Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Milyen cipőt hordasz? Ilyen vagy az ágyban!

2011.06.24. 04:32 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://farm2.static.flickr.com/1219/4721072862_ba39f7ff4d.jpg

Egy kommunikációval foglalkozó ausztrál kutató megtalálni vélte az összefüggést a férfi személyisége és az általa viselt cipő között. Rusz Edit szexológus pedig ez alapján azt is elárulja, kitől mit várhatnak a hölgyek a legforróbb pillanatokban.

Westerncsizma

Viselőjének szexuális életében van egy kis színpadiasság, fontos számára, hogy a nőnél célt érjen el, és sikert arasson. Magabiztosnak akar látszani, de a túlzott igyekezet miatt bizony becsúszhat egy-egy baki. Csínján bánjon vele a nő, mert ha kizökkenti magabiztosságából, akkor előjön belőle a tehénpásztor, aki nem feltétlenül a finomságáról híres.

Szandál

Nem a férfiasság sugárzik arról, aki ilyet hord. Lezser, de nem feltétlenül a szó pozitív értelmében. Eszében sincs ugyanis hódítani, úgy véli, aki neki rendeltetett, az úgyis mellette köt majd ki. Egy jó tanács: ha nincs ötven fok árnyékban, egy férfi ne menjen randizni szandálban, mert ezzel kizárt, hogy meghozza egy nő szexuális étvágyát.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex cipő ágy

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr963010318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása