Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Neked van puncipárnád?

2011.08.16. 10:02 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://istenbizony.hu/wp-content/uploads/2011/05/punciparna.jpgAmikor először hallasz róla, meglepődsz, nem érted. Aztán megszokod, sőt talán te magad is vágysz majd egyre. De mire is jó a puncipárna?

A minap egy riport kapcsán a fiatalok szexuális neveléséről beszélgettem egy újságíróval. A nagyon udvarias férfi a beszélgetés egy pontján kicsit zavarba jött, köhintett egyet-kettőt és rákérdezett: – „Meg tudná nekem mutatni azt a bizonyos párnát? – A puncipárnára gondol?” – kérdeztem vissza.

A párna egyébként nem az én találmányom, az ún. Pussy Pillow-t az USA-ban és weben is lehet venni egészen sokféle kivitelben, méretben és színben. Az enyém teljes mértékig saját készítésű. Minthogy én nem tudok varrni, ezért egy építész barátnőm hajtotta a varrógépet, én szabtam. Az anyagválasztás, az arányok és a színek választásánál hosszasan konzultáltunk lányokkal és fiúkkal egyaránt. Azt hiszem, egy szexoktatónak illik, hogy ne boltban kapható, átlagos és hibátlan, hanem saját puncipárnája legyen. Ez a párna kicsit aszimmetrikus, itt-ott kicsit tökéletlen, de egyedi és szerethető, mint ahogy egy rendes női punci. Akik tudják, hogy van ez a párnám, amit én részben szemléltetőeszköznek használok, azok általában szeretnék látni, tapintani, de legfőképpen megérteni, hogy mire is jó ez az első hallásra marhaságnak tűnő dolog.

Barátságos közelségben a punci

Nos, az egyik valóban az, hogy anatómiai hűséggel készítettük, és akár felnőtt, akár kamasz csoportnak beszélek szexuális anatómiáról, akkor arra használjuk, hogy ne kivetített pornóképeken, hanem mégiscsak 3D-ben ismerkedjünk a külső női nemi szerv részeivel. És hát természetesen van a párnának sok más, inkább szimbolikus haszna is.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: nemiszerv párna puncipárna

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr313157301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása