Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Egyéjszakás kaland - így éld túl 5 lépésben!

2011.09.13. 21:46 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://helyitipp.hu/kepek/vegyes-kepek/csak-szex.jpgA pasik egy villáméjszaka után nem hajlanak a folytatásra, ellentétben a nőkkel. Készülj fel az egyéjszakás kalandra, hogy később ne érezd magad bűnösnek!

1. lépés

Gondolj arra, mit készülsz tenni mielőtt beleugrasz! Ha párkapcsolatban élsz, fontold meg egy futó kaland következményeit. Döntsd el magadban, hogy megengedsz-e magadnak egy ilyen affért. Ha tudod, hogy fel vagy készülve a lehetséges kiruccanás érzelmi következményeire, könnyebben fogsz dönteni, mint mikor elragad a pillanat.

2. lépés

Legjobb támadás a védekezés. Nem árt, ha van nálad óvszer arra az esetre, ha egyéjszakás kalandba keverednél. Így megóvhatod magad a légyott fizikai következményeitől, mint az AIDS, a terhesség és a nemi betegségek.

3. lépés

Bizonyosodj meg róla, hogy valaki tudja, hova mész, mikor egy idegennel távozol a buliból. Írj sms-t a barátnődnek vagy valakinek az ismerőseid közül; írd bele hol vagy. Így sokkal könnyebben megúszhatsz egy veszélyes szituációt, ráadásul a potenciális partner látja, hogy tudnak róla, merre vagy.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: kaland egyéjszakás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr633225444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása