Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Mélytorok-technika- Amire minden pasi vágyik

2012.02.21. 15:17 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://pinkbanana.hu/wp-content/uploads/2012/02/melytorok.pngAz orális szex manapság teljesen elterjedt és megszokott dolog. De a szex e fajtáját is fel lehet dobni egy kis ügyességgel és némi gyakorlással. Minden pasi vágya, hogy kedvese elsajátítsa a mélytorok technikát.

Ezzel párunknak olyan örömöt tudunk okozni, amit talán még sosem érzett. Higgyék el, biztos lesz a siker. A mélytorok-technika az orális szex azon formája, amikor a férfi merev hímvesszőjét teljes hosszában a partnere szájába vezeti. Az elv ugyanaz, mint a kardnyelők esetében, azaz a péniszt egészen a torok végéig, illetve úgy kell a szájba helyezni, hogy a makk túljusson a nyelőcső nyílásán.

A dologhoz két nehézségen kell túljutni. A száj a nyelőcső folytatása kell, hogy legyen. Emiatt a nőnek hanyatt kell feküdnie, hogy feje lelógjon az ágy széléről. A másik, hogy túl kell jutni az öklendezés reflexén, ami akkor lép fel, amikor a pénisz a torok gégén lévő nyelvcsaphoz ér. Mivel ehhez nem lehet az egyik napról a másikra hozzászokni, a technika elsajátításához igazi edzésre van szükség. Biztos, hogy partnerünk örömmel jelentkezik edzőtársnak. Nem kell elkeseredni, ha elsőre nem sikerül, és ne adjuk fel az első kudarc után. Van, akinek könnyebben megy, másoknak nehezebben, de meg lehet tanulni.

Ez egy valóban látványos technika, mert a péniszt a nő teljes egészében "lenyeli", és a nő szája a férfi medencéjével érintkezik. A módszer a hagyományos technikától csak abban különbözik, hogy az ejakuláció közvetlenül a nyelőcsőbe történik. A mélytorok technikáról a szexualitás nagykönyve, a Káma-szútra ezt írja:” lingáját egészen tövig a szájába veszi, és úgy szorítja, mintha el akarná nyelni”.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: mélytorok

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr84158119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása