Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Megárthat a nőknek a berögzült maszturbálás

2011.10.14. 11:17 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://farm6.static.flickr.com/5097/5455186169_2df917f2a1.jpgAz önkielégítés jó, hasznos és természetes, de igenis vannak negatív hatásai is – derült ki az olvasói levelekből és az arra kapott szakemberi reagálásból. A maszturbálás okozta berögzülés például blokkolhatja a párkapcsolatban megélt kielégülést: van, aki csak hason tud elélvezni, mert így szokta meg az orgazmust, és van, aki egy gyerekkori tiltás miatt képtelen egy hangot is kiadni szex közben.


Aki maszturbál, megbolondul és elsorvad a gerince – évszázadokon keresztül éltek ebben a tévhitben az emberek (még a 20. század elején még önfertőzés címszó alatt írtak erről az orvosi lexikonokban), aztán a hetvenes években Magyarországot is elérte a szexuális forradalom, aminek hatására úton-útfélen beszéltek a maszturbálás pozitív hatásáról, és végre teljesen elfogadottá vált az önkielégítés. Mindamellett viszont, hogy a maszturbálás természetes, hasznos és jó dologgá vált, igenis vannak negatív hatásai – derült ki az olvasói levelekből:

Hang nélkül képes csak élvezni a szexet


A 37 éves Kata emlékei szerint körülbelül 5 éves lehetett, amikor először maszturbált, és onnantól kezdve folyamatosan félrevonult a szobájába örömöt okozni magának. „Gyerekfejjel nem igazán tudtam, hogy ez titkolni való dolog, így nem is voltam túl elővigyázatos: anyám egyik alkalommal rajta kapott, és mivel annak idején ez egyáltalán nem volt elfogadott dolog (sőt, még az orvosi könyvben is arról írtak, hogy gerincferdüléssel jár), leszidást kaptam és meg kellett ígérnem, hogy soha többé nem csinálok ilyet. A későbbiekben így már odafigyeltem arra, hogy ne bukjak le...

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: maszturbálás

A 16 leggyakoribb szexuális álom és jelentése (18+)

2011.10.14. 11:11 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://s1.images.www.tvn.hu/2008/09/09/14/44/www.tvn.hu_8156d6ec4a7348516ccb9bd70b5d822c.gifA szexuális jellegű álmok függetlenül attól miről szólnak, valamilyen lelki állapotra utalnak illetve jelzik, hogyan látjuk az életet. Ismerd meg a leggyakoribb szexuális álmokat és jelentésüket.

Ha a behatoló szex alatt eléred az orgazmust

Ha valaki ezt álmodja, azt jelenti, hogy élete növekedésben van, állandó a változás körülötte. Ha a szex vad és romantikus, akkor hosszú boldog időszak előtt áll.


Ha a szexuális tevékenység eredménye egy gyermek születése

Arra utal, hogy életed előre halad, és teljesülnek vágyaid. Ha álmodban félsz a teherbe eséstől vagy a pocak növekedésétől, akkor ez azt jelzi, hogy kapcsolatodban próbálod elhárítani a felelősséget magadról.

A teljes szexuális kiteljesedés

Ha álmodban úgy érzed elérted a teljes kiteljesedést szexuális téren, akkor ez azt jelzi, hogy szeretnéd elérni álmaidat, amelyek nem föltétlenül szexuális jellegűek.
Ez általában pozitív látásmódot és optimizmust jelent.

Ha másokat nézel szex közben

Ezt azt mutatja, hogy azért küzdesz, hogy szeretetteljes kapcsolatod lehessen. Valamilyen űr van jelenlegi kapcsolatodban, nem érzed pároddal kiteljesülve magad.

Ha kellemetlen fizikai vagy lelki érzést vált ki a szex

Ha a szex bármilyen módon kellemetlen, akkor a közeljövőben bűnös érzéseid lesznek, lelkiismeret-furdalásod.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex álom szexuális álom

30 forró szex tipp (18+)

2011.10.12. 14:01 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://files.mommo.hu/pictures/000/890/890319_05501d9b68_s.jpg

Ezekkel a perzselő hálószoba trükkökkel felforrósíthatod az érzéseket a hálószobában. Kezdődjék a játék!

1. Rendezz egy csintalan szexfilm-maratont, tekintsétek meg a leghíresebb párás szexjeleneteket. Ennyi ihlet után biztosan nem fogtok unatkozni!

2. A férfi orgazmust fokozni lehet a következő módszerrel: a herék mögötti "gödör" az orgazmus előtti pillanatokban olyan, mint a gyönyör felé vezető kapu. Körkörös mozdulatokkal ingerelhető, így az utolsó 30 másodperc felejthetetlen lesz a férfi számára.

3. A pénisz tövének elszorításával a férfi nemiszerv érzékenyebbé válik. Köss rá egy puha nylon harisnyát (amelyet időnként megszoríthatsz) úgy, hogy ne zavarja egyikőtöket sem, így garantáltan fantasztikus érzésben lesz része mindkettőtöknek.

4. A férfiakat különösen beindítja a női maszturbáció látványa, olyan ez, mint egy privát pornó show.

5. Lépjetek ki a szabadba, feküdjetek hálózsákba a kertbe. A hangulatos tér intim helyzetet teremt egy misszionáriushoz.

6. Mindkét fél számára nő az élvezet sikosítóval.

7. A forró zuhany serkenti a vérkeringést, közben dörzsöljétek át egymás testét tengeri sóval, különösen az "érzékeny" pontokon. Ez ösztönzi az idegvégződéseket és serkenti a véráramlást.

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex tippek

Miért csalják meg a nők a párjukat?

2011.10.12. 13:53 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

https://m.blog.hu/bu/bulbar/image/keletigyorgyi.jpgSok nő akár éveken keresztül is hűséges a párjához, vagy akár örökre is, míg vannak olyanok, akik többször is félrelépnek is megcsalják a szeretett férfit. Miért csalják meg a nők a párjukat? Mit tegyünk, ha már elkövettük a hibát?

Mindig a férfiakról beszélünk, ha megcsalásról van szó, mindig ők a hűtlenek, akik akár többször is megbántják a hűség példaképét a nőt. Azonban nézzünk szembe a tényekkel, nem csupán a férfiak közt vannak olyanok, akik néha bűnbe esnek, hanem a köztünk, nők közt is.

Miért lép félre a nő?

A házasságban élőknél gyakran előfordul, de a tartós párkapcsolatban élőknél is, hogy a kapcsolat már ellaposodott, vagy valami nem működik megfelelőképpen a két fél között. Ilyenkor sokan a számos vita és hiábavalónak ítélt beszélgetés következtében egy harmadik félben látják a megoldást. Akár egy éjszakáról, akár hosszabb viszonyról van szó, előtte próbáljuk megoldani a kapcsolatunkat, hiszen nyitva hagyva egy kapcsolatot és közben egy harmadik emberrel lenni nem a legjobb, nem csupán azért, mert nem erkölcsös, de egy idő után felemészthet bennünket az állandó titkolózás és az állandó stressz, hogy mi fog történni.

A fiatalabbaknál már ennél bonyolultabb a helyzet. Sokan nem is tartanak megcsalásnak egy ártatlan csókot, vagy egy izgalmasnak ígérkező éjszakát. Manapság egyre többen élik meg úgy a fiatalságukat, hogy minél többet szeretnének élni és kipróbálni.

Mit tegyünk, ha már megtörtént?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: hűtlenség megcsalás

A hosszú kapcsolatok titka

2011.10.12. 13:47 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.biotechusa.hu/cikkek/images/stories/2009_cikk_kepek/szerelmes_pr.jpgSokszor egy kapcsolatnak csak arra lenne szüksége, hogy napi néhány percet foglalkozzunk vele, és máris újra adott a hőn áhított béke, és a szeretetteljes légkör otthon. Szóval lássuk, mi minden az, ami méginkább elmélyíti a kapcsolatot, és mi az, ami nem.

Elismerés, dicséret
NEM: NE hozzuk fel újra és újra a korábbi kudarcait, sikertelenségeit. NE példálózzunk más férfiakkal, különösen NE hozzuk fel jó példaként az exünket.

IGEN: Fontos, hogy érezze fontosságát. Egyenes út egy férfi szívéhez, ha ritkán de hatásos időben ennyit mondunk: „Mi a véleményed?” vagy „Mi lenne velem nélküled!?” Mindezek kis odafigyeléssel és gyakorlással nagyon hasznos mondatok lehetnek. Nem kell túlzásba vinni, de ne féljünk dícsérni, vagy néha azt mondani : „Igazad van.”


Hárpiaság vs. odafigyelés
NEM: NE hívogassuk, hogy hol van és mit csinál, NE kérjük számon minden percéről. Ha nem hív vissza minket néhány percen belül, akkor NE hívjuk újra és főleg NE hagyjunk egyre dühösebb üzeneteket a hangpostáján. Gondoljunk bele, ha esetleg éppen a tilosban jár, akkor az úgysem így fog kiderülni.

IGEN: Ha este hazajön, fogadjuk kedvesen, mosolyogva, mutassuk ki, hogy örülünk neki. Imádni fog minket és bennünket fog a legvonzóbbnak tartani az össze nő közül a világon.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: kapcsolat titok

süti beállítások módosítása