Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

A jó anyós-meny viszony 10 szabálya

2011.11.10. 12:17 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://pinkize.hu/_files/pics/00005/00005850.jpgEgyes anyósok édesek: süteményeket sütnek,

szeretnek és veletek örülnek, mások viszont megkeserítik az életedet. Útmutatónk segítségedre lesz, hogy a köztetek levő viszony felhőtlen lehessen!

1. Viselkedj úgy, mint ahogy szeretnéd, hogy ő viselkedjen
Ez a szabály minden emberi viszonyra igaz, de anyós-ügyben különösképp. Még ha teljesen különböztök is, párod miatt meg kell próbálnod jó barátságban lenni vele.

Ha kedves vagy, és kiemelt figyelmet szentelsz neki, ő is hasonlóan fog hozzád viszonyulni.

2. Értsd meg érzéseit
Próbáld egy pillanatra az ő bőrébe képzelni magad, és rá fogsz jönni honnan ered az úgynevezett zavaró viselkedése.

Ő mindennél jobban szereti azt az embert, akihez te férjhez mentél, tehát lennie kell valami jónak is lelkében!

3. Mindig légy udvarias
Az egyik legnehezebb része az anyós-meny viszonynak, hogy tartani tudd a szádat és ellen tudj állni a kritikáknak. Légy mindig udvarias, mert ő idősebb és mert nem érdemes mindent felvenni.

Ha anyósod megnyugodott, biztosan átértékeli mindazt, amit fejedhez vágott. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne állj ki az igazad mellett, de mindezt udvarias formában közöld.

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!

Címkék: szabály anyós 10 viszony meny

Mit tegyünk, ha a férfinak "rémálom" a gyerek?

2011.11.10. 12:11 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://twice.hu/wp-content/uploads/2010/07/aggodo-ferfi.jpg"Eddig mi voltunk a nő szíve csücske - ezután azonban a gyermek lenne az. Éjjel háromkor arra ébredünk fel, hogy pelenkacserével álmodtunk, és nem esett jól. Párunk azonban egyre gyakrabban emlegeti a babát. Van kiút?"

Manapság sajnos nem kevés nő és férfi kerül nehéz helyzetbe, amikor hosszabb ideje együtt vannak már, de egyszercsak kiderül, nem teljesen egyformák az elképzeléseik.

A nő egyre gyakrabban emlegeti a babavállalást, látványosan ellágyul a kisbabák láttán, "demonstrálja", hogy nekünk sem kellene tovább várni a dologgal. Csakhogy az apajelölt nem egészen így gondolja. Sőt.

Egyenesen rémálmai vannak arról, hogy pelenkát kell cserélnie, elképzeli, hogy a kisgyermek lépéseire ébred fel hajnali ötkor, és semmi kedve hozzá. Visszaidézi, hogy egy repülőgépen ült, és egyszer csak nyugalmát egy síró, majd hisztériázó baba hangja zavarta meg.

Tudja, neki erre (még legalábbis) nincs szüksége. Jó számára a helyzet úgy, ahogy van, azt csinál, amit akar, viszonylag szabadon, nincsenek komoly kötelezettségei.

A párja azonban arról beszél, mennyire csodálatos lenne végre családot alapítani. Alig várja, hogy babát ringathasson, hogy szoptathasson - a férfi azonban elképzelni se tudja, hogy más is a kedvese melléhez érjen.

Hogyan tovább?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek rémálom

Minél korábbi szex, minél több pasival: méhnyakrák a vége?

2011.11.09. 10:29 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.egeszsegkalauz.hu/db/02/BC/rakszures-ajanlo-d000002BC1cd2547f2c02.jpgA huszonéves lányok egyre veszélyeztetettebbek

Drám ai mértékben megemelkedett a méhnyakrákos esetek száma a nők körében az utóbbi években - különösen a huszonévesek körében. Hogyan lehetséges ez, amikor a védekezésre oly nagy hangsúly kerül napjainkban?

Miközben az idősebb korosztályban csökken a méhnyakrákos esetek száma, a huszonéves lányok körében az utóbbi időben nőtt, nem is kis mértékben. A múlt évtizedben az új esetek száma 40 százalékkal emelkedett. Manapság évente 300 új esetet diagnosztizálnak csak Nagy-Britanniában.

A kutatók szerint a drámai emelkedés oka az, hogy a fiatal lányok sok esetben nem védekeznek megfelelően szex közben, és egyre több a partnerük.

A méhnyakrákot a humán papilloma vírus okozza, amely szexuális aktuson keresztül terjed. A vírus rendkívül gyakori - ugyanaz a fertőzés, amely a genitális szemölcsöket okozza -, de a legtöbb törzse nem okoz rákot.

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex méhnyakrák

Ronda nő + jó pasi = szerelem?

2011.11.09. 10:23 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://braincrack.files.wordpress.com/2007/09/uglygirl2.jpgLétezik még olyan nő, aki élete során legalább egyszer ne került volna hasonló cipőbe?

Mindannyian tapasztaltuk már az érzést, hogy szívfacsaró és nagyon bosszantó dolog tud lenni, amikor exünket, egy nálunk sokkal alcsonyabb szinten álló nővel látjuk. Főleg ami a külsőségeket illeti...

Biztos te is átéltélted már ezt. De ha mégse, akkor te nagyon szerencsés vagy, bár szinte tuti, hogy akadt valaki a környezetedben, aki viszont már tapasztalta eme kiábrándító dolgot. Természetes, hogy miután lezárul egy kapcsolat, és felszáradnak a könnyek, begyógyulnak a sebek, többé már nem tekintünk úgy az exünkre. Sőt, normális esetben, neki is azt kívánjuk, hogy találja meg végre a boldogságát, ha már mellettünk mégse tudta ezt megvalósítani. Na de mégis hogyan van az, hogy általában mindig sokkal csúnyább, butább és jelentéktelenebb nőre cserélnek le minket?

Ennek a dolognak próbálunk most utána járni!

Adott a férfi, mint fajfenntartó lény. Amióta Isten megalkotta, csak szórja a magvait, fejetlen módon. Mai világunkban pedig, sokkal elterjedtebb dolog, hogy közel sem számít a legtöbbjüknek a minőség csak a mennyiség. Így nem csoda, hogy bőven van miből válogatniuk a „húspiacon.” Tudományosan alátámasztott tény, hogy manapság egy férfire hat nő jut, mivel ennyiszer több nő van már a világon.

Ha belegondolunk, ezek elég ijesztő számok. Nem lehet csodálkozni azon, hogy folytonos háborúk zajlanak, és kész csatatérré változott már a párkapcsolatok játéktere. Hiába kemény dió a férfi, hiába a makacsság, az akaratosság, elfogadott tény (és sokuk nem is titkolja), hogy a legtöbb pasi örök gyerek. Jó és rossz tulajdonságaikat nézve egyaránt.

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem ronda nő jó pasi

Honnan tudhatod, hogy nincs oda érted?

2011.11.08. 20:26 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://blogol.hu/pikz/remember15/975516_f520.jpgA legtöbbünknek volt szerencséje ilyen kapcsolatokhoz legalább egyszer. Utólag okosak vagyunk, de aki először esik a majdnem-szerelem csapdájába, az bizony nehezen látja be: annyira azért nem fontos a másiknak. Mikor van itt az ideje továbbállni?

A paranoiás nő ebből a szempontból szerencsés alkat: gyanakvó és bizalmatlan, nem dől be a meséknek csak úgy. A legtöbbünk azonban annyira szeretne hinni a szerelemben, hogy még a legnyilvánvalóbb jeleket sem akarja észrevenni.

Tudod, miről beszélek: a pasi, akivel kapcsolatban sosem tudod, hányadán is álltok. Aki időnként kifacsarja a szíved, de mindig tesz valamit, amitől mentegeted magadban, és bízol rendületlenül. A Megbízhatatlan, a Játékos, az Elkötelezettség-fóbiás, az Egóbajnok, az Örök gyerek – végül is nem típus kérdése. A lényeg, hogy igazából nem akar veled komoly kapcsolatot, épp csak elfelejti ezt nyíltan közölni. Mik azok a jól látható jelek, amiket általában nem vagyunk hajlandóak tudomásul venni?


Fizikai jelek

Kerüli a szemkontaktust, a teste gyakran elfordul tőled, keresztbe tett karral ül, nem ölel meg magától, csak ha te kezdeményezed. Ha mellé ülsz, vagy mellette állsz, nem érint meg. Fizikailag is tart egy lépés távolságot, hacsak te bele nem lépsz a terébe.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása