Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Az ellentétek vonzzák egymást?

2011.06.24. 04:48 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Az ellentétek vonzzák egymást?„Az ellentétek vonzzák egymást” – tartja az a magyar mondás, és eme vélekedésnek szinte minden nyelvben megvan a megfelelője. Igaz, a magyar azt is mondja, hogy „megtalálja, mint zsák a foltját”. Hogy a többi nyelv erről mit mond, azt nem tudjuk, azt viszont igen, hogy a tudományos igénnyel készült felmérések inkább az utóbbi véleményt látszanak alátámasztani.
A filmeken mindig rendkívül romantikus, és látványos az egymásra találás, ha két totálisan különböző embert eresztenek össze. A durva falusi fráter mindig megszelídíti a nagyvárosi karót nyelt üzletasszonyt, ugyanúgy ahogy a szabadelvű fruska a konzervatív üzletembert, majd boldogan élnek, míg nem lesznek boldogtalanok.
Egy kapcsolat sose lehet tartós, ha nincs az emberekben közös vonás, tulajdonság, ha nincs legalább egy dolog, amit mind a ketten szeretnek, és ami összehozhatná őket. Valahogy el kell kezdeni ismerkedni, és ennek egyetlen módja van, a társalgás. Legyen az szóban, e-mailben, sms-ben, telefonon, valahogy meg kell ismerni a másikat.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: love szerelem vágy vonzzák ellentétek vonzódás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr303010343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása