Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Amit eddig nem tudtál az óvszerekről

2011.12.03. 19:41 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.mixonline.hu/System/Articles/Images/7a593ec2-7cad-4b94-996f-052b4ab88fff.jpgA gumióvszer az egyik legnépszerűbb védekezési eljárás világszerte. Hogy miért? Mert hormonmentes, hatékonyan véd a nem kívánt terhességtől, a nemi úton terjedő betegségektől, és szinte bárhol beszerezhető. Ezt mind tudod te is, de azt talán nem, hogy...


C asanova is használta

Az első kondomokat még állati belekből, például birkabélből készítették. Állítólag már Casanova is használt "gumit" a XVIII. században, hogy megvédje őt érzéki kalandozásai közben az akkoriban is terjedő szifilisztől és a nem kívánt utódoktól. Az elmúlt néhány száz évben az óvszerek is haladtak a korral, ma már nem állati eredetű anyagokból készítik őket, hanem természetes kaucsuk-latexből, polietilénből vagy poliuretánból. Európában a gumióvszereknek fontos kritériumoknak kell megfelelniük. A gyártóknak tanúsítványokkal kell rendelkezniük, hogy termékük anyaga, minősége, tisztasága és tartóssága megfelel a szigorú európai uniós előírásoknak. A kondom népszerűsége évtizedek óta töretlen, bár sokak szerint nem a legkényelmesebb viselet, de vitathatatlanul az egyik legjobb megoldás, hiszen mindenféle férfiméretben kapható, ha kell, nyúlik is a hímtag kedvéért - nem beszélve az ízes, illatos, bordázott és rücskös változatokról.

Vágygyilkosgumi?

Annak ellenére, hogy mennyi pozitívumot sorolhatunk fel a gumióvszer mellett, sokan egyszerűen vágygyilkosnak tartják az eszközt. Egyrészt azért, mert gátolja a test-test kontaktus élményt, másrészt pedig a behatolás előtti másodpercekben - amikor az izgalom a tetőfokára hág - sokan nem szeretnek a ki- és becsomagolással bíbelődni. A legújabb kondomok között azonban már vannak olyanok is, amelyek extra vékony latexből készülnek, használat közben szinte észrevehetetlenek, és a felhúzásuk is megoldható egyetlen mozdulattal. Az sem mellékes, hogy ezek az eszközök pontosan olyan biztonságosak, mint a hagyományos társaik.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: óvszer

Miért színlel a nő?

2011.12.03. 19:28 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.moremagazine.co.uk/image/uploads/images/article1_landscape-1314979225.jpgTorz az a szexuális világ, ami körülvesz minket. A gyerekek pornón nőnek fel. A kisfiúk megtanulják, hogy a nő szájában kell elsülni. Aztán amikor szexre kerül a sor, mindenki eljátssza, amit megtanult – de gyanítom, a nőknek ez kevésbé okoz örömet.” Új sorozatunkban négy nő és két férfi – egyik meleg – beszél a szexről. Már a női színlelés is megosztotta őket. 1. rész.

A szereplők

Eszter (30): Kemény. Határozott. Magabiztos. Büszkesége mindenek fölött áll. Párkapcsolataiban tiszta lapokat oszt, játszani nem szeret. Talán pont azért bomlanak érte a férfiak, mert egyedül is mer lenni. Ennek ellenére nem jégcsapból faragták, érzelmi intelligenciája magasan az átlag fölött van. Hogy mit gondol a szexről? A kapcsolat hetven százaléka múlik ezen. Pár hónapja rúgta ki a vőlegényét.

Lilla (26): A legszerényebbek legszerényebbike. Nagy bizalmat jelent részéről, hogy beszállt ebbe a beszélgetésbe. Tiszta és finom nő, kicsit félénk, az embernek nehezére esik szexuális dolgokkal társítani. Hosszú szingliség után most újra párkapcsolatban él.

Gábor (37): A csapat egyetlen meleg tagja. Amióta az eszét tudja, a férfiakhoz vonzódik. Határozott és nagyon kemény egyéniség, ellentmondást nem tűr. Felfogása szerint ő egy csomag, amiben vannak jó és rossz tulajdonságok, s aki ez utóbbiakból nem kér, az nem kap a jóból sem. A szexről szabadon, olykor szabatosan beszél, tabukat nem ismer és mindenről van véleménye. Két és fél éve boldog párkapcsolatban él.

Albert (34): Minden nő álma: hibátlan test, kedves modor, jó stílusérzék. Le is csaptak rá, négy éve nős, s egy hároméves kislány édesapja. Szex dolgában fantáziája kimeríthetetlen, és amit egy házasság keretei elbírnak, azt mind kipróbálta már.

Detti (29): Ízig-vérig nő, az a típus, aki után az utcán háromszor is megfordulnak a férfiak. S mivel hogy nagyon nő, a szex sem maradhat el. Komoly párkapcsolat, felületes viszony, mikor mi. Lényeg, hogy jól érezze magát. Jelenleg facér, de kísérő, az mindig akad.

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: színlelés

Nyitott házasság: előnyök, buktatók

2011.12.03. 19:19 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.kiskegyed.hu/db/07/33/80471-nemtudok01bi-d000107336dfaaf29ea5d.jpgNyitott házasság. Van, aki szerint badarság. És van, aki szerint a minőségi együttlétnek csak e formája lehet tartós. Még a pszichológusok, társadalomkutatók véleménye is szöges ellentétben áll sokszor egymással: elbírja-e egy kapcsolat a párhuzamos viszonylatokat.

Levágatjuk a hajunkat, új állást keresünk, jógázni kezdünk, átfestjük a falakat, vagy évekig spórolunk, hogy elutazhassunk egy távoli, egzotikus országba… Többé-kevésbé mindenki küzd a hétköznapok, a megszokás, az unalom ellen. Szerelemfronton sincs ez másként. A kérdés csak az: kapcsolaton belül vagy kívül keresse az ember az újdonság varázsát?

Majd harminc éve megjelent egy könyv (amelyet aztán többször újranyomtak). Nyitott házasság-korszerűbb életstílus– dr. Szilágyi Vilmos munkája. A szerző úgy véli, a jövő egyértelműen a szabadabb és rugalmasabb kapcsolatoké. A holtodiglan-holtomiglan ígérete, az életre szóló szerelem és hűség illúziója helyett szerinte a pároknak szembe kell nézniük a valósággal, a képtelen elvárásokkal, amelyeknek megfelelni nemigen lehet, legfeljebb a megfelelés látszatát tartani, és közben hazudni, csalni, átverni azt, aki a legközelebb áll hozzánk. Úgy tűnik, a szerző jóslatának beigazolódása még várat magára. Nem hinném, hogy manapság többen kötnék össze úgy az életüket valakivel, hogy társukkal megállapodnak: testileg is teljes szabadságot adnak egymásnak. (Az más, de fontos kérdés, hogy a fiatalok házasodási kedve erősen megcsappant időközben, tehát a függetlenségét feladni mégiscsak kevésbé hajlandó a mostani generáció! A házasság és a monogám élet ígérete között ugyanis még mindig egyenlőségjelet tesz.)

Kinek nyitott?

Nyitott házasság: nem egyértelmű a jelentése. Azoknak sem, akik hódolnak neki. Mert, ha csak az egyik lépeget (félre), a másik meg hű, akkor az milyen viszony? És ha az egyik csak azért egyezik bele a „korszerűbb életstílusba”, hogy megtartsa poligám kedvesét? (Évszázadokon át általános volt e faramuci helyzet, a férfi tarthatott szeretőt, a nő nem.)

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: előnyök nyitott házasság buktatók

Száraz szex

2011.11.28. 14:35 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Mindenki, aki szeretné megelőzni a terhességet, keresi a legfelelőbb módszert erre. Akár gondolkodsz azon, hogy kipróbáld-e a száraz szexet, esetleg már meg is tetted, vagy csak érdekel a 100%-ig biztonságos testiség, mindenképpen sok kérdés merülhet fel benned.
Pár szóban a száraz szexről:

• Olyan szexuális játék, amelynek során nem jut sperma a vaginába, a terhesség megelőzése érdekében
• Biztonságos, hatásos és kényelmes.

Itt vannak a leggyakrabban feltett kérdések a száraz szexről. Reméljük a válaszok segítenek majd dönteni, vajon alkalmas e számodra.
Mi is az a száraz szex?

A száraz szex különböző dolgokat jelent különböző embereknek. Egyes embereknek a száraz szex egyenlő minden fajta szexuális játékkal, vaginális közösülés nélkül. Másoknak ez azt jelenti, hogy semmiféle behatolás nem történik – se orális, se anális, se vaginális.
Hogy előzi meg a száraz szex a terhességet?

A száraz szex távol tartja a spermát a vaginától, így előzi meg a terhességet. A teherbe esés nem történhet meg, ha nincs sperma jelen.
Mennyire hatásos a száraz szex?

A hatásosság egy fontos és komoly dolog, amikor a terhességet megelőző módszerek közül szeretnénk választani. Úgy, mint más eljárásoknál is, a száraz szex annál hatékonyabb, minél helyesebben alkalmazzuk.

A száraz szex közel 100%-os biztonságot jelent a teherbe esés ellen. De akár a terhesség is előfordulhat, ha sperma vagy elő váladék csöppen a szeméremtestre és a vaginába jut.

Továbbá a száraz szex nagymértékben csökkenti a HIV/AIDS kockázatát is és ezen túl még számos nemi betegségét is – persze csak akkor, ha a száraz szex nem jelent orális vagy anális közösülést. Néhány fertőzés, például a herpesz vagy HPV bőrön keresztüli érintkezés során is elkapható. Ezek ellen a latex és az egyéb gumivédők nyújthatnak biztonságot.
Mennyire biztonságos a száraz szex?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex száraz

süti beállítások módosítása