Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Válassz csúnya férfit!

2011.06.10. 16:21 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.estihirlap.hu/cikkepek/Photos/bulvar/csunya.jpgHa egy életen át mellettük kitartó partnerre vágyunk, akkor a jobban tesszük, ha náluk csúnyább férjet választunk maguknak.

Ezt állítják amerikai kutatók. Az ilyen kapcsolatokban ugyanis a felek optimistábbak és jobban támogatják egymást.

A Tennessee Egyetem kutatói a szépség és a sikeres házasság kacsolatát vizsgálták. Arra a megállapításra jutottak, hogy míg a férfiak nagy hangsúlyt helyeznek partnerük szépségére, addig a nők számára fontosabb, hogy a férjük támogassa őket.

A korábbi kutatások kimutatták azt is, hogy a kifejezetten szépnek tartott férfiak és nők vonzódnak egymáshoz és kapcsolataikban is elégedettek. Ezek a felmérések azonban csak az új párok viszonyát, tehát a kapcsolatok kezdeti időszakát vizsgálták - mondta James McNulty, a Tennessee Egyetem kutatásának vezetője.

Az új kutatás nem cáfolja, hogy a kinézet a partneri kapcsolat későbbi szakaszaiban is nagyon fontos, de más szempontól az.

A kutatók 82 olyan párt vizsgáltak, akik házasságuk előtt már három évig együtt éltek. Videóra vették, ahogy a felek valamilyen problémájukat megosztották házastársukkal, majd kielemezték, vajon a partner támogatta-e őket gondjaik megoldásában.

Míg a negatívnak minősített férj általában azt mondja: "Ez a te problémád, te oldd meg", addig a pozitív hitvesi hozzáállás a következő: "mivel segíthetek neked?".

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: férfi csúnya válassz

A megcsalás elkerülhetetlen?

2011.06.08. 06:27 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

 https://m.blog.hu/hu/hutlenseg/image/Seitensprung.jpg Minden ötödik felnőtt megcsalta már a partnerét, és az emberek fele volt már hűtlen élete során. A legfőbb motiváló erő az izgalom keresése, de a szerelem –szinte– mindent legyőz.


Viki 28 éves, jelenleg másfél éve él párkapcsolatban, amelyben – saját bevallása szerint – boldog. De nem tagadja, hogy korábban bizony félrelépett – nem is egyszer. „Nem hiszem, hogy van olyan ember, aki még soha nem lépett félre – állítja a lány. – Maximum olyan van, aki nem vallja be. Ha megcsalsz valakit, vagy téged csalnak meg, az bizonyíték arra, hogy valami gond van a kapcsolattal. Én minden esetben azért léptem félre, mert nem kaptam meg valamit a páromtól, amit viszont a másik meg tudott adni nekem. A félrelépés is egy módszer arra, hogy kitapasztaljuk, mi az, amire igazán szükségünk van.”

Mindenki másként csinálja

A monogám párkapcsolat általában azt jelenti, hogy a kapcsolatban levő felek nem kacsingatnak más felé, és hűségesek a partnerükhöz. Egy amerikai felmérés viszont azt az eredményt hozta, hogy minden ötödik felnőtt – a párkapcsolatban élők 22%-a – már megcsalta a jelenlegi partnerét.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: párkapcsolat bevallás eredmény megcsalás monogám elkerülhetetlen

Parák az ágyban

2011.06.08. 06:01 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.civishir.hu/upload/news/64/_20100402204610.jpgSzőrös testrészek, tökéletlennek vélt test, kellemetlen szagok és ízek, az orgazmus hiánya - ezeket említik a nők, ha arról kérdezik őket, mitől érzik zavarban magukat az ágyban.


Mindez valójában még nem kellene, hogy gondot okozzon, ugyanis a bajok zöme vagy alaptalan, vagy könnyen orvosolható. A szexuális problémák okai általában mélyebben gyökereznek, a megoldás sokszor a kölcsönös elfogadásban, bizalomban, a tudatosításban és a kommunikációban rejlik.

Míg a nők szexuális magatartásában felfedezhető a félelmek igen széles skálája, addig a férfiaknál három fő akadályozó tényező mutatkozhat szex közben. Ezek a potencia- és merevedési zavarok, a teljesítménykényszer, illetve a farokméret és -forma. Olyan, önmagukat elkeserítő aggodalmakat a férfiak a legritkább esetben fogalmaznak meg, amikkel a nők napi szinten gyötrik magukat Ritkán hallani olyan aggályokat, hogy borostás vagyok, szőrös a hátam, nem elég kidolgozott a felsőtestem. Hogy kevesebb külső nyomás éri őket, tény. De talán azzal is tisztában vannak, nem ez a lényeg.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szőrös kommunikáció pornó orgazmus félelem merevedés szexuális parák

Kemény dió: Randi a barátod húgával

2011.06.06. 10:22 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.femina.hu/kapcsolat/4_buja_szexfantazia_valodi_nok_gondolataival/no_elvezet.jpgLehet szinte kislány volt még mikor először láttad, vagy ha már kész nőként is ismerted meg, akkor sem úgy néztél rá, mert hiszen a barátod húgáról van szó. De eljön az a pillanat, amikor valamit meglátsz a szemében, úgy mosolyog rád, úgy szól hozzád, úgy viselkedik, hogy egyszerűen nem vagy képes kiverni a fejedből. Randizni szeretnél vele, de ott a nagy kérdés, mit szól ehhez a bátyja, aki ugye a barátod.

A fent említett helyzet nem is olyan ritka, mint ahogy azt gondolnánk. Viszont mivel a barátod húgáról van szó, ezért csakis abban az esetben szabad utat engedned a vágyaidnak, ha nem kizárólag a testiség vonz, és nem csak egy újabb zsákmányt akarsz elejteni. A legfontosabb szabály az ilyen esetekben, hogy csak komoly szándékkal közeledhetsz felé, tehát csak ha járni szeretnél vele.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: kemény szabály randi barát kislány húg

Ha Neked kell egy elkényeztetett nő

2011.06.06. 10:15 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://welemeny.transindex.ro/images/__leo/cikkek/cikkek_33310.jpgValószínűleg ezt a típust senkinek nem kell bemutatni. Már láthattad őket eleget a magazinokban, a búvárlapokban, a tévében, és persze főleg a bevásárlóközpontokban. Ezeknek a nőknek az igényét és a kívánságait valószínűleg senki nem tudja teljesen kielégíteni, tehát nagyban kerülendők. De mi van akkor, ha csak azért is kell Neked?

A lány eszméletlenül csinos, szép a bőre, finom az illata, igézőek a szemei, csak egy hatalmas hibája van, fenemód elkényeztetett. Azért, mert meg akarod szerezni, vagy be akarod törni, esetleg kissé beszerelmesedtél, még nem kell baleknak gondolnod magad. Van néhány módszer, amivel kezelni tudsz egy ilyen stílusú lányt, és rávezetni a normális viselkedés és felfogás útjára.

Te legyél, aki mindent megtervez

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: illat bige normális csinos woman dögös elkényeztetett

süti beállítások módosítása