Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Tíz év múlva annyi szexjáték fogy majd, mint okostelefon

2011.07.21. 11:56 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://ruszona.ru/uploads/posts/2009-12/1262004495_2672.jpegEgy felmérés szerint, ha a szexjátékok piaca ugyanúgy bővül, ahogy jelenleg, akkor nagyjából tíz év múlva évente annyi szexjátékot fognak majd eladni, mint okostelefont. Mindezt annak köszönhetően, hogy a legtöbb híresség egyre nyíltabban mer beszélni a saját szexuális életéről, ami jó hatással van mindenkire, kevésbé számít már tabunak síkosítót vagy valamilyen segédeszközt venni.

A Hewson piackutató cég felmérést készített a szexipar változásairól, és azt az eredményt találták, hogy ha minden a jelenlegi úton halad tovább, akkor tíz év múlva annyira hétköznapi lesz vibrátort venni, mint új telefont. Legalábbis a brit nők számára, akik között a felmérést készítették. A megkérdezettek száma nem volt túl nagy, 700 nővel és öt női tulajdonban lévő szexshop vásárlóival beszéltek, úgyhogy valószínűleg érdemes fenntartásokkal kezelni a megállapításaikat, de mindenképpen érdekes dolgokat vettek észre.

“A nők több mint 60 százaléka izgalmasnak találja annak a gondolatát, hogy vegyen valamilyen szexjátékot. A nőket sokkal több ösztön motiválja az ilyen vásárlásokban, mint amennyit általánosságában társítunk hozzájuk. Az erotika, a pajkosság, a tiltott megszerzése, de még a mocskosság vásárlásra csábít” - idézi a Daily Mail a tanulmányt.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás erotika izgalmas okostelefon szexjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr983085946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása