Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

18+ A 10 legizgatóbb szexpóz

2011.05.19. 15:26 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.harmonet.hu/data/cikkek/16000/16338/03.jpgA jó szeretőt a nagyszerű szeretőtől kísérletező vágya különbözteti meg. A vérpezsdítő újításokkal könnyen izgalmassá varázsolhatod a szokásos szexet, és partnerednek is kellemes meglepetést szerezhetsz. Az persze változó, hogy az ágyban éppen ki kerekedik felül, az alábbi pózok azonban minden helyzetre gyönyörteli megoldást kínálnak.
1. Megspékelt misszionárius

Kissé unalmasnak tűnhet, ettől függetlenül nagy kedvenc – aktus közben hozzásimulhatsz partneredhez, miközben forró csókokat, izgató pillantásokat válthattok. Ha azonban elcsépeltnek találod ezt a pózt, már annyival is feldobhatod, hogy a feneked alá teszel néhány párnát: partnered így könnyebben elérheti G-pontodat. Vagy, ha kicsit megemeled a lábaid, átfonhatod velük párod csípőjét: ebben a helyzetben hüvelyed jobban megnyílik, és élvezheted, ahogy párodat mélyen magadba fogadod.

2. Kutyapóz

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

1 komment

Címkék: szex szerelem izgalmas 10 18 izgi szexpóz legizgatóbb

A női orgazmus típusai

2011.05.19. 11:57 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.noiportal.hu/images/cikkek/14486_orgazmus_kozos.jpgSok szempontból tehetünk különbséget a pózok között. Értékelhetjük azokat a női orgazmus típusok szerint is. Az 3 legjobbat gyűjtöttük össze.

A G-ponti orgazmus
A G-pont egy mirigy, amely a hüvelyen keresztül tapintható ki, a hasfal felőli oldalon. Izgatása először vizelési ingert vált ki, később ez csap át a gyönyörbe.

A G-pont kézzel érhető el a legjobban. Kérd meg a partnered, hogy nyelvével és ujjaival izgassa a klitoriszt és hüvely bemeneti részét, majd az ujjait bevezetve kényeztesse a G-pontodat. Gyorsan jutsz majd el a csúcsra…

Idővel az aktus során is elérhetővé válik majd a G-ponti orgazmus. Próbáljátok ki a misszionárius pózt úgy, hogy lábaidat a partnered vállára teszed, illetve a hátulról történő behatolást.

A klitorális orgazmus és a misszionárius póz
Az orgazmus legáltalánosabb formája a klitorisz izgatásával érhető el. Arról megoszlanak a vélemények hogy ez vagy a vaginális orgazmus okoz-e nagyobb gyönyört, sőt arról is, hogy vajon elválasztható-e a kettő, illetve tehetünk-e egyáltalán különbséget, hiszen a folyamat, ami a testben ilyenkor lejátszódik ugyanaz.

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: orgazmus nők pasik

Szex - ha túl korán jön az orgazmus

2011.05.18. 12:35 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.nana.hu/db/0E/80/az-orgazmus-tipusai-300-d00017E807db2e4bfc364.jpgMíg a nők nem elhanyagolható százaléka attól szenved, hogy nehezen, vagy sehogy sem tud a „csúcsra” jutni, addig a férfiak jelentős számban szenvednek a korai magömléstől.
Maga a korai szó viszonylagos, mert a túl korán vagy a túl késő általában mindig a partnertől (az orgazmusától) függ. Az egy-két percek alatt bekövetkező magömlés sem okoz fennakadást a kapcsolatban, ha a partnernek ez idő alatt orgazmusa volt, ahogy egy hosszú idő után bekövetkező ejakuláció is lehet az adott partnerhez képest korai, ha annak orgazmusa később, vagy egyáltalán nem következik be.
Ami a korai ejakuláció mögött van

Leggyakrabb esetben az idegesség vagy a szorongás okozza („hogyan fogok teljesíteni a szex során”), de tapasztalatlanság és nem megfelelő szexuális tapasztalat is állhat a háttérben, ahogyan az orgazmus feletti kontroll hiánya is.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

Szólj hozzá!

Címkék: szex orgazmus férfiak szerelem nők korán idegesség

Szereted vagy hajszolod a szexet?

2011.05.17. 10:55 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.aprotuti.hu/feltoltott_fajlok/_hirek/2008_07_01/cimkep_01_2143633114.jpgNem az a gond, ha valaki szereti a szexet. Hanem ha az a drogot jelenti számára, amelyről leállnia szinte lehetetlen.

A szexuális szokások akkor válnak kezelendő problémává, és akkor tekinthetők szenvedélynek, ha egyre gyakrabban zavarják meg a normális mindennapi életet, illetve egyre gyakrabban kell megismételni az aktusokat s azok mind kevesebb kielégülést hoznak. Az ilyen jellegű viselkedési zavarok nem csak az emberi kapcsolatok, a családi élet, a munka vagy a barátságok rovására mehetnek, de a pszichés egészséget is veszélyeztethetik.


http://szexplaza.hu/wp-content/uploads/2010/05/nimfomania_szexfuggoseg.jpgA szexuális zavarok között a leggyakoribb függőség az úgynevezett nimfománia, erotománia, vagyis az elsöprő vágy a szex iránt. A szex élvezete és a szexuális függőség között jól érzékelhető a különbség, bár az érintettek ezzel mégsem mindig vannak tisztában. Sokszor csak úgy érzik, nekik az átlagosnál több szexre van szükségük ám ezt (főleg a mai világban) egyáltalán nem gondolják kezelendő problémának. Pedig a túlzott szexuális étvágy sokszor kizárólag olyan kapcsolatokat eredményez, melyek fő és egyetlen tényezője a szex.

 

NŐ: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

FÉRFI: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

SZÓLJ HOZZÁ TE IS!

 

Szólj hozzá!

Címkék: függőség szex drog szerelem világ problémák szokások szeret szexuális nimfománia szereted hajszolás

Női pornó: "Itt a nők nem csak értéktelen prostik"

2011.05.17. 10:05 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.nana.hu/db/07/B5/prosti-300-d0001A7B5339cb63c1038.jpgNagy változások köszöntenek be a pornófilmek világába mostanában. Az iskolázott, érzékeny női rendezők átveszik a terepet és kielégítik a hölgyek eddig elnyomott vágyait.

Anna Arrowsmith 12 éve dolgozik pornófilm rendezőként, így mindenkit meglepett azzal, mikor megnevezték, mint a helyi liberális demokrata párt képviselő jelöltjét. Anna persze kampánya részeként elmondta, hogy amit ő csinál, az nem a jól ismert, ócska pornó kategóriájába esik, mivel ő kifejezetten nőknek készülő, független filmeket készít.

“Régóta harcolok a nők jogaiért, szexuális elnyomás alóli felszabadításukért és a szólásszabadságért” - nyilatkozta a pornórendező egy lapnak, melyre válaszul azt a kérdést kapta, hogy vajon miben is tér el az ő munkája bármelyik átlagos felnőttfilmes tevékenységétől. De tényleg, miben?

Ahol a nők is élveznek

A feminin pornók rendezői erre azt mondják, a választ maguk a filmek rejtik, melyek olyan nőket szólítanak meg, akiknek elegük van a főként férfiakat célzó erotikából. A női pornókban nincsenek megbüntetésre váró iskolás lányok, miniszoknyás nővérkék vagy nimfomán bébiszitterek. De a férfiszereplők sem kemény gengszterek, gazdag stricik vagy kigyúrt szexgépek.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: kemény szex sex férfiak erotika nők feminin prosti kurva pornófilm kurvák élvezet gengszterek erotica prostik ingynes női pornó értéktelen prostik

Szextippek haladóknak

2011.05.16. 10:03 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

 

http://static3.origos.hu/i/1012/20101210szeress6p1.jpg3 huncut szex ötlet, amivel megfűszerezheted a párkapcsolatodat

Igazán kielégítő nemi életre vágysz? A kulcs: merj önmagad lenni! Légy kreatív! Merd megélni önmagad és az álmaidat a szexben! És persze, kell még egy igazán jó szexpartner is. Mert hiába vagy te kreatív és találsz ki minden egyes nap újabb és újabb szexjátékokat, amikkel elkápráztathatod a kedvest; ha a feromonok nem passzolnak, búcsút inthettek a szerelemnek.


S amilyen fontos ez utóbbi, olyan fontos az is, hogy meglegyen közöttetek a bizalom: ahhoz, ugyanis, hogy igazán jó szexben legyen részetek, el kell tudnotok engedni magatokat egymás társaságában, az ágyban. S a különféle pikáns és pajkos játékok is csak akkor töltik be teljesen a funkciójukat, ha a hűség kérdésével nem álltok hadilábon a párkapcsolatotokban.

Íme, 3 pikáns és játékos ötlet, amivel megfűszerezheted a párkapcsolatodat!
1. Konyhai tojásóra, mint szexuális kellék
A legtöbb pár az esetek nagy részében túlzottan elfoglalt és fáradt ahhoz, hogy képes legyen tudatosan odafigyelni az előjáték hosszára, és a minőségére is, pedig jó bevezetés nélkül a szex sem az igazi. De persze mindenki másképp szereti: egyes esetekben előjátékék lehet az is, ha egyáltalán nincs előjáték.

 

NŐK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

FÉRFIAK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

 

Szólj hozzá!

Címkék: amatőr amatőrök szextippek haladók szextipp

Első randi a nő és a pasi szemében

2011.05.16. 09:38 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.pink.hu/data/cikk/5/6/cikk_506/randinagyfekvo.jpgAz első randi előtt még a legszebb és legvonzóbb nők is ugyanabba a hisztériával határos lelkiállapotba kerülnek: semmi szépet nem találnak magukon. A férfiak utálják az első randevút, ugyanakkor azonban szeretik is. Akkor hogy is van ez?

Első randi a nők szemében


Az első randi előtt a nők általában óriási költségekbe verik magukat, órákat töltenek fodrásznál és kozmetikusnál, hetekig tanácskoznak a barátnőikkel, órákon át telefonálnak, iszonyúan szűk felsőkbe, szoknyákba, szexi fehérneműkbe gyömöszölik magukat, és próbára teszik tériszonyukat a már-már gólyalábnyi, magas sarkú cipőkkel. Aztán amikor végre a moziban vagy az étteremben ülnek az alannyal, üveges tekintettel bámulnak ár, minden gyenge viccén nevetnek, megértik természetesen az összes szakmai és magánéleti problémáját, és persze csakis azt rendelnek, amit ő ajánl, és csak az ő kedvenc vörösborát isszák.


És mert jó kislányok, és nem akarnak olyannak látszani, akit rögtön az első randin ágyba lehet vinni, illedelmes csókot lehelnek a nagy Ő arcára, és minden mozdulatukkal azt sugallják, hogy a következő randin már más lesz a helyzet… A lépcsőházban aztán nagyot sóhajtva megállnak, és fülelnek, hogy hallják-e a távolodó kocsi hangját. Majd üdvözülten lebegnek fel a lépcsőn, tánclépést lejtenek a lakás irányába, és ábrándozva vetik magukat az ágyra, miközben hősiesen ellenállnak, amikor megvonaglik a jobb kezük, hogy felemelje a telefont és nyomban felhívja Ő-t. Te is hasonlóképpen vagy ezzel?

Az első találkozás után

 

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

Szólj hozzá!

Címkék: találkozás első randi nő szemében férfi szemében vonzó nők

Az örök szerelem titka

2011.05.16. 08:42 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://blogol.hu/pikz/zsomby/emo_love-1.jpgMindenki arra kíváncsi, hogy mi az örök szerelem titka? Hogyan találhatjuk meg az igazit, és hogyan tarthatjuk meg? Szomorú tény, hogy ezekre nincs biztos tipp. Nálam sincs a bölcsek köve, de tudom, hogy mik azok a hibák, amiket csakis egy nő tud elkövetni.

Hogyan lesz a házisárkány?


Az egyik legnagyobb méreg, ami belülről emészti szét a nőket, az a gondolatolvasás elvárása. Azok az elvárások, amiket nem mondunk ki, hisz' számunkra evidenciák, de azt akarjuk, hogy a párunk számára is azok legyenek. Milyen bosszantó, hogy mondani kell, amire vágyunk, nemde? Az apró figyelmességekre, kedvességre, meglepetésekre... Ha nem kérünk, akkor nem biztos, hogy kapunk. A férfiaknak szükségük van iránymutatásra egy kapcsolatban. Ha nem tudják, mit várnak tőlük, jól érzik magukat annyival, amennyivel ők maguk is beérik. De mint tudjuk, a nők máshogyan működnek. Nekünk szükségünk van törődésre, váratlan, de kellemes fordulatokra. Segítsünk hát, és ne várjuk a csodát! Ha finoman jelezzük vágyainkat, akkor, ha tényleg az alkalmas pasival vagyunk együtt, akkor előbb vagy utóbb ráérez az ízére és a tenyerén fog hordozni. De ha azt akarjuk, hogy ne kelljen kérni, akkor elég hamar csalódás lesz osztályrészünk és óriási házisárkányként fog látni minket álmaink hercege. Szóval, lépjünk a boldogságért, ne várjuk a sült galambot a szánkba repülni! Nem olyan nagy baj ez. Elültetni a magot sokkal fifikásabb (és nőiesebb) dolog, mint hőbörögve követelőzni.

Egyedül csúnya, pasival világszépe?

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

 

Szólj hozzá!

Címkék: love férfiak szerelem nők titok titka örök szerelem házisárkány

süti beállítások módosítása