Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Véget érhet az arcra élvezés korszaka

2011.07.18. 20:40 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://image.hotdog.hu/_data/members0/956/1196956/images/www.tvn.hu_bc4516d4ba19e51fef5104a27b0b19d1.jpgA Los Angeles megyei egészségügyi hatóság bekeményít, vázlatukban azt javasolják, dental dammel és kondommal orálozzanak a pornósok, hogy nylonnal fedjék le a forgatás helyszínét. A hetero pornók lényegi részébe is beleszólnak: a férfi ne élvezzen partnerére, sehogy sem.

A kaliforniai pornóvölgyet, azaz az amerikai pornóipar szívét szigorú szabályokkal tartaná kordában a Los Angeles megyei egészségügyi hatóság. Bár egyelőre még csak a vázlatnál tartanak, a kilátások nem túl biztatatók. A húsz oldalas dokumentum legzaftosabb részleteiből kiderül, hogy a testi kapcsolat nem lesz akadálymentes: a forgatás helyszínét nylonnal kell borítani – például a kanapéket, ágyakat –, hogy szájgumival, vagyis dental dammel lehet puncit nyalni, hogy kesztyűvel nyúlhatnak egymáshoz a pornósok, maszkok és még védőszemüveg használata is szerepel a tervek közt. Ha ez így lesz, pornófilmet gyakorlatilag csak az egészségügyi fétisesek néznek majd. A szabályok lefektetésének célja egyébként az, hogy visszaszorítsák a szexuális úton terjedő fertőzések terjedését a pornósok körében, a chlamydiát, a gonorrheás fertőzéseket, a HIV vírust, a HPV-t, a herpeszt és a hepatitist, ami 2004 óta napirenden van.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex sex pornó punci nyalás arcra élvezés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr53078112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása