Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

7 hiba, amit ne kövess el egy szakítás után

2011.05.29. 16:42 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.terapia-parkapcsolat.hu/Cuccok/vegyes%20k%E9pek/795735_i_love_you.jpgEgy szakítás következtében még a lelkileg erős és edzett férfiak is tehetetlennek, és bizonytalannak érezhetik magukat. Egy szakítást sosem könnyű feldolgozni, amit csak nehezíthetnek azok a hibák, amelyeket még elkövethetünk a fájdalomérzetünk enyhítésére.

Akár tapasztalatlanabbak vagyunk, vagy esetleg nagyobb kapcsolati rutinnal rendelkezők, amikor véget ér egy viszony, az ember józan ítélőképessége is sokszor csődöt mond. A legtöbb esetben ilyenkor olyan tettekre vetemedünk, amelyeket utólag mindig megbánunk. Ezért jó tanácsként összeszedtük a hét leggyakrabban előforduló hibát, amit elkövethetsz egy szakítás után.

1.: Minden szennyest kiteregetsz

A legjobb barátok arra valók, hogy ha úgy érzed, akkor megoszd velük a magánéleti gondjaidat. De attól még, hogy jelenleg rosszul érzed magad, nem kell mindenkinek azt mondanod, hogy az eddig olyannyira imádott nő, valójában egy igénytelen buta liba, és már bánod a percet, amikor megismerted.

 

NŐ: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

FÉRFI: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: hiba szerelem szakítás csalódás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr752941163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása