Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

A tesztoszteron a nőkben is pozitívan befolyásolhatja a nemi vágyat

2012.05.19. 13:29 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://media1.break.com/dnet/media/2009/9/97%20Very%20Sexy%20Blonde.jpgA menopauza után sok nő panaszkodik a nemi vágy csökkenésére, amire eddig nem volt megfelelő terápiás módszer. Egy új tanulmány szerint azonban a tesztoszteron, vagyis a férfi nemi hormon adagolásával a középkorú nőkben is helyreállítható a libidó. A kezeléssel járó kockázatok és mellékhatások azonban egyénenként változhatnak, ezért további vizsgálatok szükségesek az alkalmazás szélesebb körű bevezetéséig.
Tesztoszteron -tapasz a nemi vágy felkeltésére

Bár a férfi nemi hormon ilyen irányú alkalmazása eddig nem vált az orvosi gyakorlat elfogadott részévé, az Egyesült Államokban a menopauza időszakában egyre több nő használ tesztoszteront tartalmazó készítményeket a nemi vággyal, szexuális izgalommal és orgazmusképességgel kapcsolatos problémák enyhítésére. (Menopauzának a ciklusos női nemi működés leállását nevezzük, amikor a havivérzés fokozatosan elmarad, a szervezet hormonháztartása pedig átrendeződik.) A mostani átfogó vizsgálatban a kutatók a műtét indukálta menopauzán átesett nőkön kívül olyanokat is bevontak, akiknél a menopauza természetes módon következett be, és valamennyiüknél csökkent a nemi vágy. Fontos különbségként említendő a többi hasonló tanulmányhoz képest, hogy a tesztoszterontapasz mellé a nők semmiféle ösztrogént vagy ösztrogént és progeszteront is tartalmazó hormonpótló tablettát nem szedtek.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: tesztoszteron

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr584525794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása