Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Gondolatok az életről...

2011.04.30. 03:36 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://scarlett.hupont.hu/felhasznalok_uj/4/4/44418/kepfeltoltes/x42.jpg" A te életeden csak az Úr fordíthat, és ha fordítani akar, akkor már meg is tette, és elrendelte a születésed percében, elkárhozol‑e vagy üdvözülsz. Ami a születésed és a halálod között történik, az nem számít. Az csak egy pillanat. " (Szabó Magda)

" Ha nem tudod kihasználni a percet, hiábavalósággal töltöd az órát és a napot, majd az egész életedet. " (Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin)

" Milyen parányi része az életünknek, amit csinálunk vagy amit mondunk. A valódi életünk a gondolatainkban zajlik, és azt nem ismeri más, csak mi. " (Mark Twain)

" Nincs gyönyörűség, csak a fájdalomban; nincs keserűség, csak az örömökben. Bánat és öröm neve egy: Élet. " (Hioszi Tatiosz)

http://forum.sanomabp.hu/forumkep/14/134504/409/12265658/1.jpg" Minden művészet haszontalan. Nem a művészet utánozza az életet, hanem az élet a művészetet. " (Oscar Wilde)

" Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. " (William James)

" Élni annyi, mint küzdeni. " (Lucius Annaeus Seneca)

" Rajta áll, megteremti-e valaki magának a jövőbeni emlékeit, vagy sem. " (Jodi Lynn Picoult)

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

Szólj hozzá!

Címkék: élet idézetek gondolatok életről

Magas sarkon vagy laposban?

2011.04.29. 13:28 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.kez-labapolas.abbcenter.com/weboldal/kez-labapolas/cikkek/megemel.gifVan, aki csak tűsarkú cipőben érzi magát nőnek, és van, aki a lapos cipőket, papucsokat részesíti előnyben. Vajon melyik az ideális választás? A láb egészsége szempontjából tényleg a teljesen lapos talp a megfelelő, vagy van-e bármilyen pozitív hatása a tűsaroknak?

Lapos talpú cipellők

Lábunkat göröngyös talajon való járásra „tervezték”, nem sima és kemény felszínekre. A láb, ez az összetett, teljes testünk súlyának többszörösét is elviselő szerkezet csontokból, ízületekből épül fel, amelyeknek az a rendeltetése, hogy szabadon mozogva elnyeljék a terhelést.

Előnye:

A lapos talpú cipő nem bontja meg a test statikáját, megfelelően tág cipőben a lábujjak szabadon mozognak, segítve a járás harmóniáját, az egyensúly fenntartását. A mezítlábas járástól elszokott talpnak kellő védelmet nyújtó betéten át pedig az egyenetlenségek finoman masszírozzák a talpat. Ha a lapos talp megfelelő támaszt nyújt, segít izmaink és így közvetetten testünk-lelkünk ellazításában – nem véletlenül népszerűek a lapos sarkú cipők a szabadidős tevékenységeknél.

http://noi.virtus.hu/user_gfx/20080209/tn_aid7029_20080209182753_557.jpegHátránya:

A puha, alacsony felsőrészű cipők kevés támasztékot adnak. Nem ritkán fordulnak elő a nőknél kisebb-nagyobb fokú boltozati problémák (lúdtalp, bokasüllyedés), megfelelő betét nélkül a járás okozta ütődések tompítás nélkül „zúdulnak” az alsó végtagokon át gerincünkre. Ez különösen veszélyes a vékony, kemény talpú cipő esetén. Sajnos pont ez a talpkiképzés jellemző a legtöbb divatos lapos talpú lábbelire, beleértve a nyári papucsokat is.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

2 komment

Címkék: randi cipő magas hátrány lapoz előny

Anyám csak szexre kell apámnak?

2011.04.28. 09:43 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.nana.hu/db/0B/C6/68099-anyam0-d0000FBC635a3f23f22ce.jpgAnyu egyre soványabb és egyre jobban kivan. Csak én ismerem a titkát, csak én tudom, mi tehetné újra boldoggá, de megtiltotta, hogy bárkinek is beszéljek róla. Tizenhat évesen végig kell néznem, ahogy anyu módszeresen kinyírja magát, csak mert megesküdtem neki, hogy hallgatok.

Az történt, hogy három évvel ezelőtt apám lebukott, hogy szeretője van. Akkor anyu nagyon kiborult, de apám megesküdött, hogy az egész nem jelent neki semmit, és hogy szakít a nővel. Anyu hitt neki, és apu, állítólag, tényleg lezárta azt a kapcsolatot. Pár hétig béke is volt, de aztán apu megint lebukott, mert megláttuk őt a karácsonyi bevásárlás közben a plázában azzal a nővel, amint épp boldogan kávézgattak. Anyu odarohant hozzájuk, hiába próbáltam visszatartani, hogy ne égesse magát, nem lehetett. Odarohant az asztalukhoz és cibálni kezdte aput, meg lökdösni, és minden szemétnek elmondta mindenki előtt, az egész kávézó tőle harsogott. Apu hebegett-habogott, próbálta lenyugtatni anyut, de nem lehetett. Azt próbálta mondani neki, hogy ez csak egy kávézó, nem motelszoba, és véletlenül futott csak össze itt a nővel, és rég nincs már köztük semmi. Anyám végre egy kicsit lehiggadt. Láttam a szemén, hogy nagyon szeretne hinni apámnak. De akkor az a nő felállt, és anyám arcába vágta:

http://vicur.freeblog.hu/files/10055244.jpg

– El ne hidd neki, amit mond, a mai napig szeretők vagyunk! Mégis, mire számítottál, te szerencsétlen?
Na, akkor én is úgy éreztem, hogy azonnal felpofozom azt a ribancot. De ekkor fogta magát és elrohant. Csak mi maradtunk ott, apu, anyu meg én, de tudtam, utoljára vagyunk így hármasban....

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: történet szex félelem társkeresés szakítás csajozás kötődés csalódás szülők ribanc pasizás elválás keserűség kihasználás

Legyen a menyem is öngyilkos?

2011.04.28. 09:26 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Egyetlen örömöm volt az életemben, a szép, okos fiam és a gyönyörű családja. A férjem négy évvel ezelőtt meghalt, a nyugdíjamból élek nagyon nehezen, az egészségem is megromlott, amióta a férjem elment, egyedül az éltetett, hogy láthassam nevetni az unokáimat, és hogy vasárnaponként eljöjjenek hozzám mind a négyen ebédelni, a csinos, kedves kis menyem, a lányok és a fiam.

http://www.napidoktor.hu/media/content/Fokuszban/Zavar_a_fejben/7250.jpgHatvanhét éves vagyok, már nem várhatok túl sok jót az élettől. De nem is hiányzott más, mert amikor elnéztem a fiamat és a boldog kis családját, mindig felmelegedett a szívem. Úgy éreztem, nem éltünk, nem dolgoztunk hiába, ha ilyen klassz férfit neveltünk, akinek ilyen teljes az élete.

Lajos, a férjem nem volt tanult ember, és nekem sem volt módom iskolákba járni, de azt mind a ketten tudtuk, hogy a kitűnő tanuló Zolinak egyetemre kell menni. Mindent elkövettünk, hogy előteremtsük a pénzt, az én Lajosom három műszakot vállalt, én pedig a munkám mellett egy személyes varrodát nyitottam, hogy keressek egy kis plusz pénzt. Még ma is ebből egészítem ki a nyugdíjamat.

Zoltán elvégezte a műszaki egyetemet, jó állása lett, és megismerte Jutkát, aki azonnal belopta magát a szívünkbe. Lajosommal mindig ilyen menyről álmodoztunk, aki szép és csinos, ugyanakkor nem csak a ruhák meg a szemfestékek érdeklik, és megbecsüli majd a fiunkat. Jutka pontosan ilyen volt, ő nem járt éjszakai szórakozóhelyekre, nem udvaroltatott magának mindenféle fiúkkal, mert ő csak Zolit imádta. És Zoli is őt. Féléves ismeretség után összeházasodtak.

http://www.parameter.sk/files/imagecache/normal/article_image/s%C3%ADr%C3%A1s.jpgKis itthoni segítségből és vállalati kölcsönből meg is vették az első lakásukat, amiből Jutka igazi kis ékszerdobozt csinált a két kezével. Függönyt varrt, képeket festett a falra, díszpárnákat hímzett. Ahogy elnéztük a gyarapodásukat, mind a ketten tudtuk, hogy a Jóisten is egymásnak teremtette őket. Szilvi és Bori a házasságuk első három évében jöttek a világra, mind a ketten olyan szép kisbabák voltak, hogy reklámfilmben kellett volna mutogatni őket. Így aztán már tényleg kiteljesedett volna a boldogság, ha az én Lajosomat nem ragadta volna el az a betegség.
Derült égből...

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

Szólj hozzá!

Címkék: történet öngyilkosság szakítás nehéz csajozás anyós házasság szomorúság pasizás keserűség menyem hűtlenság

Szex és önbizalom: féltékenykedés helyett

2011.04.27. 09:04 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://estihirek.hu/cikkepek/erotika/erotika_5/feltekeny.jpgTöbbnyire azok féltékenykednek, akik nem elégedettek önmagukkal - állítják a szakértők.

Az önmagukkal szembeni elégedetlenséget pedig kire másra vetítenék ki, mint a partnerre, s a hiszti szinte kivétel nélkül a kapcsolat végéhez vezet. Azt azonban elfelejtik, hogy az a férfi, aki otthon megkapja, amire vágyik, ritkán tévelyedik el.

http://keressmeg.freeblog.hu/files/2010/01/87070_441988_n.jpgMindannyian tudjuk, hogy egy pasit megtartani bizony nem könnyű munka. Mert hát ott vannak az örökös vetélytársak: a csodásnál csodásabb hölgyek, akiknek még csak rá sem kell nézniük életünk párjára, hiszen már a puszta lényüktől a nyálukat csorgatják az erősebbik nem tagjai. Nem csoda hát, hogy ezen istennők mellett azonnal elveszítjük a hitünket önnön bájainkban! A szakértők szerint a féltékenység azonban nem másnak, mint az önmagunk iránti elégedetlenségünknek az eredménye. A kishitűségünkből adódóan még a a legártatlanabb, a valóban „csak megnéztem” kategóriába tartozó szituációkat is túlspilázzuk, s hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy egy egészséges férfi bizony előszeretettel legelteti a szemét a szép sziréneken, anélkül, hogy bármi komolyabb folytatást kezdeményezne az illető idegennel.

A 28 éves Norbi elárulta, hogy az ő barátnője bizony tudja a módját, hogyan kell őt otthon tartani:

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

Szólj hozzá!

Címkék: szex féltékenység csajozás önbizalom pasizás

Ezért szexelj a reggeli kakaó előtt!

2011.04.26. 08:39 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Mikor szeretkezel szívesen? Este és sötétben? Helytelen! Bebizonyították, hogy a reggeli szex egészségesebb.

Egy új kutatás szerint érdemes egy quickyvel, azaz egy gyors, ám annál hevesebb szeretkezéssel indítani a napot, mert az felturbózza a szervezet immunrendszerét, a nő jobban fogja érezni magát, egész nap ragyogni fog, bőre, haja is szebb lesz. Ideje hát hölgyeknek is átállítaniuk a szexórájukat. Ugyanis ők nem a reggeli szexre vannak bekötve.

http://www.blikk.hu/data/cikk/2/4/97/89/cikk_2049789/4_o_szex-northfoto.jpg



Biológiailag magyarázható ugyanis, hogy a két nem miért eltérő időben kíván szeretkezni. A férfiak leginkább reggel fickósak. Egy pihentető, átaludt éjszaka után szinte természetes, hogy a férfiember energiával telve ébred. De más, biológiai ok is van. Ilyenkor van csúcson a tesztoszteronszintjük. A nők ezzel szemben nem nagyon pontozzák, hogy még félálomban, ziláltan és csapzottan szexszel kezdődjék a napjuk. Számukra az üdeség magabiztosságot kölcsönöz, és ez növeli szexéhségüket. Ezért is választják inkább a hangulatlámpás esti szeretkezést.

Pedig a reggeli szex valóban hasznos, mert:

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

Szólj hozzá!

Címkék: szex csaj reggel társkeresés csajok csajozás pasik pasi pasizás szexelj

Extrém! Szex a falnál

2011.04.25. 17:50 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://csajozas.hu/_files/blog/396_r.jpgBizonyára már idáig is sokféle különleges szexhelyzetet kipróbáltatok már, de ha valami újjal szeretnétek megfűszerezni a szexuális élvezeteket, most egy olyat is kipróbálhattok, amivel még robbanásszerűbb lesz az élmény, és a férfiak, nők képzeletbeli toplistáján egyaránt előkelő helyet foglal el.

A falnak-ütközés általi fogságérzet és a szex közbeni mozgáskorlátozásból fakadó sebezhetőség megélése benned is magasra emelheti az adrenalin szintet. Emellett az ilyen szeretkezésnél a medencéd valamivel lejjebb van, mint a partneredé, ezért miközben mozog, különösen jól tudja ingerelni a csiklód. Amikor beléd hatol, próbáld meg kicsit összébb szorítani a combodat, hogy még élvezetesebb legyen a súrlódás.

Mesterhelyzet


http://lh4.ggpht.com/_QJ2f4t1LUsc/SnM2zgi2l5I/AAAAAAAAAJk/xPOeCC4hQCE/passionate%20szexi.JPGÁllj háttal a falnak, szemben a kedveseddel és egyik lábaddal kulcsold át a derekát. Kérd meg, hogy miközben megmarkolja (tartja) a fenekedet enyhén széttett lábbal hatoljon beléd, majd a visszahúzásnál enyhén hajlítsa be a térdét – így rugózva folytassátok a ki-behatolást.
Mivel a kemény fal miatt a mozgási lehetőséged „korlátozva van”, medencéd előre-hátra ringatásával tudod segíteni a még tökéletesebb egybeolvadást.
A legtöbb nőt izgalomba hozza az az érzés, amikor elölről a kedvese, hátulról a kemény fal közé szorul, és gyakorlatilag „kiszolgáltatott helyzetben” élheti át a szex mindent elsöprő élményét.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

Szólj hozzá!

Címkék: szex extrém csajozás pasizás

Szegény országban hamarabb házasodnak

2011.04.25. 16:24 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Az ENSZ legújabb házassági statisztikája szerint a legfiatalabban 23 évesen Albániában és Ukrajnában mennek férjhez a nők. Őket a törökök és a bolgárok követik.
50 évvel ezelőtt a házasságot, mint intézményt nagyra értékelték. A házasság a családi élet alapja volt, a gyűrűk egyrészt az összetartozást fejezték ki, másrészt a felnőtté válást szimbolizálták. A kor elvárásai szerint, ha a nők betöltöttek egy bizonyos életkort férjhez mentek. A hajadonokat társadalom elítélte. Mára nagyon megváltozott a helyzet.
Magyarországon 1990-ben 24 évesen, 2003-ban már csak 28 évesen választották a nők a házasság intézményét, míg ma már a 30 évet is betölti sok menyasszony.

Ahttp://www.eskuvohelyszin.hu/photos/tippek_otletek/Gyuru/kez_a_kezben.jpgz ENSZ legújabb házassági statisztikája szerint Európa többi országában sincs ez másképpen. A legfiatalabban 23 évesen Albániában és Ukrajnában mennek férjhez a nők. Őket a törökök és a bolgárok követik. Európa magasabb életszínvonalon élő országaiban egyre nagyobb számokat figyelhetünk meg. Norvégiában, Franciaországban és Svédországban nem sietik el a házasságkötéseket a fiatal nők. Az átlagéletkor 32 év. Hasonló a helyzet Németországban, Hollandiában, Dániában és Írországban is, ahol szintén nagyon későn átlagosan 31 évesen állnak oltár elé az arák. Egy, a boldogságot kutató tanulmány adatai szerint a hollandok mondják legboldogabbnak magukat, 79 százalékuk elégedett az életével.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: szex ingyenes csaj szerelem ország csajok szegénység csajozás pasik házasság pasizás

süti beállítások módosítása