Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Amikor egy nő szexfüggő...

2011.09.14. 22:53 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.napiotthon.hu/napi/freewriting/1/5/5/5/flashimg/kocka.jpgAzzal még nincs baj, ha szereted a szexet! Sőt: az ilyen nőt a férfiak nagy része vonzónak találja! De, ha a vágyaid már nem egészen normális skálán mozognak, van ok aggodalomra.
Szexuális szükségleteink életkortól, fejlettségi szinttől, körülményektől függően nagyon eltérőek lehetnek. Természetesen máshogy tombolnak a hormonok az egyéjszakás kaland során, és másként működik a párkapcsolat kezdeti szakaszában, mint a stabil, tartós kapcsolatban. Egyáltalán nem könnyű meghúzni a határt az átlagosnál fokozottabb szenvedélyességés a kóros nemi vágy között.

Gyakori vágy vagy szexfüggűség?

A normális szex funkciója az emberek életében a feszültséget oldó, intimitást nyújtó egészséges örömszerzés, aminek mindenekelőtt a fajfenntartás a célja. Az egészséges szexualitásban az együttlét örömélményt nyújt, a közös szexuális viselkedést megértésen alapuló egyetértés vezérli, tudatosan kontrolált, így változtatható és nem utolsó sorban kielégítő.



Ha naponta vagy akár naponta többször is igényled a szexuális kielégülést, akár szeretkezés, akár önkielégítés formájában, az még nem feltétlenül eltúlzott. Ha élvezed, és gyakran igényled a szexet, miközben gyönyört tudsz adni és kapni, magadat és partneredet mélyebben megismerni, akkor egyszerűen csak szexuálisan aktív nő vagy. Ha rendszeresen eljutsz az orgazmusig, nincs ok aggodalomra: biztosan nem vagy szexfüggő.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: szexfüggő...

Kóros szexuális vágyak: a fetisizmus

2011.09.13. 23:12 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://img.diva.sk/stories/Erotika/fetisizmus_2.jpgA fetisizmus mint szexuális zavar csaknem kizárólag férfiaknál jelentkezik. A hajtincs, vagy régebbi tárgyak iránti ragaszkodás kiválthat szexuális izgalmat, azonban ezen tárgyakhoz, vagy emberi tesztrészekhez való makacs ragaszkodás már kórosan károsak is lehetnek.

A fetisizmus eredetileg olyan élettelen tárgyakra vonatkozott, amelyeket a primitív népek imádtak, azt hitték, mágikus varázserejük van. A primitív gondolkodásra jellemző, hogyha két esemény egy időben zajlik, azok között ok-okozati viszonyt feltételeznek, ily módon egy mellékes tárgy oki kapcsolatba kerülhet személyekkel vagy jelenségekkel pusztán az időbeli egybeesés alapján.

Ugyanígy a tárgyak az őket hordozó személyt, vagy azt az eseményt is helyettesíthetik, ami a jelenlétükben történt. Hajtincset őrzünk, rongyocskákat hordozunk, nem merünk kidobni régi tárgyakat, babonásan ragaszkodunk valamihez. Ezek mind a fetisizmus modern, hétköznapi változatai. Ezek nem önmagukban jelentősek, hanem azáltal, hogy személyeket helyettesítenek.

A fetisizmus mint szexuális zavar csaknem kizárólag férfiaknál jelentkezik. Egyik fajtájában nem az egész partner a fontos, hanem csak egy részlete, csak a lába, csak a harisnyába bújtatott lába, csak a keze, csak a melle, csak a haja, stb. Csak ez izgatja, csak ezt markolássza, ölelgeti, csókolgatja, harapdálja.

A személy jelenléte egyáltalán nem érdekli. Elvész az alak, mint egész, csak a rész érdekli, ez a részalakzat dominál, ez juttatja el az orgazmushoz. A fetisizmus e formáját az jellemzi, hogy a partner ugyan normálisan választott, de pars pro toto (rész az egész helyett) benne kizárólagosan csak a haja, a lába, a melle, stb. érdekes.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: fetisizmus

Egyéjszakás kaland - így éld túl 5 lépésben!

2011.09.13. 21:46 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://helyitipp.hu/kepek/vegyes-kepek/csak-szex.jpgA pasik egy villáméjszaka után nem hajlanak a folytatásra, ellentétben a nőkkel. Készülj fel az egyéjszakás kalandra, hogy később ne érezd magad bűnösnek!

1. lépés

Gondolj arra, mit készülsz tenni mielőtt beleugrasz! Ha párkapcsolatban élsz, fontold meg egy futó kaland következményeit. Döntsd el magadban, hogy megengedsz-e magadnak egy ilyen affért. Ha tudod, hogy fel vagy készülve a lehetséges kiruccanás érzelmi következményeire, könnyebben fogsz dönteni, mint mikor elragad a pillanat.

2. lépés

Legjobb támadás a védekezés. Nem árt, ha van nálad óvszer arra az esetre, ha egyéjszakás kalandba keverednél. Így megóvhatod magad a légyott fizikai következményeitől, mint az AIDS, a terhesség és a nemi betegségek.

3. lépés

Bizonyosodj meg róla, hogy valaki tudja, hova mész, mikor egy idegennel távozol a buliból. Írj sms-t a barátnődnek vagy valakinek az ismerőseid közül; írd bele hol vagy. Így sokkal könnyebben megúszhatsz egy veszélyes szituációt, ráadásul a potenciális partner látja, hogy tudnak róla, merre vagy.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: kaland egyéjszakás

süti beállítások módosítása