Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Pornót néz a pasim!

2011.10.28. 01:26 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.joy.hu/data/cfile.php?id=20621&v=wVajon minden férfi néz szexfilmeket, ha megteheti? De hát miért jó nézni, ha csinálni is lehet? És hogy viszonyuljunk ehhez az egészhez?

Minden férfi pornón szereti?

Vannak nők, akiket körülbelül annyira érint meg, ha párjukat pornónézés közben lepik meg, mintha a spongyabob előtt kapták volna rajta, s akár le is ülnek mellé, hogy –szó szerint – együtt élvezzék a műsort. És vannak, akik oltári hisztit csapnak ki érte, mert szörnyen megalázónak, csaknem megcsalásnak élik meg a dolgot. Aztán vannak férfiak, akik néznek pornót, és vannak, akiket hidegen hagy… vagy másképp szólva: vannak pasik, akik bevallják, és vannak, akik nem. Merthogy igazság szerint nemigen van olyan férfi, akit ne villanyozna fel egy-egy zaftosabb jelenet, és ne szögezne a képernyő elé.

Itthon meg alvás.hu?


De mitől olyan érdekes egy filmvásznon pergő képsor, ha egyszer adva van a reális lehetősége is a szeretkezésnek?! Vagy ahogy egy tűzrőlpattant asszonyka mondta az urának, rajtacsípve őt az internetes pornó előtt: Igen? Szex? Itthon meg alvás.hu?! Mert mi, nők, még azok is, akik szívesen néznek erotikus filmeket akár pasipótlóként, akár a közös szerelmi élet fűszerezéseként, nehezen értjük ezt meg. Hogy miért jobb nézni, mint csinálni.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: pornó

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr273335334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása