Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Vedd észre, ha megcsal!

2011.05.29. 17:11 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.joy.hu/data/cikk/26/26983.hutlen_pasik_huseg_hutlenseg_igaz_tortenet_szerelmi_haromszog.w.jpgA féltékenység a legkínzóbb érzés. Előfordul, hogy alaptalan, de legtöbbször nem csal a női megérzés. Kapcsolatod egy ideje már nem a régi, és barátodról még gyanús pletykák is a füledbe jutottak? Figyeld a jeleket, és derítsd ki, ha félrelép!
Vedd észre, ha megcsal!A féltékenység a legkínzóbb érzés. Előfordul, hogy alaptalan, de legtöbbször nem csal a női megérzés. Kapcsolatod egy ideje már nem a régi, és barátodról még gyanús pletykák is a füledbe jutottak? Figyeld a jeleket, és derítsd ki, ha félrelép!

Árulkodó hívások - Az utóbbi időben mindig le van halkítva a telefonja, ha pedig valaki felhívja, mindig pont annyira messze megy tőled, hogy véletlenül se halld meg: kivel és miről beszél. Ráadásul egyre többször fordul elő, hogy ha hívod, nem veszi fel a telefont, nem válaszol az SMS-eidre, vissza is csak órák múlva hív.

 

NŐK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

FÉRFIAK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: hűtlenség figyelem megcsalás

7 hiba, amit ne kövess el egy szakítás után

2011.05.29. 16:42 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.terapia-parkapcsolat.hu/Cuccok/vegyes%20k%E9pek/795735_i_love_you.jpgEgy szakítás következtében még a lelkileg erős és edzett férfiak is tehetetlennek, és bizonytalannak érezhetik magukat. Egy szakítást sosem könnyű feldolgozni, amit csak nehezíthetnek azok a hibák, amelyeket még elkövethetünk a fájdalomérzetünk enyhítésére.

Akár tapasztalatlanabbak vagyunk, vagy esetleg nagyobb kapcsolati rutinnal rendelkezők, amikor véget ér egy viszony, az ember józan ítélőképessége is sokszor csődöt mond. A legtöbb esetben ilyenkor olyan tettekre vetemedünk, amelyeket utólag mindig megbánunk. Ezért jó tanácsként összeszedtük a hét leggyakrabban előforduló hibát, amit elkövethetsz egy szakítás után.

1.: Minden szennyest kiteregetsz

A legjobb barátok arra valók, hogy ha úgy érzed, akkor megoszd velük a magánéleti gondjaidat. De attól még, hogy jelenleg rosszul érzed magad, nem kell mindenkinek azt mondanod, hogy az eddig olyannyira imádott nő, valójában egy igénytelen buta liba, és már bánod a percet, amikor megismerted.

 

NŐ: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

FÉRFI: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: hiba szerelem szakítás csalódás

Szerelem körül forog a világ!

2011.05.29. 15:13 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://blogol.hu/pikz/Dedebibi/f_E9lig.jpegKözép-Afrikában és Csehországban kezdenek legkorábban nemi életet élni , a fiatalok már 15 évesen túl vannak az első szexuális együttléten. A spanyol és olasz lányok ezzel szemben inkább várnak – ők 20 éves korukban szerelmeskednek először.
Szerelem körül forog a világ!Közép-Afrikában és Csehországban kezdenek legkorábban nemi életet élni , a fiatalok már 15 évesen túl vannak az első szexuális együttléten. A spanyol és olasz lányok ezzel szemben inkább várnak – ők 20 éves korukban szerelmeskednek először.

- Olaszország
A nők többsége azt gondolja, az olasz pasik igazi macsók, minden percben csak a szexen jár az agyuk és imádják a romantikus helyszíneket. Bármilyen kiábrándító is, de a felmérés nem ezt mutatja. Bár az olasz pasik tényleg imádják a szexet, de egy tengerparti helyszín helyett inkább az autó hátsó ülését preferálják.

 

NŐK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

FÉRFIAK: FOLYTATÁZHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: élet magyar olasz német szex japán szerelem világ kínai országok

Megcsalás és megbocsátás

2011.05.28. 23:25 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Szólj hozzá!

Címkék: megcsalás megbocsátás

Csak a fizikai megcsalás számít?

2011.05.28. 10:56 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS9NM9Z8GbKEgX_7IISNvCgLGDDqeSym_A8cHqs3lHjUuJGFeaQpQ&t=1Vajon megcsalásnak számít-e ha gondolatban bizony sokszor máshol járunk?


Sokat beszéltünk már a megcsalás okairól, és arról, hogy mi történik akkor, ha minket csalnak meg. Arról azonban még nem esett szó, hogy vajon megcsalásnak számít-e ha gondolatban bizony sokszor máshol járunk?

Van, aki nem meri átlépni azt a bizonyos határt. Fél önmagától és a másik reakciójától. Ha megteszi, már nincs visszaút, és ő is a csalók táborába tartozik. Azok, akik tettekkel nem csalnak, még ugyanúgy átverik a másikat? Bizonyos nézetek szerint a testi megcsalás néha nem számít. Egyszerű szükségletkielégítésről van szó, biológia, ami az emebrek mindennapi életéhez tartozik. Eszerint a vélemény szerint az érzelmi megcsalás sokkal nagyobb bűn, mint a fizikai, hiszen ebben az esetben valójában már véget vetettünk a kapcsolatnak. Tényleg így lenne? Mi az a határ a gondolatok szintjén, ami után már nincs visszaút. Vágyakozhatunk más után, és gondolhatunk másra, néha csak egyszerű fellángolásról van szó. Egy arc, egy mosoly, ami egy kis időre az emlékezetünkbe vésődik, és mai egy kis felüdülést hoz a hétköznapokba.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: férfiak hűtlenség nők megcsalás ábrándozás

Mit keresnek a férfiak egy nőben?

2011.05.27. 09:02 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.napidoktor.hu/media/content/Huncut/11673.jpgSzeretnéd tudni, mi kell egy férfinak? Mik azok a dolgok, amelyeket ha megkap egy nőtől, akkor teljesen odáig lesz érte?


1) Bókolj a férfinak!

2) Fogadd el a segítségét!

3) Bánj vele egyenrangúként!

4) Legyél a barátja!

5) Ne próbáld megváltoztatni!

6) Varázsolj mosolyt az arcára!

7) Ismerd el!

 

NŐK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

FÉRFIAK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: keresés férfiak szerelem nők flört

Szépségtrükkök, amiket imádnak és utálnak a pasik

2011.05.27. 08:54 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://imgnj2.strawberrynet.com/images/products/11269700014.jpgVan, hogy szuperelégedetten nézünk a tükörbe: Igen, ezt most jól összehoztam, minden klappol, a fenébe is, hát jól nézek ki! Aztán a fürdőszobából kilépve, feltéve azt az egyszerűnek tűnő kérdés, hogy "Na, hogy nézek ki?", véletlenül sem azt a választ kapjuk, amit hallani szerettünk volna. Vajon hol szúrtuk el? Ennek jártunk utána, hogy mik azok a praktikák, sminkcuccok, technikák, amiket jobb hanyagolni, vagy épp ellenkezőleg: érdemes használni, hisz a srácok zabálják.

A közhiedelemmel ellentétben a férfi nem egyszerű teremtés, igenis kiszúrja, ha elaludtad a hajad, meg azt is, ha túl sok lett a pirosító. Lehet, hogy nem mondja ki, de érzi, hogy valami nem klappol. Miből használjunk sokat és miből keveset? Ez következik most. Elöljáróban anyit elárulunk: ha a természetesség jegyében piperészkedünk, nagyon nem lőhetünk mellé.

NŐK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

FÉRFIAK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

Szólj hozzá!

Címkék: férfiak nők pasik smink elégedettség imádat imádnak szépségtrükk utálnak

A szinglik fajtái: te melyik csoportba tartozol?

2011.05.26. 21:35 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

 

A szingliség nem csupán azt jelenti, hogy egyedül vagy, arról is szólhat, hogy épp társat keresel. Esélyeidet a párkeresési módszerek jelentősen meghatározhatják, lássuk, vajon te melyik csoportba tartozol?

Thinkstock

 

A pechmadár

Lerí rólad a szerencsétlenség, semmi sem sikerül elsőre, egyszerűen vonzod a bajt és szeretnéd, ha egy pasi végre megmentene? Bánatos őzikeszemeid talán részvétet keltenek egy kis időre, ám ne feledd, a negatív kisugárzás másokra is hatással van, ami hosszú távon ahhoz vezethet, hogy senki sem akar majd a társaságodban lenni, és minden pasi fejvesztve menekülnek előled.

 

 

NŐK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

FÉRFIAK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

Szólj hozzá!

Címkék: szex szerelem öröm csoport bánat szingli

Így árulkodik rólad a szemed

2011.05.26. 18:48 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static3.origos.hu/i/1105/20110525testedlel3.jpgÓvodás gyerekek precízebben, nagyobb örömmel oldják meg feladataikat, ha anyjuk figyelő tekintetét érzik magukon. A szerelmes nő vérnyomása megemelkedik, arca kipirul, érverése szaporább lesz, ha azt érzékeli, hogy kedvese tekintete pásztázza az arcát.

De miért ez a szinte kézzelfogható hatása a tekintetnek? Miért ennyire fontos számunkra a másik ember pillantása? Milyen üzeneteket közvetít egyik embertől a másikig a tekintet?

A szem nem hazudik...

A tekintet, vagyis a szem a testbeszéd, a metakommunikáció talán egyik legfontosabb eszköze. A verbális kommunikáció mellett a legérthetőbb módon vagyunk képesek a szemünkkel kifejezni érzelmeinket, pillanatnyi állapotunkat, és a szavakkal (és más kommunikációs eszközzel) ellentétben, úgy tűnik, a szemünk az egyetlen, amely képtelen füllenteni.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

Szólj hozzá!

Címkék: hazugság tekintet szem őszinteség szemek füllentés verbális pillantás metakommunikáció

Tegyük magunkat vonzóbbá!

2011.05.26. 09:38 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://casanovatitok.info/wp-content/uploads/2011/04/girl1.pngManapság egyre több feromon tartalmú szépségápolási cikkről hallhatunk a médiában. Sokan erősen kétkedve fogadják őket, míg vannak elégedett hívei is, de akadnak, akik nem is igazán tudják, miről is van szó pontosan. Vizsgáljuk hát meg a kérdést: mi is az a feromon?


A feromon olyan kémiai vegyület, melyet az állatok illetve emberek szervezete termel, és kimagasló szerepe van a kommunikációban. Az állatok például feromonjaik kibocsátásával jelölik meg területüket, általa ismerik fel fajtársaikat, a semleges, vagy ellenséges fajokat, és a feromonok segítségével találnak maguknak párt. Az embereknél elsősorban ez utóbbi, azaz a párválasztás esetében játszik nagy szerepet.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása