Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Parák az ágyban

2011.06.08. 06:01 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.civishir.hu/upload/news/64/_20100402204610.jpgSzőrös testrészek, tökéletlennek vélt test, kellemetlen szagok és ízek, az orgazmus hiánya - ezeket említik a nők, ha arról kérdezik őket, mitől érzik zavarban magukat az ágyban.


Mindez valójában még nem kellene, hogy gondot okozzon, ugyanis a bajok zöme vagy alaptalan, vagy könnyen orvosolható. A szexuális problémák okai általában mélyebben gyökereznek, a megoldás sokszor a kölcsönös elfogadásban, bizalomban, a tudatosításban és a kommunikációban rejlik.

Míg a nők szexuális magatartásában felfedezhető a félelmek igen széles skálája, addig a férfiaknál három fő akadályozó tényező mutatkozhat szex közben. Ezek a potencia- és merevedési zavarok, a teljesítménykényszer, illetve a farokméret és -forma. Olyan, önmagukat elkeserítő aggodalmakat a férfiak a legritkább esetben fogalmaznak meg, amikkel a nők napi szinten gyötrik magukat Ritkán hallani olyan aggályokat, hogy borostás vagyok, szőrös a hátam, nem elég kidolgozott a felsőtestem. Hogy kevesebb külső nyomás éri őket, tény. De talán azzal is tisztában vannak, nem ez a lényeg.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szőrös kommunikáció pornó orgazmus félelem merevedés szexuális parák

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr732966758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása