Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Meddig tart a szerelem?

2011.06.24. 12:20 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static4.origos.hu/i/1012/20101228testedlel17.jpg

Meglátunk valakit a villamoson, a sarki közértben, az iskolában, vagy az utcán, és nem tudjuk levenni róla a szemünket. Izzad a tenyerünk és hevesebben dobog a szívünk mindig, ha újra látjuk. Tudjuk már: ő a nagy ő, s tudjuk azt is, mi az, amit érzünk: ez a szerelem. - Ma már egészen pontosan ismerjük a folyamatokat, amelyek szervezetünkben zajlanak, amikor elhatalmasodik rajtunk.
Amikor valaki szerelemes, vagy megpillantja szerelmét, akkor az agyunk azon része válik izgatottá, ami legnagyobb mennyiségben tartalmazza a dopamin receptorait.

A hormont a szervezet azonban nem termeli állandóan: összesen 30 hónapig árasztja el a testet, ezt követően egészen másfajta anyagok termelődése növekszik. Ezt megerősítik a válási statisztikák is: a számok szerint ugyanis a válások nagy része tehető a házasság 5. évére.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: love szerelem ljubav

Az ellentétek vonzzák egymást?

2011.06.24. 04:48 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Az ellentétek vonzzák egymást?„Az ellentétek vonzzák egymást” – tartja az a magyar mondás, és eme vélekedésnek szinte minden nyelvben megvan a megfelelője. Igaz, a magyar azt is mondja, hogy „megtalálja, mint zsák a foltját”. Hogy a többi nyelv erről mit mond, azt nem tudjuk, azt viszont igen, hogy a tudományos igénnyel készült felmérések inkább az utóbbi véleményt látszanak alátámasztani.
A filmeken mindig rendkívül romantikus, és látványos az egymásra találás, ha két totálisan különböző embert eresztenek össze. A durva falusi fráter mindig megszelídíti a nagyvárosi karót nyelt üzletasszonyt, ugyanúgy ahogy a szabadelvű fruska a konzervatív üzletembert, majd boldogan élnek, míg nem lesznek boldogtalanok.
Egy kapcsolat sose lehet tartós, ha nincs az emberekben közös vonás, tulajdonság, ha nincs legalább egy dolog, amit mind a ketten szeretnek, és ami összehozhatná őket. Valahogy el kell kezdeni ismerkedni, és ennek egyetlen módja van, a társalgás. Legyen az szóban, e-mailben, sms-ben, telefonon, valahogy meg kell ismerni a másikat.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: love szerelem vágy vonzzák ellentétek vonzódás

Milyen cipőt hordasz? Ilyen vagy az ágyban!

2011.06.24. 04:32 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://farm2.static.flickr.com/1219/4721072862_ba39f7ff4d.jpg

Egy kommunikációval foglalkozó ausztrál kutató megtalálni vélte az összefüggést a férfi személyisége és az általa viselt cipő között. Rusz Edit szexológus pedig ez alapján azt is elárulja, kitől mit várhatnak a hölgyek a legforróbb pillanatokban.

Westerncsizma

Viselőjének szexuális életében van egy kis színpadiasság, fontos számára, hogy a nőnél célt érjen el, és sikert arasson. Magabiztosnak akar látszani, de a túlzott igyekezet miatt bizony becsúszhat egy-egy baki. Csínján bánjon vele a nő, mert ha kizökkenti magabiztosságából, akkor előjön belőle a tehénpásztor, aki nem feltétlenül a finomságáról híres.

Szandál

Nem a férfiasság sugárzik arról, aki ilyet hord. Lezser, de nem feltétlenül a szó pozitív értelmében. Eszében sincs ugyanis hódítani, úgy véli, aki neki rendeltetett, az úgyis mellette köt majd ki. Egy jó tanács: ha nincs ötven fok árnyékban, egy férfi ne menjen randizni szandálban, mert ezzel kizárt, hogy meghozza egy nő szexuális étvágyát.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex cipő ágy

Szerelmi bánat...

2011.06.22. 14:53 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Szólj hozzá!

Címkék: szerelmi bánat

Győzd le a szerelmi bánatot!

2011.06.22. 14:52 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.thesecret.hu/files/blog/10229/_____sorrow_longing_tears______by_Westia.jpgA szakítás utáni időszak soha nem habostorta, de ha eloszlatod a gondolataidba ivódó tévhiteket, máris könnyebb lesz a továbblépés. Egy dolgot máris leszögezhetünk: nemcsak hogy túlélhető, de még építő hatású is ránk nézve.
Győzd le a szerelmi bánatot!Ne hívogassa az exét, mindenféle ürügyekkel, ne zaklassa apróságokkal. Ha elromlik a mosógépe vagy az autója, inkább bízza szakemberre vagy egy ismerősre. De semmiképpen ne volt partnerét kérje meg a dologra, akkor sem, ha a város legügyesebb ezermestere. De ami még ennél is fontosabb, hogy ne könyörögjön sírva újabb esélyért, ne fenyegetőzzön öngyilkossággal, ne valljon szerelmet, hiszen a férfiak kevés dolgot gyűlölnek jobban egy elesett, kétségbeesett nő látványánál.
Ha így tesz, csak annak az esélyét növeli, hogy exkedvesét még távolabb taszítja magától és erősen megkockáztatja egy későbbi barátság kialakulását. Egy jó tanács: ha nagyon erős késztetést érez arra, hogy felhívja az exét, előbb tárcsázza egy barátnője, az édesanyja vagy akár a nővére számát.Győzd le a szerelmi bánatot!

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: hibák szakítás ex gyűlölet szerelmi bánat könyörgés

A féltékenység legyőzése!

2011.06.22. 14:46 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Ki nem szenvedett soha egy nagy szerelem miatt? Ki nem volt soha féltékeny akár a családra és barátokra, vagy a kutyára, akit a szerelmünk elvitt sétálni, a párunk múltjára, az „ex”-ekre, és minden másra, ami a szerelmünk múltjához tartozott, még mielőtt mi a képbe kerültünk volna. A szerelemben a birtoklás és az egyén bizonytalansága szoros kapcsolatban áll, és az akár a világ legönzetlenebb emberét is féltékeny fúriává változtathatja.

A normális féltékenység és a túlzott féltékenység között a különbség a következő: a túlzottan féltékeny ember gyakorlatilag mindenkivel megtapasztalja az érzést, akivel csak randizik.
Megoldások: A féltékenység legyőzése!
• Legyen realista: Nézze meg alaposan, hogy melyek azok a dolgok, amelyek kiváltják a féltékenységet, és kérdezze meg önmagától: Mennyire reális a veszély? Valóban veszélyben van a kapcsolata? Vajon az ön viselkedése nem teszi a helyzetet még rosszabbá?

 

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: féltékenység irigység legyőzése

Színlelt és megjátszott orgazmusok

2011.06.22. 14:40 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://napidoktor.hu/napidoki/webimage/2/8/0/7/wimage/szex480.jpgAmikor az ölelés hárításról esik szó, nők és férfiak változatos kifogásokat képesek találni. Ha pedig az elhidegülés okait firtatjuk, éppoly hosszú a „bűnlajstromuk”, mint a nőknek. Mi öli meg nemcsak a vágyat, de a szerelmet is? Nos, a férfiak szerint a nők viselkedése. A nők szerint pedig az érzéketlen férfiak.

Van persze néhány dolog, amely biztosan, lassan és módszeresen gyilkolja a vágyat. Néhány dolog, amelyet az emberek szinte minden kapcsolatban elkövetnek.

Szexstressz


Nincsenek arra nézve előírások, hogy egy éjszakának milyen hosszúnak és viharosnak kell lennie. A vágynak is vannak hangulati fázisai, és meghalna, ha állandóan maximális hőfokon kellene üzemelnie. Ha mindkét fél azt akarja, hogy vágyuk olyan elsöprő legyen, mint kezdetben, előbb-utóbb mindketten teljesítménykényszerbe kerülnek.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

 

Szólj hozzá!

Címkék: szex sex férfiak nők színlelt megjátszott orgazmusok szexstressz

Az alsóneműd is legyen igényes

2011.06.22. 14:37 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.mixonline.hu/System/Articles/Images/6f0d0f96-2873-41e0-84da-e102048e60d4.jpgÁltalános vélemény, főleg a nők körében, hogy a férfiak öltözködése egyszerűen rutinszerű. Ez a fajta hozzáállás figyelhető meg a ruhadarabok kiválasztásánál, főleg, amikor alsóneműt vásárolnak.

Szerencsére a divattervezők úgy látják, hogy egyre több férfi van, aki igényesen, és divatosan öltözködik, ám az tény marad, hogy a legkevesebb időt az alsónadrágjuk kiválasztására fordítanak. Amíg a nők hosszú órákig is képesek válogatni a legújabb és legszexisebb fehérneműk között, addig a férfiak körülbelül két perc alatt megtalálják a számukra megfelelőt, és ebben benne van már az eladónál való fizetés is.

Ám jó ha tudod, hogy a nők nemcsak az elegáns cipődet, és a frissen vasalt ingedet fogják pontozni, hanem ha odakerül a sor, akkor meglehetősen szemügyre veszik az utolsó ruhadarabot is, amitől lehetőleg minél előbb megszabadulnál. Ezért jobban teszed, ha külön időt szentelsz ennek a ruhadarabnak is a megfelelő kiválasztására. Jobb, ha máris nekilátsz és átnézed a „gatyás fiókodat” a régi, kopott, vagy szakadt alsókat kiselejtezed, és beszerzel legalább egy tucat újat belőlük.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: igényes alsónemű cipő rutin ruhadarabok

Amikor a barátnőd...becsípett

2011.06.21. 10:03 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://chily.freeblog.hu/files/2011/04/jo3.jpg

Úgy tűnik, a barátnőd kissé többet ivott a kelleténél. Az első randin ritkán fordul elő ilyesmi, ezért ilyenkor a férfiak többsége úriemberként viselkedik. Nem nehéz, mivel az alig-alig ismert nő még szembetűnően ittas állapotban is ritkán rendez hisztis jelenetet.

Teljesen más a helyzet, ha életed párja – feleséged vagy barátnőd issza le magát a sárga földig, ráadásul nyilvánosan, barátaid vagy még rosszabb, kollégáid társaságában. Ebben az esetben viszont minden lehetséges eszközt be kell vetned ahhoz, hogy sem ő, sem te ne vallj szégyent magad és a kívülállók előtt. Ahelyett, hogy szintén itallal próbáld magadba fojtani a siralmas látványt, kezdj el foglalkozni szíved csücske mielőbbi hazaszállításával.

rés zeg nőNyilvánvaló, hogy párod ellenkezni fog, az is elképzelhető, hogy ehhez némi feltűnő gesztikulációk és hangoskodások is társulnak majd. Légy jelen és ne engedj a lelkesedésedből – lassan és biztosan haladj a kijárat felé. Egy stílusos módszer – vedd öledbe (ne a copfjánál húzd és ne a hónalja alatt fogd meg) és lépjetek le. Így a társaság emlékében egy hősies jófiúról alkotott kép marad meg, nem pedig az ő részeg barátnőjéről.

A leggyakoribb stratégiai hiba az, ha elkezdesz magyarázkodni a társaság előtt, mondván, hogy párod gyenge személyiség, nem igazán van hozzászokva az ilyen társasági lazulásokhoz. Az is nagy hiba, ha az ő irányába intézett hangos megjegyzésekkel próbálod csitítani a kialakult helyzetet. Hallgass. Mosolyogj. Ha sikerült eljutnod vele az ajtóig – elkönyvelheted a siker felét.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: részeg barátnő randin becsípett

Férfiak vallanak: Miért jobb a más nőjével?

2011.06.20. 20:34 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://media.alompar.hu/cikk_kepek/Milyen-szereto-vagy-a-csillagjegyed-szerint/6/565/1/original/Szenvedelyes-szereto.jpgVan-e olyan férfi, aki ne vágyna arra (ha nős, ha facér), hogy szenvedélyes viszonyt folytasson egy szexis, vad nővel, legyen az akár más asszonya? És bele se gondol, hogy a nő, akit az újért elhanyagol, éppoly szexis, vad és kívánatos egy másik férfi számára. Rögtön kiderül, mi motiválja a csalfa férfiakat, miért jó az nekik, ha kakukk módjára befészkelnek mások ágyába.

A férfiaknak olyan nő kell, aki nem akar lelkizni, beszélgetni, férjhez menni. Létezik ilyen nő? Igen, a férjes asszony – vágja rá az erősebbik nem –, aki a férjével beszéli meg a családi problémákat, a gyereknevelés kérdéseit, az anyagi gondokat. A szeretőnek pedig „csak” az ágy marad.

A modern szerető
Minden egyes percét kiélvezi a kapcsolatnak. A dolog azonban csak addig működik, amíg a szíve szabad marad. A férfiak irtóznak a kötöttségtől. – Belenézek a szemébe, és látom, hogy szeretőt keres – mondja a független „macsó”. És ha belehallgatunk a dicsekvő monológokba, kiderül, a férjes asszony őbenne megtalálta, amit állítólag keresett.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: férfiak nők jobb miért lelkizés férj feleség szerető férjes

A legforróbb szextippek – a férfimagazinok szerint

2011.06.20. 13:28 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

 

Mhttp://www.napidoktor.hu/media/content/Huncut/1334.jpgasszázs, lazító közös sport, bókok, szerepjáték, spontaneitás – ezek a férfiak tudnak valamit!

Miért van az, hogy csak a női magazinokig jutunk el, ha a szexuális életünk felpezsdítéséhez szeretnénk tippeket kapni? Miért nem lapozunk bele a férfi magazinokba vagy keresgélünk az interneten a férfiaknak szánt (elsősorban idegen nyelvű) honlapokon? Ha megtudjuk, mit tanácsolnak a magazinok az ellenkező nemnek, akkor nemcsak egyszerűbbé válik egymás szexuális igényeinek megértése vagy a vágyaink kifejezése, hanem olyat is tanulhatunk, amelytől csak jobb lesz a szex. Az egyik külföldi online magazin kigyűjtötte a különböző férfimagazinok tippjeit – ebből szemléztünk.

„A szex nem verseny!”


De nem ám! A Men’s Health férfimagazin első számú szextippje szerint legalábbis nem, de ezzel egyet kell, hogy értsünk. A nők nem azért kaptak ennyi erogén zónát, hogy azok szomjas oázisként várjanak arra, aki végre nagy kegyesen kényezteti őket. Szóval igen, igen és még egyszer igen: jöhetnek a finom csókok, a kedves harapások, a heves nyalakodás a melleken, a combbelsőn, az alhason és a forró ölünk legizzóbb pontjai körül!

 



NŐK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

FÉRFIAK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE
 

Szólj hozzá!

Címkék: erotika szerelem forró férfimagazin csábító szextippek izgató erogénzóna

süti beállítások módosítása