Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Megárthat a nőknek a berögzült maszturbálás

2011.10.14. 11:17 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://farm6.static.flickr.com/5097/5455186169_2df917f2a1.jpgAz önkielégítés jó, hasznos és természetes, de igenis vannak negatív hatásai is – derült ki az olvasói levelekből és az arra kapott szakemberi reagálásból. A maszturbálás okozta berögzülés például blokkolhatja a párkapcsolatban megélt kielégülést: van, aki csak hason tud elélvezni, mert így szokta meg az orgazmust, és van, aki egy gyerekkori tiltás miatt képtelen egy hangot is kiadni szex közben.


Aki maszturbál, megbolondul és elsorvad a gerince – évszázadokon keresztül éltek ebben a tévhitben az emberek (még a 20. század elején még önfertőzés címszó alatt írtak erről az orvosi lexikonokban), aztán a hetvenes években Magyarországot is elérte a szexuális forradalom, aminek hatására úton-útfélen beszéltek a maszturbálás pozitív hatásáról, és végre teljesen elfogadottá vált az önkielégítés. Mindamellett viszont, hogy a maszturbálás természetes, hasznos és jó dologgá vált, igenis vannak negatív hatásai – derült ki az olvasói levelekből:

Hang nélkül képes csak élvezni a szexet


A 37 éves Kata emlékei szerint körülbelül 5 éves lehetett, amikor először maszturbált, és onnantól kezdve folyamatosan félrevonult a szobájába örömöt okozni magának. „Gyerekfejjel nem igazán tudtam, hogy ez titkolni való dolog, így nem is voltam túl elővigyázatos: anyám egyik alkalommal rajta kapott, és mivel annak idején ez egyáltalán nem volt elfogadott dolog (sőt, még az orvosi könyvben is arról írtak, hogy gerincferdüléssel jár), leszidást kaptam és meg kellett ígérnem, hogy soha többé nem csinálok ilyet. A későbbiekben így már odafigyeltem arra, hogy ne bukjak le...

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: maszturbálás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr133302349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása