Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Szegény országban hamarabb házasodnak

2011.04.25. 16:24 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Az ENSZ legújabb házassági statisztikája szerint a legfiatalabban 23 évesen Albániában és Ukrajnában mennek férjhez a nők. Őket a törökök és a bolgárok követik.
50 évvel ezelőtt a házasságot, mint intézményt nagyra értékelték. A házasság a családi élet alapja volt, a gyűrűk egyrészt az összetartozást fejezték ki, másrészt a felnőtté válást szimbolizálták. A kor elvárásai szerint, ha a nők betöltöttek egy bizonyos életkort férjhez mentek. A hajadonokat társadalom elítélte. Mára nagyon megváltozott a helyzet.
Magyarországon 1990-ben 24 évesen, 2003-ban már csak 28 évesen választották a nők a házasság intézményét, míg ma már a 30 évet is betölti sok menyasszony.

Ahttp://www.eskuvohelyszin.hu/photos/tippek_otletek/Gyuru/kez_a_kezben.jpgz ENSZ legújabb házassági statisztikája szerint Európa többi országában sincs ez másképpen. A legfiatalabban 23 évesen Albániában és Ukrajnában mennek férjhez a nők. Őket a törökök és a bolgárok követik. Európa magasabb életszínvonalon élő országaiban egyre nagyobb számokat figyelhetünk meg. Norvégiában, Franciaországban és Svédországban nem sietik el a házasságkötéseket a fiatal nők. Az átlagéletkor 32 év. Hasonló a helyzet Németországban, Hollandiában, Dániában és Írországban is, ahol szintén nagyon későn átlagosan 31 évesen állnak oltár elé az arák. Egy, a boldogságot kutató tanulmány adatai szerint a hollandok mondják legboldogabbnak magukat, 79 százalékuk elégedett az életével.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: szex ingyenes csaj szerelem ország csajok szegénység csajozás pasik házasság pasizás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr272854285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása