Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

A banán láttán máris szexelni szeretnénk?

2012.05.20. 21:48 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/292530_394408010597653_189982087706914_1098440_619892912_n.jpgA leghatásosabb afrodiziákumokról már igen sok írás megjelent - de mi az, ami tényleg felpörgeti a szexet?

A természetes gyógymódok hívei a természetes vágyfokozókkal is bátran élhetnek - ahogy mindenki más is! Kizárt dolog, hogy az alábbi finomságok közül valamelyiket ne egye bárki szívesen. Van ugyanis választék.

A legismertebb és leghasznosabb libidó-fokozó élelmiszerekhez bármikor hozzájuthatunk, és szervírozhatjuk az esti programhoz... Az izgalom már attól fokozódhat, ha a kedves megpillantja az asztalon valamelyiket - a félhomály és a gyertyafény társaságában...

- Csokoládé: a csoki tele van anandamiddal és feniletilaminnal, a két vegyület testre gyakorolt hatása pedig fenomenális: endorfin szabadul fel - szex és fizikai megterhelés hatására szintén ez történik.

A kakaóban metil van, amely a bőrt minden erotikus érintésre érzékenyebbé teszi. A csoki ugyanazt az agyi részt stimulálja, mely a kokainra reagál. Ám ne vigyük túlzásba a csokoládézást, különben a hatás tompul. Leginkább a fekete csokoládé javasolt, amelyben több kakaó van.

- Kagyló: egy a mutatós tengeri eledel évszázadok óta nagy népszerűségnek örvend. Mégis csupán 2005-ben azonosították kutatók a benne levő két aminosavat, melyek hozzájárulnak a nemi hormonok szintjének emelkedéséhez. A kagyló cinkben is gazdag, amely szabályozza a nemi hormonokat és növeli a spermatermelődést.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex vágy banán

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr654528228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása