Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

A nagy farok is lehet inkább átok, mint áldás

2011.10.06. 13:20 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://infoajka.hu/external/image_cache/f/b/4/fb4acd96fb4c05b120f49ead22119f9c.jpgNemcsak a mikroméret, de a túlméretes farok is lehet a szexuális élet megkeserítője – derült ki az olvasói levelekből. A hatalmas szerszám sokszor tud fájdalmat okozni, és akár irányíthatatlanná is válhat, ha nem tapasztalt fél bánik vele. Síkosító, redukált pózok, az irányítás átadása, sok türelem és odafigyelés a megoldás.

Sokan adtak már csajozási tippeket kis farkú pasiknak, sőt, pontokba szedték azt is, mit ajánlatos tenni egy nőnek, ha nyúlfarknyi problémával kerül szembe. Alig esik szó viszont arról, mi történik akkor, ha a másik véglet okoz némi problémát egy kapcsolatban. Igen, problémát: a méretes farokkal rendelkezők számára ugyanis adottságuk nem minden esetben áldás, és a hiedelmekkel ellentétben a csajoknak is csak addig nagy a szájuk, míg közelebbről nem találkoznak vágyaik netovábbjával.

Kitűnő példa erre egy korábbi levél arról, mennyire rémisztő tud lenni egy hatalmas farok: olyannyira, hogy olvasónk meg is futamodott a feladattól. A 33 éves Emőke viszont bevállalósnak bizonyult, ám meg is gyűlt a baja partnere méretével:

Fájt, teszetosza volt az egész

"Legelőször örültem annak, hogy végre egy olyan pasival hozott össze a sors, akiről eddig csak felnőtt mesékben hallottam. A szexuális élmény viszont nagy csalódás volt a számomra, egyszerűen összeférhetetlenek voltunk. Hiába nedvesedtem be szokásosan, a pasim nagyon nehezen tudott belém hatolni, és nem is tudott teljes hosszában, mert az már fájdalommal járt számomra. Ráadásul, mintha irányítani sem tudta volna rendesen a farkát, olyan teszetoszára sikeredett az egész menet. Az eset óta két dologtól tudok rettegni az ágyjelenet előtt: hogy vagy túl kicsi, vagy túl nagy pöccsel találkozok szembe" - számolt be élményéről.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: pénisz méret

"Engedd magad, előbb szabadulsz!"

2011.10.06. 11:26 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://szexplaza.hu/wp-content/uploads/2010/10/szex-teszt.jpgVajon melyik megoldás a jobb: elutasítani a férfit minden egyes alkalommal, ha nőként nincs kedvünk a szexhez, vagy úgy is belemenni a játszadozásba, ha a hátunk közepére sem kívánjuk az aktust, és közben a bableves receptje jár a fejünkben? A CSP egyik olvasója szerint 4-5 pattintás után már ciki a lerázás, amúgy is 5 perc alatt le lehet rendezni a pasikat, nincs abban semmi, ha egy nő mindenféle vágy nélkül lerendezi a dolgot. Egy másik olvasónk inkább elviseli a következményeket, de hárit, ha nem érez késztetést, illetve ha bele is megy a dologba, csak azért, mert abban reménykedik, hogy közben kedvet kap. Szakember szerint sok nő engedi a szexet úgy is, hogy nincs kedve hozzá, hogy ne törjék ripityára a férfi önérzetét. A férfi meg amúgy nem hülye, levágja, ha valami nem stimmel.

"Tudom, hogyan kell 5 perc alatt lerendezni"

Anett expasija mindig reggel akart szexelni, amikor a csaj használhatatlan robotként feküdt mellette, és szinte az életben maradásért küzdött. "De körülbelül 4-5 pattintás után már nem maradt bőr a pofámon mégegyszer elutasítani, mert már morcoskodott is miatta, hogy én tuti biztosan nem szeretem már, és nem kívánom" - magyarázta Anett. "Elővettem azon képességemet, hogy összeszokott párként hogy tudom leghamarabb lerendezni: mindenféle trükköt alkalmaztam, amitől tudtam, hogy kikészül teljesen, cirka 5 perc alatt. Neki szerintem nem tűnt fel, én meg mint aki jól végezte dolgát, mentem fürdeni és dolgozni."

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex

Híres szex-tévhitek a férfiakról

2011.10.04. 13:25 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://hirekma.hu/catch/thumb/MTc5LTU0NzE3Ng==.jpg

Míg felnövünk, számtalan rossz tanács és hamis történet leng körül minket; a maszturbáció vakságot okoz, az egyszeri borotválástól már teljes szőrzet nő az arcon, és az összes nevetséges történet bizony széles körben elfogadott – egészen mostanáig.

Az utóbbi néhány évben ugyanis górcső alá kerültek ezek a régi mítoszok, és mára a legtöbbjük nem hogy nem elfogadott, de egyenesen – jobb szó hiányában – a baromság kategóriát súrolják. Valahogy azonban, a férfiakról szóló megboldogult dajkamesék még mindig közkincsként terjednek a nagyvilágban.

A fecske fazonú alsónadrág terméketlenséget okoz


Ezt azóta könnyű bevenni, mióta az orvosok felhívták a figyelmet arra, hogy a spermaszámot csökkenti a forró fürdő, vagy a szoros alsónadrág. A heréknek valóban állandó hőmérsékletet kell fenntartani ahhoz, hogy a spermákat életképesen tartsák, ezért van az, hogy a testtől távol, egy zacskóban lógnak, de a fecske viseletének hatása elhanyagolható, amennyiben egészséges és erőtől duzzadó férfiről van szó. Ha úgy akarjuk, akár egész nap viselhetünk spandex biciklis nadrágot, ettől még nem lesz senki steril.

Az ételfesték árt a férfiasságnak


Ez a népszerű hiedelem úgy terjed, mint a jól ismert „mesterséges édesítőszerek rákot okoznak” mítosz. Persze, tényleg képesek rákot okozni, amennyiben naponta a testtömegünk ötszörösét esszük meg belőle. A tény az, hogy az ételeket sárgára festő tartrazin azoszínezék ártalmatlan, mindig is ártalmatlan volt, és mindig is ártalmatlan lesz. A rémhír mítosz az ifjúság köreiben nőtte ki magát, a fiatalok pedig úgy tűnik, még az iskolában sem tanultak semmit, hiszen még mindig vannak emberek, akik ebben a tévhitben élnek.

http://www.fullextra.hu/images/figyi.gif

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

 

SZÓLJ HOZZÁ TE IS A TÉMÁHOZ, OSZD MEG, LÁJKOLD! Köszönjük :-)

Szólj hozzá!

Címkék: tévhit férfiakról

Bűvöletes erotika!

2011.10.04. 13:18 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.kepeslap.com/images/6675/erotika3.jpgMég a legtapasztaltabb pasikat is el tudja bizonytalanítani a helyzet, amikor egy új barátnővel készülnek eltölteni első éjszakájukat. Mi van, ha ő más? Mindent máshogyan kell csinálni?

Egy valamit nem árt, ha már az elején tisztázunk: a nők az első szex alkalmával feltérképezik, mennyire törődő a pasi, odafigyel-e rájuk is, arra, hogy nekik mi és hogyan esik jól.

Ha ilyenkor elbukik a fickó, lehet bármilyen sármos, kedves, vagy degeszbuksza, nem sok reményt fűzhet a biztató folytatáshoz - leszámítva, ha mutat hajlandóságot a változtatásra. Mi az, amivel már első körben elbűvölhetjük a nőt?

- Ne hamarkodjuk el a szexet. Egy felmérés szerint a nők átlagosan 8 randi után bújnak ágyba egy pasival. A "történjen meg a harmadik alkalommal" nem a legjobb hozzáállás. A nő küldeni fog jeleket, hogy készen áll a szexre. Ha például ő maga teremti meg az alkalmat, hogy egész este kettesben lehessünk a lakásban, az egyértelmű zöld jelzés.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex erotika bűvöletes

süti beállítások módosítása