Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Mekkora ára van az egyéjszakás szexnek? - Tabuk nélkül (18+)

2011.08.19. 13:01 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.ezolive.hu/site_images/201108/08_09_az_egyejszakas_kalandokrol___tabuk_nelkul_2.jpgEllene? Mellette? Tartózkodik?

Ásókapa helyett nemibeteggondozó

Míg szépapáink idején inkább a szeretőtartás dívott, ma inkább az egyéjszakás szexre voksolnak. A jelenség létezik, ez egészen biztos, az pedig, hogy egyre nagyobb teret kap az emberek életében, csak megérzés... Mindenesetre gyanús. Az egyéjszakás kalandok miértjei és létjogosultsága kapcsán elég sok vélemény feszül egymásnak. Rengeteg a pro és a kontra, az emberek álláspontja a vérlázító és a tökéletesen elfogadott kategóriái között libikókázik.
A legáltalánosabb vélemények összegereblyézése után leginkább úgy tűnhet, hogy az egyéjszakás a szexmániások sportja, akik ahelyett, hogy összeszednék a bátorságukat, hogy felnőttmódra lerakják a voksukat egyetlen ember mellett, különféle ágyakban, alsóneműkben, illetve nemibeteggondozók várójában tengetik a mindennapjaikat. Mert képtelenek a hűségre, a megállapodásra és a libidójuk féken tartására. Akad azonban néhány olyan szempont, amik jelentősen árnyalhatják ezt, az amúgy igencsak sztereotipikus képet. Mert az egyéjszakás szex kérdésköre sem fekete vagy fehér... Nem érdemes túl hamar skatulyákat gyártani.
Aprópó, nemibeteggondozó. Óvszer létezik, használható (jó, tudjuk, nem 100 százalékos, de azért mégiscsak közelít), s a nemibetegség terjedését nem az egyéjszakásokkal, hanem inkább az emberi ostobasággal kapcsolatban emlegetném...

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex kaland tabuk nélkül egyéjszakás szex

Elárulom! Ezért színlelik a nők az orgazmust

2011.08.19. 12:30 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Valljuk be, rengeteg férfinak örök dilemma az ágyban, hogy vajon partnere tényleg elérte a csúcsot vagy megjátszotta az orgazmust.

Növelni akarja párja önbizalmát

Sok nő nagyon nem szereti, ha párja állandóan azt kérdezgeti, miért nem sikerült elmennie. Utálják minden alkalommal elmagyarázni, hogy nekik nem feltétlenül az orgazmustól jó a szex, ami viszont nem azt jelenti, hogy nekik nem volt fantasztikus. A nők valamikor összebújásra vágynak, valamikor eget rengető orgazmusra, és a kettőnek nem kell feltétlenül együtt járnia. Mivel a férfiak többsége ezt képtelen megérteni, a nők sokszor hazudnak, hogy párjuk egóját növeljék.

Fél elengedni magát

Néhány nő szereti mindig tökéletesnek mutatni magát, és gyengeségnek veszi, ha nem kifogástalanul áll a haja vagy a ruhája. Ők azok, akik nem merik elengedni magukat, mert attól félnek, hogy sebezhetőnek tűnnek a külvilág felé – és ez az ágyra is igaz. Mivel az orgazmus önkívületi állapot, szex közben is visszafogják magukat, nehogy véletlenül elveszítsék az önkontrollt.

Retteg a terhességtől

Ha valaki retteg a terhességtől, vagy a nemi betegségektől, nem tud minden erejével a szexuális gyönyörre koncentrálni. A nők, akik ebben a cipőben járnak, csak idővel tudják elengedni magukat és teljesen meg kell bízniuk partnerükben, hogy elérjék a csúcspontot. Ha viszont már nem aggódnak feleslegesen, óriási orgazmusokra lehetnek képesek.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: hazugság orgazmus nők színlelés

Kifogott halat nem kell etetni

2011.08.19. 12:20 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://pinkize.hu/_files/pics/00003/00003183.jpgKifogott halat nem kell etetni, vagyis ha már úgyis mellettünk a nagy Ő, akkor minek küzdeni.

Sok ember -nem általánosítanék, hogy csak Nők vagy csak Férfiak-, addig nagyon tud hajtani míg el nem nyeri a kiszemelt szívét. Utána viszont hajlamos visszavenni, elkényelmesedni. Igaz ez ugyanúgy az edzésre is, mint a legtöbb apróságra.

Hallottam egyszer mikor az öltözőben arról beszélgettek, hogy a cégnél, milyen dögös csajok vannak, és az egyik megkérdezte a haverját „nekem miért nem lehet olyan?” Természetesen elmondta, hogy nagyon szereti, és nem fogja megcsalni a párját, de mégis már elindult a lejtőn és más tetszik neki.

Minden Nő attól jó Nő, hogy tesz érte valamit. Akikkel a teremben találkoztam, vagy edzettem őket, egyöntetűen állították, hogy nagyon elégedettek a barátnővel, feleséggel, mert látják az igyekezetet. Látják, hogy heti pár alkalommal lemegy a terembe, ők otthon persze ezt meg is jegyzik, egy-egy bók kíséretében. Eszük ágában sincs másfelé nézelődni, mert akit szeretnek, az tesz, azért, hogy jól is nézzen ki.

Bármennyire is mondogatják az emberek, hogy a külső nem fontos, igenis fontos. Mert az fogod látni, azt fogod megérinteni. Kell, hogy kívánatos legyen, kell, hogy jól nézzen ki.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: együtt szerelem kapcsolat szeretet

Szex, nem egyenlő szárú háromszögben

2011.08.18. 09:29 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.joy.hu/data/cfile.php?id=19686&v=wA hármas leginkább a férfiak bűvös száma a szexben. Két nővel egy ágyba bújni számukra több, mint orgia, már csak a hallatára is. Míg a nők általában beérik egyetlen túrórudival a hűttőből, addig a férfiak többsége két pudingot is befal. A szexben is hajlamosak vagyunk ennyire különbözni.

Leginkább a férfiak fantáziájára jellemző a szexuális érintkezés két éle, jobbról egy szőke, balról egy fekete. Dupla élvezet. Az egyik piros melltartót hasít le magáról, a másik pedig egy fekete tangát dob a pezsgős pohárra, míg ebben mini háremben a férfi öntudata a kihasadásig nő.

Ez az elképzelés semmilyen korosztálynak nem ajánlott, de létezik. Miért van az, hogy két nő szívesebben megy bele természetes körülmények között - nem pornofilm forgatás ideje alatt - ilyen játékba, mint két férfi és egy nő.

Elképzelésem szerint, az a felállás, mikor két nő egymás iránti bizalma annyira nagy, hogy megosztozhatnak egy pasin egészségesebb, ha nem is sokkal, mintha két férfi osztozna meg egy nőn. Ez a két nő egy férfi esetében kéjelgés a nők számára, erotikát jelent, élvezetet. Két férfi számára pedig egy nő kihasználását, és kettejük között némi vonzalmat is feltételez.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex gruppen háromszög

Tévhitek a nőkről és a szexről

2011.08.17. 11:33 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.kiskegyed.hu/db/06/81/102690-teszt-mennyi-szex-kell-bi-d00012681f0804cb52632.jpgTudd meg, melyek a leggyakoribb tévhitek a nőket érintő szexről.

Minden nő a hosszú előjátékot követeli

Valójában nem! A felmérések szerint csak minden második nőnek van szüksége minden alkalommal a hosszabb előjátékra. Sokan kedvelik a gyors szexet.

A nők kevesebbszer vágynak a szexre, mint a férfiak

Nagy tévedés, minden egészséges nő épp annyiszor vágyik a szexre, mint a férfiak. Ez kizárólag libidó kérdése.

A nőket nem érdeklik a pornófilmek

Nem igaz! A nők is élvezettel nézik a pornófilmeket, de csak azokat, ahol a kemény, szélsőséges szex helyett a romantika, az esztétika dominál. Az erotikus filmek látványa fokozza a szexuális vágyat a nőknél is.

A nők csak a nagy péniszt imádják

Nem feltétlenül, hüvely mérete válogatja! A nők általában a szenvedélyes, fantáziadús, gyengéd férfiakat szeretik, akik kisebb méretű pénisszel is eljuttatják őket a csúcsra.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex nők tévhitek nőkről szexről

Erotikus versek, idézetek, képek...

2011.08.17. 10:25 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

 

http://3.bp.blogspot.com/-q80qImKGgn0/TaCdj9GRFuI/AAAAAAAAAFU/gLsKncjwYig/s1600/Couples-in-love-Love-sex-hugging-kissing-Couples-making-love-bw-%25252525252525D0%25252525252525BE%25252525252525D0%25252525252525BD-%25252525252525D0%25252525252525B8-%25252525252525D0%25252525252525BE%25252525252525D0%25252525252525BD%25252525252525D0%25252525252525B0-arena-couple1-MORN-kiss-lovers-erotica-favourites-Denniss-Album-Paare-fuck-sexy-oral-320-My-album-6-black-and-white-1-fondle-MORENNA_large.jpgAniko_d: Testem csak úgy remeg a gyönyörben,
Színte megfürdöm a testében!
Fel sikítók a gyönyörű élvezettől,
Ez a kettőnk titka védjük hát mindentől!
Fáradtan omlok karjaidba,
Testem magadhoz ragadva,
Átölelsz jó erösen,
S már lassan búcsúzom is kedvesem!

 

 

 

http://www.nethirlap.hu/forum/userimgs/nhgalSaCjxB.jpg

 

 

 

 Looove: Abbahagyjam? - kérdem…

NE! - a válasz rövid, de értem…
És tovább kényeztetem érzékeidet...

Nyelvem, kezem… mindenem azért mozdul,
Hogy Neked örömet szerezzen…

S’ a pillanatban - mikor finom mozdulattal megfogod fejem,
Már érzem ajkaim közt tested mézédes nedveit…

Ahogy a számban lüktetve áradsz szét…
Ölelő ajkaim mögött - nyelvem finom simításával

Nyújtom még… fokozom a kéjt…
Szinte felfallak’… csókollak, nyalogatlak még...

Mindaddig… míg tested elcsitul…

S' aztán az élvezetre könnyű álom vetül...

http://s1.images.www.tvn.hu/2008/10/07/15/46/www.tvn.hu_4158fef5056ace7132d293c225e533ac.jpg

 Csilllaggg:  Szeretnélek érezni, szeretnélek élvezni, kipróbálni mindent veled, ahogy csak lehet. És ezt úgy csinálni, ahogy jó neked.

Veled a legjobb az ágyban ameddig az eszemet tudom, ha melletted vagyok akkor csak magamat adom. Kívánom a tested, kívánom a szád, minden este ránk vár az ágy.

Kívánlak nagyon, kérdés hogy te is?! A szex az kell nekem és neked is. Akarom a tested, akarom a szád, szeretném hallani az élvezésed hangját.

Rád gondolok minden éjjel, az ágyban mintha mellettem lennél úgy érzem. Élvezni akarlak minden percben, az estét veled tölteni, nem is lehetne szebben. Nagyon kívánlak már.

Már nem bírom sokáig, újra akarlak érezni, a testünket meg nem fékezni. Élvezni akarlak úgy ahogy még soha. Veled a legjobb de ezt már mondtam, elviszlek a csúcsra jobban mint szoktam. .

 

http://s8.images.www.tvn.hu/2009/06/21/19/31/www.tvn.hu_1ed1438753a3995bf67d19fb18f43540.gif

TOVÁBBI MEGTEKINTÉSHEZ REGISZTRÁLNI KELL AMELY 1 PERCET VESZ IGÉNYBE!!!

 

FORRÓ EROTIKUS KÉPEK, SZÖVEGEK, TÖRTÉNETEK:

 CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

KÁR LENNE KIHAGYNI!

Szólj hozzá!

Címkék: idézetek képek erotikus versek

Vonzóbb az idősebb férfiak hálóágya?

2011.08.16. 10:21 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://files.mommo.hu/pictures/000/311/311502_2171956f77_s.jpgNem egy - két nagyobb korkülönbséggel rendelkező párt láttat magával a társadalom. Talán ez mindig is szemet szúró dolognak számított, olyakor elitélendőnek is, viszont összetett az okainak háttere.

Egyre csak növekvő számban tűnik fel, hogy egy idősebb férfikéz, egy hamvas fiatal nőét tartja a kezében, és nyilvánosan látható köztük a szerelem, kávéházakban, utcákon sétálva, éttermekbe, vagy fogadáson, és ugye az eldugott helyeken.

Egyetlen szülő, barát, vagy rokon nem méltányol egy olyan kapcsolatot, amiben a nagy korkülönbség kisebb - nagyobb rizikót takar, mind az érzelemvilágra nézve, mind fizikálisan.

Az idősebb férfiakat pokolba döntik a fiatal nők, és sokkal gyorsabban megöregszenek, mint azt a korban hozzájuk közel álló nö mellett tennék.

Ha a férfinak elkell csavarni a fejét, akkor a nő a domináns, mert ha a nősténytermészet eldönti, hogy neki kell az a férfi, aligha van akadály.

Olyan hátborzongatóan hat egy - egy idős férfi - fiatal nő románc látvány, és olyan kérdésekre ösztönöz, hogy vajon mi lesz velük pár év múlva? A nő élni akar még intenzív hétköznapokat, a férfi már nem kíváncsi, azaz lankadóban van férfiassága is, és jön a belenyugvás...

A legfontosabb kérdés: Miért születnek meg ezek a kapcsolatok? Vannak okok, vagy csak egyszerűen kiszámíthatatlan dolgokat művel velünk a szerelem, ilyenek vagyunk és kész?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: férfiak idős idősebb vonzó románc hálóágy

Neked van puncipárnád?

2011.08.16. 10:02 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://istenbizony.hu/wp-content/uploads/2011/05/punciparna.jpgAmikor először hallasz róla, meglepődsz, nem érted. Aztán megszokod, sőt talán te magad is vágysz majd egyre. De mire is jó a puncipárna?

A minap egy riport kapcsán a fiatalok szexuális neveléséről beszélgettem egy újságíróval. A nagyon udvarias férfi a beszélgetés egy pontján kicsit zavarba jött, köhintett egyet-kettőt és rákérdezett: – „Meg tudná nekem mutatni azt a bizonyos párnát? – A puncipárnára gondol?” – kérdeztem vissza.

A párna egyébként nem az én találmányom, az ún. Pussy Pillow-t az USA-ban és weben is lehet venni egészen sokféle kivitelben, méretben és színben. Az enyém teljes mértékig saját készítésű. Minthogy én nem tudok varrni, ezért egy építész barátnőm hajtotta a varrógépet, én szabtam. Az anyagválasztás, az arányok és a színek választásánál hosszasan konzultáltunk lányokkal és fiúkkal egyaránt. Azt hiszem, egy szexoktatónak illik, hogy ne boltban kapható, átlagos és hibátlan, hanem saját puncipárnája legyen. Ez a párna kicsit aszimmetrikus, itt-ott kicsit tökéletlen, de egyedi és szerethető, mint ahogy egy rendes női punci. Akik tudják, hogy van ez a párnám, amit én részben szemléltetőeszköznek használok, azok általában szeretnék látni, tapintani, de legfőképpen megérteni, hogy mire is jó ez az első hallásra marhaságnak tűnő dolog.

Barátságos közelségben a punci

Nos, az egyik valóban az, hogy anatómiai hűséggel készítettük, és akár felnőtt, akár kamasz csoportnak beszélek szexuális anatómiáról, akkor arra használjuk, hogy ne kivetített pornóképeken, hanem mégiscsak 3D-ben ismerkedjünk a külső női nemi szerv részeivel. És hát természetesen van a párnának sok más, inkább szimbolikus haszna is.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: nemiszerv párna puncipárna

süti beállítások módosítása