Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

A női orgazmus típusai

2011.05.19. 11:57 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.noiportal.hu/images/cikkek/14486_orgazmus_kozos.jpgSok szempontból tehetünk különbséget a pózok között. Értékelhetjük azokat a női orgazmus típusok szerint is. Az 3 legjobbat gyűjtöttük össze.

A G-ponti orgazmus
A G-pont egy mirigy, amely a hüvelyen keresztül tapintható ki, a hasfal felőli oldalon. Izgatása először vizelési ingert vált ki, később ez csap át a gyönyörbe.

A G-pont kézzel érhető el a legjobban. Kérd meg a partnered, hogy nyelvével és ujjaival izgassa a klitoriszt és hüvely bemeneti részét, majd az ujjait bevezetve kényeztesse a G-pontodat. Gyorsan jutsz majd el a csúcsra…

Idővel az aktus során is elérhetővé válik majd a G-ponti orgazmus. Próbáljátok ki a misszionárius pózt úgy, hogy lábaidat a partnered vállára teszed, illetve a hátulról történő behatolást.

A klitorális orgazmus és a misszionárius póz
Az orgazmus legáltalánosabb formája a klitorisz izgatásával érhető el. Arról megoszlanak a vélemények hogy ez vagy a vaginális orgazmus okoz-e nagyobb gyönyört, sőt arról is, hogy vajon elválasztható-e a kettő, illetve tehetünk-e egyáltalán különbséget, hiszen a folyamat, ami a testben ilyenkor lejátszódik ugyanaz.

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: orgazmus nők pasik

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr922916362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása