. Dr. David McKenzie szexuálterapeuta szerint a prolaktin, mely kihat az immunrendszerre, a nemi hormonokkal együtt befolyásolja a szaporodást, a növekedést és az anyagcserét, olyan változást indít el, mely fáradttá teszi a férfit szex után. Az aktus során tett erőfeszítés kifárasztja és – főleg klimax után – az izmokból „kiüríti” az energiát adó glikogént, mely álmosságot okoz.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex sex alvás ok féfiak elalszanak

Szex-allergia

2011.07.18. 09:04 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://szexdoktor.hu/images/stories/nok/light/sex_allergy.jpgVannak olyan személyek, akik – bár furcsa, de – szexallergiától szenvednek: orgazmuskor jelentkező migrén, vagy állandó nemi izgatottság szindróma. Ma az allergiáról beszélgetünk… pontosabban a szex-allergiáról!
Sperma-al lergia

Előfordulhat, hogy a nő allergiás párja spermájára, ami elég kellemetlen tünetekkel jár: csípő, viszkető érzés, bevörösödés, duzzanatok, fájdalom a vaginában, csalánkiütés a testen, hasmenés, végbélgyulladás, szemgyulladás vagy akár légzési zavarok is. Az 1958-ban először diagnosztizált sperma-allergiát sok esetben nem veszik észre, és gyakran összekeverik a nemi betegségekkel és fertőzésekkel. Bár ritka betegség, de fájdalmat, hasfájást, a nemi szervek megduzzadását, égető érzést kelthet, ami miatt a szex minden lehet, csak élvezet nem.

A sperma a spermiumok mellett egyéb folyadékokat is tartalmaz, amelyek védik és táplálják a spermiumokat, de allergiás reakciót is kiválthatnak.

A sperma-allergiát immunterápiával, vagy gyógyszerekkel lehet enyhíteni.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex allergia szex allergia

süti beállítások módosítása