Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Kifogott halat nem kell etetni

2011.08.19. 12:20 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://pinkize.hu/_files/pics/00003/00003183.jpgKifogott halat nem kell etetni, vagyis ha már úgyis mellettünk a nagy Ő, akkor minek küzdeni.

Sok ember -nem általánosítanék, hogy csak Nők vagy csak Férfiak-, addig nagyon tud hajtani míg el nem nyeri a kiszemelt szívét. Utána viszont hajlamos visszavenni, elkényelmesedni. Igaz ez ugyanúgy az edzésre is, mint a legtöbb apróságra.

Hallottam egyszer mikor az öltözőben arról beszélgettek, hogy a cégnél, milyen dögös csajok vannak, és az egyik megkérdezte a haverját „nekem miért nem lehet olyan?” Természetesen elmondta, hogy nagyon szereti, és nem fogja megcsalni a párját, de mégis már elindult a lejtőn és más tetszik neki.

Minden Nő attól jó Nő, hogy tesz érte valamit. Akikkel a teremben találkoztam, vagy edzettem őket, egyöntetűen állították, hogy nagyon elégedettek a barátnővel, feleséggel, mert látják az igyekezetet. Látják, hogy heti pár alkalommal lemegy a terembe, ők otthon persze ezt meg is jegyzik, egy-egy bók kíséretében. Eszük ágában sincs másfelé nézelődni, mert akit szeretnek, az tesz, azért, hogy jól is nézzen ki.

Bármennyire is mondogatják az emberek, hogy a külső nem fontos, igenis fontos. Mert az fogod látni, azt fogod megérinteni. Kell, hogy kívánatos legyen, kell, hogy jól nézzen ki.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: együtt szerelem kapcsolat szeretet

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr593164749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása