Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Tíz ok, amiért a nők nem kívánják a szexet

2011.07.17. 03:13 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://keressmeg.freeblog.hu/files/2011/05/1232711549.jpgSzámos városi legenda kering olyan nőkről, akik örökös kedvetlenségük miatt semmiképp sem hajlandóak szexuális kapcsolatot létesíteni partnerükkel. Sőt, a férfiak gyakran hajlamosak túlzó mesékkel bővíteni ezeket a legendákat. Nem csoda hát, ha te is felteszed a kérdést, miért nem akarnak a nők szexelni?

Nos, a nők kívánják a szexet, sőt egyesek még túlzásokba is esnek. De ahhoz, hogy egy nő igazán jól érezze magát, szüksége van egy megértő, biztonságot nyújtó társra. És, ha mindez biztosított és ő mégis hajthatatlan, valószínű, hogy sokkal komolyabb okok állnak a háttérben. Bizonyos okok feltárhatók egy meghitt beszélgetéssel, de vannak olyanok is, melyek szakember bevonását teszik szükségessé. Függetlenül attól, hogy a nő személyes problémájáról, vagy szakorvosi beavatkozást igénylő gondokról van szó, a nemi élettel kapcsolatos hiányosságok megoldása nagy figyelmet, óvatosságot és megfontolást igényel.

A legfontosabb 10 ok:
1. Fogamzásgátló tabletták

A fogamzásgátló tabletták mellékhatásaként számos nőnél jelentkezett a csökkent libidó tünete. De hasonló hatást válthatnak ki a hormonalapú serkentő szerek is (injekciók, tapaszok).
2. Antidepresszánsok szedése

Ha elgondolkozol, rájössz, hogy már önmagában a depresszió is kellő okot szolgáltat a nemi vágy csökkenésére. De nem minden antidepresszáns (melyekkel egyéb betegségek kezelhetők) csökkenti a libidót.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex sex nők kívánatos

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr963073595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása