Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Akkor higgy egy férfinak, ha ló legel a sírján

2011.10.29. 12:22 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://veee.freeblog.hu/files/PasiGKBW2.jpgA nagyszülőkről élő sztereotípiák nagy része levezethető abból az egyszerű tényből, hogy mivel a szüleink felnevelése pont elég volt nekik, az unokák tekintetében már inkább csak kibicelnének. Így aztán a személyükhöz nem a konfliktusok meg a folytonos papolás kötődnek, hanem régebbi korok bölcseletei és tapasztalatai, amelyek jó esetben egy-egy frappáns mondatba kristályosodtak ki az idők során. Összeszedtem a legjobbakat.

A gyermeki énünk egy halom értéktelennek tűnő információt őrizget, hogy aztán egy váratlan pillanatban felugorjon egy mondat, amire rácsodálkozhatunk, hogy honnan is jön. Általában a nagypapától vagy a nagymamától - attól függ, melyikük a nagyobb dumás, mert ebben az életkorban a férfiak gyakran felzárkóznak a nőkhöz. Néha ezeknek a mondatoknak se füle se farka, máskor viszont kiderül, hogy nem is beszélt butaságot az öreg, és a nagyszülők tudnak valami nagyon fontosat az életről, amit mi csak most kezdünk kapizsgálni.
Minden rendes úrilány

Nagyanyáinknál még presztízs kérdés volt a női büszkeség. Abban az időben elképzelhetetlen volt, hogy egy nő kezdeményezzen, vagy egy férfi udvarlás nélkül, csak úgy ajtóstul rontson a házba. Persze egy nőnek nemcsak kéretnie kellett tudni magát, de minden helyzetben úrilányhoz méltóan illett viselkednie.

Ingrid nagymamája így próbálta elültetni unokájában a női büszkeséget. “A nő ne nyomuljon a férfira, és ne menjen fel a férfi lakására akkor sem, ha már udvarol neki.” Juditot nagypapája negatív példán keresztül orientálta a helyes megjelenésre. “Ne úgy ülj le, mint egy tehén!” Judit pedig azóta is úgy ül le, ahogy illik.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Pornót néz a pasim!

2011.10.28. 01:26 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.joy.hu/data/cfile.php?id=20621&v=wVajon minden férfi néz szexfilmeket, ha megteheti? De hát miért jó nézni, ha csinálni is lehet? És hogy viszonyuljunk ehhez az egészhez?

Minden férfi pornón szereti?

Vannak nők, akiket körülbelül annyira érint meg, ha párjukat pornónézés közben lepik meg, mintha a spongyabob előtt kapták volna rajta, s akár le is ülnek mellé, hogy –szó szerint – együtt élvezzék a műsort. És vannak, akik oltári hisztit csapnak ki érte, mert szörnyen megalázónak, csaknem megcsalásnak élik meg a dolgot. Aztán vannak férfiak, akik néznek pornót, és vannak, akiket hidegen hagy… vagy másképp szólva: vannak pasik, akik bevallják, és vannak, akik nem. Merthogy igazság szerint nemigen van olyan férfi, akit ne villanyozna fel egy-egy zaftosabb jelenet, és ne szögezne a képernyő elé.

Itthon meg alvás.hu?


De mitől olyan érdekes egy filmvásznon pergő képsor, ha egyszer adva van a reális lehetősége is a szeretkezésnek?! Vagy ahogy egy tűzrőlpattant asszonyka mondta az urának, rajtacsípve őt az internetes pornó előtt: Igen? Szex? Itthon meg alvás.hu?! Mert mi, nők, még azok is, akik szívesen néznek erotikus filmeket akár pasipótlóként, akár a közös szerelmi élet fűszerezéseként, nehezen értjük ezt meg. Hogy miért jobb nézni, mint csinálni.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: pornó

6 dolog, amiről nem beszélünk egy házasságban

2011.10.26. 20:22 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://pvf.freeblog.hu/files/torta.jpgÚgy tűnik, amint egy pár komolyabbra fordítja közös életét, bizonyos témák a szőnyeg alá kerülnek. Vajon miről nem esik szó az esküvő után?

Dugipénz
Dóra (29) könyvelő - "Lehet, hogy csúnyán hangzik, de némi zsebpénzt mindig eltitkolok a férjem elől. Könyvelőként dolgozom és így én kezelem a háztartásunk pénzügyeit is, a párom tudja, hogy mennyit keresek. De bevallom, amikor adóbevallási időszak van és beesik néhány extra munka, annak a díját nem teszem be a közösbe. Nem vásárolgatok holmikat, mert azt meg kéne magyarázni otthon, de úgy érzem, hogy egy masszázs, jobb kozmetikai kezelés, vagy épp egy jó ebéd a barátnőimmel jár nekem. Ráadásul még csak nem is a közös kasszából veszem ki rá a pénzt!”


Szex a lelke mindennek
Kata (32) asszisztens - "Az én férjemet nem igazán motiválja a ház körüli munka, viszont a szexet szereti. Éppen ezért általában bejön az a trükk, hogy ha valamit meg kell csinálni, akkor egyszerűen ezzel a dologgal vesztegetem meg. Jelenleg épp tartozom neki, mert kifestette a hálószobát!”

Névvált oztatás
Ildikó (35) üzletasszony - "Én rendíthetetlen feminista vagyok, de mégis felvettem a férjem vezetéknevét, amikor hozzámentem. Az ok: alkut kötöttünk, előre kitaláltuk minden leendő gyermekünk nevét és a keresztnevekben én dönthettem. Anyukám jót nevetett ezen, de mindenki más azt hiszi, hogy a szívem mélyén imádom a tradíciókat.”

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: titok házasság

4 csókfajta amit imádnak a férfiak

2011.10.24. 15:41 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Talán hihetetlenül hangzik, de a sok sztereotipia ellenére a legtöbb férfi igenis szeret csókolózni, és mindenek előtt előnyben részesítik a romantikus csókfajtákat!

A csókolózás művészet, melynek legkiválóbb mesterei is, életük végéig fejlesztik a különböző technikáit, és finomítják a már jól ismert és bevált típusait. Létezik ember a világon, aki ne szeretne csókolózni? Aki ne élvezné ennek a páratlan és megfoghatatlan dolgonak a varázsát, melynek lényege, hogy két addig idegennek számító ember, a test és az érzékek nyelvén egyé forr és olvad össze?

Csókolózni jó dolog, és egészséges is! Hallhatjuk ezt nap mint nap. Vitathatatlan jótékony és gyógyító hatása, mely boldogság hormonokat szabadít fel, megnyugtat, több mint húsz izmot megmozgat az arcunkon, ráadásul még kalóriát is éget, tehát fogyaszt! Kell ennél több? Talán csak egy minden téren megfelelő partner, aki tökéletes számunkra, és kiélhetjük általa minden rejtett vágyunkat, amit ezen művészetből még nem próbáltunk ki!

Régóta él a köztudatban az a tévhit, hogy a férfiak nem romantikusak és ebből adódóan a legtöbb egyáltalán nem szeret csókolózni! Ez nem igaz! Sok mostani teszt eredménye adja válaszul vissza, azon megállapítást, miszerint a mai kor férfiúi igenis szeretnek és vágynak az ajkak édes érintkezésére! Így hát csókcsatákra föl, mielőbb keresd elő a párodat, és próbáld ki rajta a most következő tippjeink valamelyikét, ugyanis kifejezetten annak jártunk utána, hogy melyek azok a csókolózási formák, melyeket különösen a férfiak részesítenek előnyben, és vajon mégis miért!

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: csók férfiak tévhit imádat

süti beállítások módosítása