Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

A csiklóizgatás az út a hüvelyi orgazmus felé

2011.07.20. 07:22 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.funnydb.com/img/glitter-graphics/sexy/044.gifA nők kis százaléka élvezi, ha csak a hüvelyfalát ingerlik, a legtöbben direkt csiklóizgatással képesek csak a csúcsra törni. A szexológus szerint reflexszerűen rögzült az agyban a csiklóhoz kötődő pozitív élmény, ami megfelelő technikával, rengeteg gyakorlással, intim tornával, jó partnerrel és jó kommunikációval átvezethető az aktus közbeni, behatolással összefüggő örömökre.
hirdetés

A női orgazmus sokkal bonyolultabb és összetettebb, mint a férfiaké, velük ellentétben ugyanis ez nem spontán képesség, illetve nem is annyira látványos és egyértelmű. Számtalan felmérés készült már a nők orgazmusáról, külön kitérve a kérdésre, hogy csiklóizgatás nélkül, pusztán a hüvelybe hatolással is képesek-e elérni a csúcspontot – már azok, akik képesek rá. Ahány felmérés készült, annyiféle eredmény született: hazánkban a Nagy Szex Tesztet kitöltő, orgazmusra képes nők 56 százaléka adott számot vaginális örömökről, míg egy harvardi kutatás szerint ez a szám a nők 25%-ára jellemző csupán. Az Alfred Kinsey Intézet felmérése szerint a nők akkor érik el az orgazmus állapotát, amikor a hüvelyt és a csiklót egyaránt ingerlik. A kérdés egy nőkből álló baráti társaságban vetődött fel: van olyan egyáltalán, hogy hüvelyi orgazmus? És ha valakinek nincs ilyenje, akkor meg tudja tanulni?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex orgazmus szerelem vágy csilkóizgatás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr343082263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása